kill frienzly
yazılan bütün oyunlar yanında fantasmagoria ti,
birde -er- time commandoyu görünce ağlayasım geldi resmenorj vardı bende kaçak bişe,
hala ultima online ve counter strike oynarım.
efsanelerim ise duke 3d, wolfstein sensible ve civilization dır. bide duke nukem forever çıkacaktı ne oldu ona![]()
auahuah o tecavüz sahnesinde eniştem odadan çıkarmıştı beni küçüğüm diye ama yılmadım gece kalkıp o bölümü izlemiştim ahahahaha![]()
Red alert 2
doom
half life
carmageddon
midtown maddens![]()
fantazmagoria 8 cd değilmiydi yoksa 7 miydi baya bi cd idi onu hatırlarım, bi 5 sene önce uğraşıp bulup tekrar bitirmiştik sonra 4. cd de bulmadığımız bir yüzük yüzünden yaratık gelip 2 ye ayırıyordu![]()
Midtown MadnessDaha zevkli olur mu diye gidip dandik Snoopy direksiyon seti almıştım bu oyun için zamanında
İşin kötüsü vitesli olsun diye aldık seti o da ne ? Vites kolunu ileri ittirince korna geri çekince el freni işlevi görüyodu namussuz
![]()
Ne hayallerle aldmıştım bi de
![]()
![]()
EMC
Midtown madness'ta efsane oyunlardandı , keşke devam etseydi o seri.
İLk yanlamalarım ilk makaslarım o oyunla olmuştu , babam ben oynarken izleyip sana ehliet yok derdi![]()
Bu arada Counter Strike Source Oynayan varsa Steam de eklesin beni
Nickim tahmin edersinizki-ER-
Bu arada bir bilgi daha oyuncular için
12-18 şubat tarihleri arası 212 alışveriş merkezindeki MediaMarkt mağazasındaki bütün cd dvd oyun/film ler sadece 1 tl le ben oyuna doymayı planlıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)