Nevrotik durumlarda ilacın tedaviye olumlu etkisi %30-40 civarındadır.Citol de kullanıyormuşsunuz obsesif bir yapı olmalı, olumlu sonuç için bu sıkıntıları sadece ve sadece terapistinizle konuşmalı,bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışmalısınız.Gerçi iyi bir terapist sizi gerektiği gibi yönlendirecektir.
Hiç internette D.I.S.C testi yaptın mı? Tam olarak karakterin nedir ortaya çıkar. D dominant , I influencer , S steadfast ve C cautious olarak geçiyor ingilizce'de. Mesela ben DISC testini yaptırmadan önce (şirkette yapıldı) insanların çoğuna sinir oluyordum, iş yaparken ve gerçek hayatta beni çok sinirlendiriyorlardı. Sonrasında testi yaptığımda D çıktım. Yani dominant yapı çıktımD tipi yapının kullanım klavuzunu okudukça nelere sinirlendiğimi pekçok kez anlamış oldum, sonrasında I tipi , S tipi ve C tipi insanlarla nasıl konuşulur onları da öğrendim, artık daha mutlu bir adam oldum
Mesela I tipi bir insan sürekli bıcır bıcır konuşur, söylediklerini zor anlar, aklı fikli eğlencededir, dolayısı ile eskiden I tipi insana çok fena kızardım, şimdilerde ise I tipi insanları beni hiç dellendirmiyor , I dır, ne yapsa yeridir diyorum...
http://www.powerhrm.com/tr/disc_KisilikEnvanteri.htm
Ankara Mesa Hastanesinde Nörolog Doç.Dr.Murat Sümer e bir uğramanızı öneririm. Benimde sağ bacakta vardı benzer bir durum kimse çözemedi sağolsun kendisi çözdü. Sinirsel bişey olabilir sizin durumunuzda.
Konuyu biraz geç gördüm, öncelikle geçmiş olsun.
Annem yaklaşık 1 sene çekti o ağrıyı sağ kolundan. Denizli de ki doktor 5 ay kadar fizik tedavi uyguladı ama sonuç nafile. Masajlar, ilaçlar vs hepsi vakit kaybıymış. Kolu uyuşmaya ve tutmamaya başladığında Denizli de ki doktoru bırakıp İzmir de nöroloğa gittik. İzmir de MR, EMG (sinir uçlarına elektrik verilerek yapılan test) vs. çekildi boyundaki sinir sıkışmasından şüphelendi doktor. Netekimde öyleymiş. uzun süren bi operasyondan sonra sıkışan siniri aldılar. çok şükür şu anda rahat. vakit kaybetmeden bir EMG çektirip nöroloğa tekrar başvurun.
hahahaha eet çözmeliyim yksa sinir hastası olacağım çok teşekkür ederim
emg yi biliyorum yaptılar ruhumu bi kerede orda braktım çok acı verici bişi ama ıyyykk ztn iğneden korkuyorummm çok hoş olmştu. teşekkür ederim ilginize gidip yaptıracağımm
merkez bankasıyla anlaşmaları varmı??
Aslında eeyore bacım sana seni çok seven ve her daim başında duran bir sevgili yazmak lazım reçetene , bakarsın kendiliğinden geçer
ps: Bilmiyorum sevgilin var mı yok mu bu arada...
Gürsel?? Ne o len şimdide Güzin ablalığa mı soyundun.. Yakında TV de evlendirme programı yapmayada başlarsın
Benzer semptomlar ve tahliller dahası 3 tane delirtilmiş psikolog sonucunda boyun ağrımın geçmeyeceğini kabullenmiş olarak 1.5 sene yaşadıktan sonra arabanın tamponunu boyatırken adam nasıl yapıyor diye meraktan araba ile birlikte fırına girdim. Sonrasında ne ağrı kaldı ne bıçak batması. Hala sebebini çözebilmiş değilim ama ne ağrı var ne acı.. Sizede geçmiş olsun..
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)