User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
112 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: sağlıkçı/doktor/ortodontist/yada psikolog varmı yardm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mlh_s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne zamandan beri ağrın var,ağrını neler arttırıyor ya da azaltıyor?,Ağrıyan kolunda güçsüzlük,kuvvet kaybı,uyuşukluk oluyor mu?Boyun ve omzunu yaralayacak herhangi bir travma geçirdin mi?
    4 senedir fln böle dönem dönem tutuyo ağrım devamlı olan birşey değil genelde çok snirlenirsem fln 2 3 gün snra tutuyo ağrısı yada kriz geçirirsem (sinir yada astım ki astım krizimi de sinirsel yada çok ağlamam fln tetikliyo) ondan snra 2 3 gün içerisinde başlıo ağrım. uyuşukluk yok dediğim gibi normal zamanda hçbirşey yok ama ağrım olunca perte bağlıyo kolum yok travma konusunda bitek kafa travlamarı yaşıyorum bide tırnağım çekilmişti bu ağrıyan kolumda 9 sene önce o kdr onn haricinde başka hiçbir travma kırık çıkık (he bileğimi çatlatmıştım duvara yumruk atıp bikaç kere ama o sağ kolumda) yok hastanelerden ve iğneden korktuğum için dikkat ederim o konulara

Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun hastane falan uğraşma bnce eğer çok şikayetçiysen doktordan medet umamışsın psikoloğa gitmelisin
    psikolokluk işim yok bnm drek psikiyatr yada hastanede bi tatil süreci

Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Annemde var belki seninkide budur :
    http://www.saglikbilimi.com/tenisci-dirsegi/

"tenisçi dirseğiniz varsa, dirseğinizin dış kısmının hemen altında kasların kemiğe bağlandığı yerde hassasiyet ve bazen de kızarıklık oluşacaktır. El bileğinin dirençli hareketlerinde bu bölgede genellikle ağrı hissedersiniz. El sıkışırken ya da bir şey kaldırırken ağrınız olabilir" bu durumların hçbiri yokki ne hassasiyet ne kızarma nede bi ağırlık kaldırdığımda ağrı. normal zamanda ağrım olmadığı zaman ağırlık kaldırıyorum hçbşi olmuo ama ağrım varken öldürüyo kolumu kullanmak beni.

Alıntı On3R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Psikolojik birsey degil bence.Genel olarak artik ne zaman birsey bulunamazsa psikolojik diye gecistiriyorlar.Elindeki MR'lar guvenilir olsun kontrastli felan cektir hatta.
    mr lar temiz ki acıbadem de çekildi ay yookk bidaha girmem o mezar gbi yere ruhumu teslim ettim ztn o zmn dövmelerim yoktu şmd bisürü var house dizisinin bi bölümünde bi tane hapisanede dövme yaptırmış adamı mr a sokmuşlardı ord yapılan dövmelerin içinde demir olduğundan adamın dövmelerini çekti mr bidaha girmeyi düşünmüyorum bndede varsa die çok iğrenç bi görüntüydü =(

Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaşımda da aynı sorun var onun da beli sürekli ağrıyor fakat sebebini bulamıyor dr lar. Yapılan tek şey psikolojik tedavi.... Öncelikle iyileşmeyi gerçekten istemen gerekiyor...
    onda işe yaradımıki psikolojik tedavi?? valla bnm hastaneye yatmm lzm la paix hastanesindeki psikiyatr öle demişti..

ilginize tşk ederm arkadaşlar.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eeyore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

onda işe yaradımıki psikolojik tedavi?? valla bnm hastaneye yatmm lzm la paix hastanesindeki psikiyatr öle demişti..

ilginize tşk ederm arkadaşlar.

Hayır işe yaramadı psikolojisine bağlı ağrılar artıp azalıyor. Acıdan ağlıyor ama dr psikolojik diyor garip bir durum... Netice alabilirsek haber veririm geçmiş olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır işe yaramadı psikolojisine bağlı ağrılar artıp azalıyor. Acıdan ağlıyor ama dr psikolojik diyor garip bir durum... Netice alabilirsek haber veririm geçmiş olsun...
    bndeki durumda o sanırsam bnde hastaneye yatsam bi işe yaramıcak gibi görünüyo biton ilaç kullandım zaten dahada beter oldum diyebilirim. gene acıdan ağlıyo olması gene iyi ben o devirleri geçtim şmd kendimi duvara vuruyorum belki çıkarda ağrısı geçer fln dio o kdr fenaya bağladım yani çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun çok..

