User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: Araç Sorgu Bmw 3.20 ci?

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten çok isterim 2004 alabilmek ancak o kadar çıkamıyorum fiyatta,zaten öyle aracın sırtına çok binecekte deilim.dediğim gibi 3 haftada bir ancak binerim,senede 10 bini zor yapar yani ön takım ile ilgili bazı kronik problemler oldğunu duydum bu konuda bilgin var mı? birde şunu çözemiyorum araba komple m gibi duruyor ama direksiyon m deil,yani fab çıkışı m alıpta direksiyon m olmasın diyen vatandaş var mıdır? yada bunlar sonradan çevirilmiş araçlar mı? bu araçların fab. çıkışı m olup olmadığını,sonradan çevirme olmadığını anlayabileceğimiz bir yol var mı? birde bu km düşürme olayı ile ilgili bildğim kadarı ile bmwlerde anahtara da kayıt yapıyor,bunu yetkili servislerden başka okuyabilecek bir özel servis bulabilir miyiz? ***** yetkili servislerin ücretleri,herhalde aracı almadan gösterelim desek expertiz için 300 lira isterler çok sordum ama kusura bakma aklımda ne varsa sordum
    M direksiyon sevmeyen insanlar çok fazladır. Şahsen ben M direksiyondan nefret eden bir insanım. Fabrika çıkışı değilse sonradan boyanmış anlamına gelir boya kontrolünde bu ortaya çıkar. Ön tampon arka tampon maşbieller bu 3 ü boyalıysa kendisini belli eder.

İç dış m olayı vardır. Ve ekstra seçenekler vardır. Tek tek de seçebiliyosunuz. Dış M tech tek seçimdir komple tampon takımlıdır ama iç farklıdır bunun arasına;

Kapı iç çıtaları, Hafızalı Recaro spor koltukar, M direksiyon girer. İstediğiniz parçayı istemeyebilirsiniz.

KM de göstergeye klima beynine ve anahtara işlenir. 3 farklı yere ama 3 farklı yerdende düşürme günümüzde yapılabilmektedir. Nasıl anlarsınız şu şekilde eğer araba genel servise götürüldüyse kayıtları vardır. Borusan veya Kosiflerde 150 TL ekspertiz karşılığında en son hangi yılda kaç km de hangi nedenle servise geldiğini öğrenebilirsiniz. Ondan sonra da küçük bir matematik hesabı ile orjinal KM yi bulabilirsiniz.

Araç özel servise gittiyse bunu anlamak zordur ama Bobinler kayışları ve şarz dinamosunu inceleyebilirsiniz. Özellikle şanzuman yağını kontrol ettirin. BMW Long Life şanzuman yağı kullanır bu yüzden kolay kolay bozulmaz. Eğer şanzuman yağı kirliyse 100.000 KM yi bu araç çoktan devirmiş demektir.

Ayrıca araç sonradan M yapılmış olsa bile tamponlar orjinalmi onu kontrol et çin malı değilde orjinalse kesinlikle m çıkıştan bir farkı yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun süre n/a 3.2 lt hacimli bir araç kullanmış biri olarak söylediklerinizi anlayabiliyorum,

Ama ben bunların aksine bir şey söylemedim zaten. Zaten hiç bir atmosferik araçtan yazılımla pek bir şey beklememek lazım.
    Yok siz dediklerinizde %100 doğrusunuz. Mantıklı konuşuyorsunuz bende sizin gibi düşünüyordum ta ki 3.25 e sahip olup ağlayan insanları görene kadar. Sonra serviste ustama danıştığımda ara motora güven olmaz mutlaka bir sıkıntısı çıkıyor uyumsuzluk yaşanıyor dedi bana.

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estafurullah

elektrikli arka perde,harman kardon,koltuk ısıtma,elektrikli koltuk, tv nav.

bu dolulukta olan ve krem rengi deri döşemesini satmıştık ona kıyas yaptım ben kendimce...vitesin önündeki tuşlar az olunca gayri ihtiyari boş geliyor gözüme sen yanlış anlama sakın

ha bu arada ben ilk mesajdaki araç için konuşuyorum.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estafurullah

bu dolulukta olan ve krem rengi deri döşemesini satmıştık ona kıyas yaptım ben kendimce...vitesin önündeki tuşlar az olunca gayri ihtiyari boş geliyor gözüme sen yanlış anlama sakın
    Ankara'da ısıtmalı şart yaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estafurullah

