dimi abi :D hangi marka takalım sıralıyı :D
valla ben ciddiyim şu işi detaylı konuşalım abi 50 hp eksik olsun gazlı olsun :D
Printable View
@stp
yanlis animsamiyorsam yeni kasa civiclerde lpgnin cok da saglikli olmadigini soylemistin.
İnternette millet memnun oldugunu soyluyor ama kimse malina kotu demez.
Disaridan biridi olarak guncel gozlemin ayni mi?
vti düşmanları çıkmış hemen :) vti özel bi arabamı peh heh vs vs....
benzin isterse 14 ytl olsun tüp takılmaz arabaya benim görüşüm budur o araç benzınle çalışmak ıcın tasarlanmıştır benzin koymıcaksan gidip ekonomik araba alırsın albea ne bileyim accent vs bunlara lpg takıyorlar bence yıne yanlıs ama kullanım amacı farklı...taksi dolmuş vs
bence salakça aptalça yazık olmuş bir b16'ya tabi bizim için özel olan bu motor sizin için 1.3 multijetten farklı değil :) Benzinli Arabaya Benzin Konur Mazotluya Mazot Bence Bu Böyledir Kimse Alınmasın Üstüne Arabaya Biniyorsan Benzininide Koyacaksın
Ben 1.6 16v bi Leon ile, LPG ile 40.000km yaptım.
Saniye tutarak denedik, kadran videosu çekerek denedik, hatta rolling yaparak denedik, gidişte LPG'nin hiç bi dezavantajını görmedik, hatta rollingde daha iyi gittiğini Can görünce hayrete düşmüştü :D
iyi ayarlanmış bi sistemde kayıp minimum olur..
herkes kendi hayatını yaşar iştediği gibi davranır VTİ bir klasik TR'de ama bu herkes için aynı değil tabiki isteyen istediği şeyi takıyor aracına sonuçta LPG takılası da çok enteresan bir durum değil.. benzin 3.75 olunca.. :(
1.6 ies'te kullanıyorum lpg hiçbir şekilde sıkıntısı yok ayarları çok iyi biraz açık bile yani daha da az yaktırılabilir ama orjınalin altına düşmesin diye fazla yaktırıoruz aracı maşallah iyi gidiyor 200-220 km indiriyor makina.. subap ayarlarına dikkat etmek lazım lpgli hondalarda özellikle.. subap ayarı çabuk bozuluyor..
ayarı yapılınca performansı gayet iç açıcı oluyor.Bizim araçta da LPG bulunmakta şuan LPG de daha iyi gittiğini düşünüyoruz hiç değilse gaza daha rahat basıyoruz :)
ulkemızde bır cokk yerde deger olculmeden tup ayarı yapılıyor.pek sorarım sıze bu deger olculmeden yapılan LPG ayarlarının hıc mı zararı yoktur motora.
VTi'ın ne düşmanı olucak yahu? Senin araban çok mu özel. Al bak ben sana 75.000 km'de, üzerindeki boya orjinal boyası olan tamponu bile boyanmamış bir 306 Cabriolet fotoğrafı koyarım dibin düşer burada. Kalkıp saçma sapan yorumlar yapmayın ya. Akıllı olun biraz LPG dediğin kuru yakıt, VTi'ada takılır Ferrari'ye de Supra'ya da Corvette'e de. Eğer paran çoksa benzinle binersin. Ama 1LT'ye 3.60-3.70tl para veriyorsam ben, bu devlet benden her faturamda 30 tane vergi alıyorsa, kiramın bile vergisi varsa, suyumun elektriğimin vergisi varsa, bende yeter ulan artık der takarım. Özel araba dediğin şey sayılı olur. Etrafta göremezsin gördün mü de dibin düşer :heyoo:
Merhaba,
Kusura bakmayın ben STP 'nin account'uyla yazmak zorunda kalan Sait :)
LPG 'li VTI 'ım vardı ve 6-7 ay kadar önce sattım.Soracağınız birşey varsa cevaplayabilirim.. Ayrıca LPG arabada takılıyken arabanın içinde Selçuk'ta vardı.Hatta Rolling yapıyorduk silivri semalarında :):):)
306 cabrıoyamı dıbımız dusecek :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...6-Cabrio-I.jpg
konuyu 22 üye okuyor...:hahaha::icon_tup:
Benim sokağımda 1 adet park edili var orjinal. 2. arka sokağımda var bir adet o da lacivert renk. Yolda giderken elbet 1 tanesine denk geliyorum. Sanayiye gidiyorum boyada olanı var. Ben şahsen 306 Cabriolet'i bu kadar görmüyorum ya da 306 gti ? Peugeot sempatizanı değilim. Görüp görmediğimi söylüyorum ;)