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zona geçirmiş olabilir misin? Aşırı stres, takıntı , anorexia derken hepsi tetiklenmiş olabilir. Farketmeden zona geçirmişsindir, zona sinir ucunda maraz bırakır, dediğin gibi etkilere sebep olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bndeki durumda o sanırsam bnde hastaneye yatsam bi işe yaramıcak gibi görünüyo biton ilaç kullandım zaten dahada beter oldum diyebilirim. gene acıdan ağlıyo olması gene iyi ben o devirleri geçtim şmd kendimi duvara vuruyorum belki çıkarda ağrısı geçer fln dio o kdr fenaya bağladım yani çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun çok..
    Teşekkürler. Aslında benim aklıma bu konu ile ilgili bir fikir geliyor acaba hipnoz işe yarayabilir mi ?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmıs olsun ıns pıskolojık degıldır bendede sınırsel olabılıcek bırcok hastalık var tek cozum huzur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zona geçirmiş olabilir misin? Aşırı stres, takıntı , anorexia derken hepsi tetiklenmiş olabilir. Farketmeden zona geçirmişsindir, zona sinir ucunda maraz bırakır, dediğin gibi etkilere sebep olur.
    biliyorum zona yı ama farketmeden geçirilezz yaa oo =)
    ve tek bi bölgede çkmıo bildiğim kadarıyla aarızası

Teşekkürler. Aslında benim aklıma bu konu ile ilgili bir fikir geliyor acaba hipnoz işe yarayabilir mi ?
    ya onu çooooooooook güvenilir biyerde yaptırmak lzm çok pis oyunlar dönüyo o mewzularda yok senn orda algıların açıkken alt beynine kadın/adam bişiler sölüyo snra ruh hastası bişi çıkıyosun
    ama eet öle bişi lzm bana böle silsin binimum herşeyi bnmde kafam rahat etsin de işte olmuyo

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmıs olsun ıns pıskolojık degıldır bendede sınırsel olabılıcek bırcok hastalık var tek cozum huzur
    hee desene kendimi öldürüp ebediiiiiii huzura geçiş yapmam lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ya onu çooooooooook güvenilir biyerde yaptırmak lzm çok pis oyunlar dönüyo o mewzularda yok senn orda algıların açıkken alt beynine kadın/adam bişiler sölüyo snra ruh hastası bişi çıkıyosun
    ama eet öle bişi lzm bana böle silsin binimum herşeyi bnmde kafam rahat etsin de işte olmuyo

Güvendiğin birinin yanında yapılırsa sorun olmaz sanırım. Her ne olursa olsun senin kafanda bitirmen gerekiyor bu hastalığı yoksa ne yaparsan yap hikaye... kolunu kesip kopartsan bile 1-2 ay sonra öbür kolun ağrımaya başlar.. Biliyorum dile kolay geliyor yaşamayan bilemez ama durum bu...

Ps: kendini duvardan duvara vurunca kolun çıkarsa eğer çok çok daha fazla acı çekeceksin bunu da unutma. Erc de sen harunla sohbet ederken neşe doluydun üzüldüm böyle olduğuna...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güvendiğin birinin yanında yapılırsa sorun olmaz sanırım. Her ne olursa olsun senin kafanda bitirmen gerekiyor bu hastalığı yoksa ne yaparsan yap hikaye... kolunu kesip kopartsan bile 1-2 ay sonra öbür kolun ağrımaya başlar.. Biliyorum dile kolay geliyor yaşamayan bilemez ama durum bu...

Ps: kendini duvardan duvara vurunca kolun çıkarsa eğer çok çok daha fazla acı çekeceksin bunu da unutma. Erc de sen harunla sohbet ederken neşe doluydun üzüldüm böyle olduğuna...
    valla haklısın kardeşş beynde bitio herşeyde işte... beynimi kesicem kesin çözüm kıhkıh

walla belki o zmn açarlar ameliyat yaparlar da arada onada bakarlar ne senaryolar yazdım cnm bn sorma
    bn öle ruhsal acıyı fiziksel acıyla bastıran bi tipim yaparım öle
    yaa sorma erc de süper zmn geçti f1 de de süperdi ya bakma böle skntılarım olduuna neşe dolu bi tip olarak gezerimde bu kol aarısı bitiriyo içimi kim biliyoki bakarım wrc de ne halde olucazz etap sonlarında stop larda

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki çok pardon ama ortodontist'in konu ile alakası ne?
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki çok pardon ama ortodontist'in konu ile alakası ne?
    yalnış yazmışım ortopedist yazcaktım ama bu ağrıyı sende çeksen inan adını bile şaşırırsın 6.sayfadada bunun farkedilmesi süper tşk ederm
    gecenn 3 ünde ağrıdan uyuyamayıp kalkınca böle oluo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla haklısın kardeşş beynde bitio herşeyde işte... beynimi kesicem kesin çözüm kıhkıh