Haha benim araba cabrio olduğu için vitesin önündeki tuşlar pek dolu ama cabrio olduğu için elektrikli arka perde yok Bu bahsettiklerin ekstra özellikler araçın doluluğuyla alakalı değil. Ama harman kardon olmazsa olmazı Hafızalı recaro koltuklarda mutlaka koltuk ısıtma oluyor. Koltuk ısıtma yoksa o koltuklar recaro değildir. Recaro isede koltuklar sonradan takılmıştır.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan araç güzel, ama fiyat biraz kırılmalı neticede 9 senelik araç, bunlar yerine makyajlılar bu fiyata alınabilir 2004 sonrası falan tam güzel olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haha benim araba cabrio olduğu için vitesin önündeki tuşlar pek dolu ama cabrio olduğu için elektrikli arka perde yok Bu bahsettiklerin ekstra özellikler araçın doluluğuyla alakalı değil. Ama harman kardon olmazsa olmazı Hafızalı recaro koltuklarda mutlaka koltuk ısıtma oluyor. Koltuk ısıtma yoksa o koltuklar recaro değildir. Recaro isede koltuklar sonradan takılmıştır.
    bak bu koltuk mevzusunu öğrendiğim iyi oldu

Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan araç güzel, ama fiyat biraz kırılmalı neticede 9 senelik araç, bunlar yerine makyajlılar bu fiyata alınabilir 2004 sonrası falan tam güzel olur.
    Cem ile görüştüm bi ara gidip bakıcak,ondan sonra giricez pazarlığa bende 37 vermem zaten Perşembe günü benim araba gidio inşallah,ondan sonra iyice eğilicem buna.Kapora gibi bi şey aldık ama noterde satışı verip canlıları cebe koymadan,elim kolum bağlı şu an zaten istanbul'dan araba alıcak olursam senin ve Cem'in görüşünü almadan almam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın sol ön çamurluk değişmiş,4 parçada boya varmış.onun dışında yürüyeni motoru tertemizmişşşşş.Benim gibi ilgilenen arkadaşlara duyrulur

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç çok boş yanlız...bence etmez o para...biz sonbaharda sattık azına kadar dolu ve hatasızını 34e...
    Estafurullah

ha bu arada ben ilk mesajdaki araç için konuşuyorum.
    bu dolulukta 320 ci 2001 model hemde??? navigasyonda var? vede 34 lira?

ilk önce benim bildigim zaten 2001 model 320 ci de navigasyon falan cıkmıyo..2001 de yanılmıyorsam nadir 330 lara koydular belki bide bi kac 328 e..

egerki vardı böyle bi araba temizse inan galeri verir 33 lira sürekli araba alıp sattıgımız icin söylüyorum ve cok bmw alır satarız..

ilandaki araca gelirsekde öyle parası yüksekmiş falan filan diyenleri dinleme derim öyle diyenler aynı arabadan 33-34 e getirsinler görelim..bu araba binicisine 35 lira havada eder araba güzelmiş..1 parca degisen 3 4 parca boyadan bisey olmaz,35 liraya güzelce baktırılıp alınabilinir
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu dolulukta 320 ci 2001 model hemde??? navigasyonda var? vede 34 lira?

ilk önce benim bildigim zaten 2001 model 320 ci de navigasyon falan cıkmıyo..2001 de yanılmıyorsam nadir 330 lara koydular belki bide bi kac 328 e..

egerki vardı böyle bi araba temizse inan galeri verir 33 lira sürekli araba alıp sattıgımız icin söylüyorum ve cok bmw alır satarız..

ilandaki araca gelirsekde öyle parası yüksekmiş falan filan diyenleri dinleme derim öyle diyenler aynı arabadan 33-34 e getirsinler görelim..bu araba binicisine 35 lira havada eder araba güzelmiş..1 parca degisen 3 4 parca boyadan bisey olmaz,35 liraya güzelce baktırılıp alınabilinir
    boya sıkıntı deil çokta,değişen oldumu kıllandırıyor insanı.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boya sıkıntı deil çokta,değişen oldumu kıllandırıyor insanı.
    içlerde oynama yoksa bi değisende o kadar önemli degil derim bence..
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsettiğim araç borusan ankara müdürünün eşine özel siparişle gelen araçtı...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni konu açmadan sorayım dedim.
    hort

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20291509/detay
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)