başlasammı karar weremiyorum ya![]()
star wars jedi knight dark forces 2
yada nostaljimi bilmem ama tum jedi knight serisi...
hani eskisi gibi çok kaptırmam dersen yanılırsın
eğer dediğim sw da başlıcaksan, önce iyice neverlands-library.net mi com mu ne site var orayı iyice bi araştır karakterini seçerken çünkü aşırı zor artan şeyler var nebulaya göre çok kolay artanlarda var. bide tipik mantık bs kasma çünkü mining iyi oldumu neredeyse herşeye kasabiliyorsun bir set 15-20 k ya satılırken, ben boş şişenin tanesini 20 den satıyordum düşün1000 tane boş şişeye denk geliyor şişe içinde gm miner olman yeter. magery ve bs adamı kanser eder ama bu sw da bide unutmadan healing de öyle
![]()
hereos of might and magi 3
harika müzikleriyle outlaws
pirates
soldier of fortune da iyidi zamanında
1881 - 193∞
Quake 3
commodore 64
wizard of wor
the last ninja
GTA2 de Kill Frenzy demesini özledim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Red Alert
Heroes of might and magic 3
constructor
Carmageddon
Time Comando
Lary 7 !
theme hospital
phantas magoria da efsaydi 95 yılı yapım ama gercek insan grafikleri ile katili yakalamak güzeldi
diablo serileri
Worms serileri
Quake 2 ( mutli player the edge ! )
Sim City
colin mcrae rally
counter strike 1.6
the settlers
sensible world of soccer
kick off
Age Of Empires
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
phantas magoria yı bilenler varmış ben bi kaç ay önce gaza geldim bulup indirdim torrent ten ama bi türlü xp de çalıştıramadım şimdi win 7 de bunda çalışırmı acaba bilen varmı ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)