walla belki o zmn açarlar ameliyat yaparlar da arada onada bakarlar ne senaryolar yazdım cnm bn sorma
    bn öle ruhsal acıyı fiziksel acıyla bastıran bi tipim yaparım öle
    yaa sorma erc de süper zmn geçti f1 de de süperdi ya bakma böle skntılarım olduuna neşe dolu bi tip olarak gezerimde bu kol aarısı bitiriyo içimi kim biliyoki bakarım wrc de ne halde olucazz etap sonlarında stop larda
    wrc ye kadar iyleşmessen loeb e okutup üfletelim seni o da kar etmezse c4 wrc ile kolunun üzerinden geçiririz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wrc ye kadar iyleşmessen loeb e okutup üfletelim seni o da kar etmezse c4 wrc ile kolunun üzerinden geçiririz
    valla igk bana muhtaç :P loeb le iletişim kuramazlar vallahaaaaaa igk da fransızca bilen tek ben varmışım çnk hakemlerden
    bakalm nerden kalcazz medya ve pit alanı hep ayrı yerde kaldık biz erc zamanı dragosta otelde f1 dede gebze öğrt evinde kalmıştık başarılıydıı =)
    erc de o 207 li adam wardı ya arabayı son gün pert etti o bzm oteldeydi eğlence olmştu makinistlerindn bitane tip wardı jr bni kesip duruyodu :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla igk bana muhtaç :P loeb le iletişim kuramazlar vallahaaaaaa igk da fransızca bilen tek ben varmışım çnk hakemlerden
    bakalm nerden kalcazz medya ve pit alanı hep ayrı yerde kaldık biz erc zamanı dragosta otelde f1 dede gebze öğrt evinde kalmıştık başarılıydıı =)
    erc de o 207 li adam wardı ya arabayı son gün pert etti o bzm oteldeydi eğlence olmştu makinistlerindn bitane tip wardı jr bni kesip duruyodu :P
    biz vücut dili ile anlaşırız loeb le valla sezon açılsın diye 4 gözle bekliyorum Siz hakem ve gözetmenlerin de işi zor ya aç susuz bekle dur Luca betti idi takla atan

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu tarz rahatsızlıklarda bızım burda Baltalimanı kemik hastanesi var sadece bu tarz seylere bakıyorlar ve cok basarılı doktorlar var ıstersen bır gorun.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biliyorum zona yı ama farketmeden geçirilezz yaa oo =)
    ve tek bi bölgede çkmıo bildiğim kadarıyla aarızası
    Zona bende omurgamın üzerinde çıktı , tam kürek kemiği hizasında, farketmedim, sinek ısırdı sandım, sonrasında kollarımın içinde acı, elektrik çarpması gibi şeyler oluştu, doktora gittim, zona olduğum ortaya çıkmıştı. Sinir ucu iltihabı olduğu için omurga etrafınfaki sinirleri tetikliyor, dolayısı ile omurga networkü üzerinden her yere acı yolluyordu şerefsiz. 3 aylık bir cipralex tedavisi ile bir şeyim kalmadı şimdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu tarz rahatsızlıklarda bızım burda Baltalimanı kemik hastanesi var sadece bu tarz seylere bakıyorlar ve cok basarılı doktorlar var ıstersen bır gorun.
    eski başhekimi Metin Ağacaoğlu baba tarafından akrabam zaten kendisi en son gittiğim doktordu ztn eşine gidicem bu hiçi söyleyeceğim gene çok teşekkür ederm

Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zona bende omurgamın üzerinde çıktı , tam kürek kemiği hizasında, farketmedim, sinek ısırdı sandım, sonrasında kollarımın içinde acı, elektrik çarpması gibi şeyler oluştu, doktora gittim, zona olduğum ortaya çıkmıştı. Sinir ucu iltihabı olduğu için omurga etrafınfaki sinirleri tetikliyor, dolayısı ile omurga networkü üzerinden her yere acı yolluyordu şerefsiz. 3 aylık bir cipralex tedavisi ile bir şeyim kalmadı şimdi.
    annemle knştum onn akrabası olmş önceden ağrıdan duramazdın dedi öle bşi olsam.

biz vücut dili ile anlaşırız loeb le valla sezon açılsın diye 4 gözle bekliyorum Siz hakem ve gözetmenlerin de işi zor ya aç susuz bekle dur Luca betti idi takla atan
    hee gzeldi abimde biraz işte artizdi indi havası son gün
    bana muhtaçsınızzz FİA nında adamları fransız çünkü erc de knşmuştum btanesiyle. valla bn hç sektörde olmadım erc ydi ilk yarışım medyaya verdiler ordan bi ark ta etaplara çkarken alıodu bni yanına makara kukara gdioduk f1 de ztn pit alanı ve renault garaj hakemiydim şmd wrc de gne medyaya werirler sektöre vermezler beni çamur çimen sayılı zaman geçirsem yeter yaa =)
    geçenlerde nurdan abla'yla beraberdik fıtığı kudurmuş onunda bnmde ses fln gtmişti bu 2010 kültr zımbırtısında gelen ekip fransızdı bnd ank geldiğim gbi gttm yanlarına en son nurdan abla düzelt kendini lazmsın bana wrc de dedi amaan gelim orayaa ne dert kalır ne tasa yaaa =)

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hastalık hastalık dedik benimde boynum azdı iyi mi
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kv661 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hastalık hastalık dedik benimde boynum azdı iyi mi
    sorma yaa bgn gne iiydim 1 2 şey aklıma geldi yatmıştım ne gzl aarım yok die yatınca bu s......çtımın kafası durmadığı için tuttu gene ağrım şmd oturdumm sancıdan kıvranıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)