geçmiş olsun
benim görüşüm sahibinden de aracın plakayı kapatmalı, adresi yanlış vermeli ve arabaya bakmaya gelene evim burda araba evde gel bak denmemeli ortak biyerde buluşulmalı.. Ciddi ciddi sahibindenle bir alakası olduğunu düşünüyorum ben bu işin..
adamlar jaguar porsche falan çalıyor pug immobilizerı kimi durdurucak...
geçmiş olsun umarım kasko vardır
Dediğiniz gibi olabilir . Çünkü biz çalındıktan sonraki gün sanayiye parçacılara falan ugradık adamlar yapmak için bir araba almış parçayı bulamayınca çalınmış olabilir gibi bir teori üretmişti . Netten en yakını direkt özellk marka modele göre bulabiliyorsun .
Instagram: mutusgarage
saolun arkdaşlar bi kaç gelişme war gibiydi ama araştırdım bulamadım maalesedimmoblazer 97 s16 da yokmuş heralde .. sahibinden.com da bnm adresim dooru deil zaten.ordN bulmaları imkansız ve benm gecem gündüzüm karışık nerde kalcaam hiç belli olma zbu yüzden kötü bi şans diorum
![]()
araç parçalanmış vaziyette bulunmuştur a dan z ye en ufak parçasına kadar almışlarbunlara isim koymakta zorlanıorum hepsinin ...............
geçmiş olsun![]()
insanlık namına eser yok ****** çocuklarında ulan alın jantını teybini..o. .ocukları hiç bişii bırakmımışlar kuru iskelet yaa içim gitti ya görünce sinir küpüyüm
off cok kotu durum
benim arabada alarm olduğu halde baston kilitte takıyorum
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
geçmiş olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)