4 senedir fln böle dönem dönem tutuyo ağrım devamlı olan birşey değil genelde çok snirlenirsem fln 2 3 gün snra tutuyo ağrısı yada kriz geçirirsem (sinir yada astım ki astım krizimi de sinirsel yada çok ağlamam fln tetikliyo) ondan snra 2 3 gün içerisinde başlıo ağrım. uyuşukluk yok dediğim gibi normal zamanda hçbirşey yok ama ağrım olunca perte bağlıyo kolum yok travma konusunda bitek kafa travlamarı yaşıyorum bide tırnağım çekilmişti bu ağrıyan kolumda 9 sene önce o kdr onn haricinde başka hiçbir travma kırık çıkık (he bileğimi çatlatmıştım duvara yumruk atıp bikaç kere ama o sağ kolumda) yok hastanelerden ve iğneden korktuğum için dikkat ederim o konulara
psikolokluk işim yok bnm drek psikiyatr yada hastanede bi tatil süreci
"tenisçi dirseğiniz varsa, dirseğinizin dış kısmının hemen altında kasların kemiğe bağlandığı yerde hassasiyet ve bazen de kızarıklık oluşacaktır. El bileğinin dirençli hareketlerinde bu bölgede genellikle ağrı hissedersiniz. El sıkışırken ya da bir şey kaldırırken ağrınız olabilir" bu durumların hçbiri yokki ne hassasiyet ne kızarma nede bi ağırlık kaldırdığımda ağrı. normal zamanda ağrım olmadığı zaman ağırlık kaldırıyorum hçbşi olmuo ama ağrım varken öldürüyo kolumu kullanmak beni.
mr lar temiz ki acıbadem de çekildi ay yookk bidaha girmem o mezar gbi yere ruhumu teslim ettim ztn o zmn dövmelerim yoktu şmd bisürü var house dizisinin bi bölümünde bi tane hapisanede dövme yaptırmış adamı mr a sokmuşlardı ord yapılan dövmelerin içinde demir olduğundan adamın dövmelerini çekti mr bidaha girmeyi düşünmüyorum bndede varsa dieçok iğrenç bi görüntüydü =(
onda işe yaradımıki psikolojik tedavi?? valla bnm hastaneye yatmm lzm la paix hastanesindeki psikiyatr öle demişti..
ilginize tşk ederm arkadaşlar.