Bende düzene girmeliyim Grafik tasarımcıyım..
Abant İ.B.Ü Eğitim fak. Grafik tasarım mezunuyum..
İllustrator photoshop corel draw ındesign büyük bölümüne hakimim..
Freelance değil sabah evden işe gidebileceğim bir işe ihtiyacım var teşekkürler..
Printable View
Bende düzene girmeliyim Grafik tasarımcıyım..
Abant İ.B.Ü Eğitim fak. Grafik tasarım mezunuyum..
İllustrator photoshop corel draw ındesign büyük bölümüne hakimim..
Freelance değil sabah evden işe gidebileceğim bir işe ihtiyacım var teşekkürler..
Göktürk bölgesinde çalışabilecek arkadaşlar varsa eğer kasiyer-reyoncu-şarküteri olarak iş bulmaları konusunda yardımcı olabilirim. Yöneticisi olduğum mağazaya personel ihitacımız bulunmakta. Foruma çok sık giremiyorum etrafınızda o bölgede çalışmak isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atarlarsa sevinirim.
Göktürk Kemerburgaz'ın biraz ilersinde.Alibeyköy - Gazi - Kağıthane bölgesinden ulaşımı rahattır.
beyler slm.
tanıdıgımız bi kafede nargile,, köz dagıtcak,, yada cay kave dagıtcak garson vari eleman aranıyor.. yeşilkoy civarında bi cafe....
ihtiyacı olan varsa PM ile ulaşabilir bana..
tşk ler..
Rıdvan.
İsten okadar sikildimki is bakmaya basladim en azindan saatleri duzgun bir is :)
Ayıp olmasında konu sahıbınden özür dileyerek bende yaz tatılında para bırıktırmek için iş arıyorum yaş 17 :D
denizlide is arayan varsa bana pm atabilir
istanbuda banada iş lazım aslında suanda boştayım
evrak işi koşturacak prezentabl sahibi gerekli devlet mercileriyle muhattab olmayı bilecek hafif yırtık eleman aranıyor ANTALYA
ya bende çok daraldım iş yerinde izmir içinde varsa birşeyler değiştirmek istiyorum..
bayrampaşada markette calısıcak eleman arıyoruz arkadaslar genc arkadaslar olursa daha ıyı olur fazla iş yok bızle beraber takılıcak gece gunduz tech te olucaz :)
Kimya bölümü son sınıf kısmetse 1 aya bitecek. ilaç mümessili olmak çok istiyorum
PAZARLAMA becerim çok yüksektir. Bana bir mal verin ben onu satarım :)
Ne iş olsa yaparım abi modundayım; yeterki iş ola
Beykent Kipa Mağazasına Part - Time personel alınacakmış. Mağaza Müdürü tanıdığım ilgilenen arkadaşlara duyurulur. Çalışma saati günlük 6 saat ve haftada 4 gün.
Maaş + SSK + Sodexo + 3 aydan sonra Alışveriş Kartı ( Bonus Kontör ) , 1 sene tamamlandıktan sonra ikramiyeli sistemde devam ediyor maaşlar.
Full Time'da alabilirler tam bılgım yok o konuda ama giderseniz zaten görüşme sağlarsınız.
Ve yine Beykentte İsmar Açıldı Geçen gün tesadüfen gördüm Kasiyer ve şarküteri elemanı arıyorlarmış. ismarda tanıdıgım yok malesef ki sadece iş arayan arkadaşlara yol gösterme amaçlı yazıyorum.
Bende staj yapmak için dis ticaret şirketi veya lojistik firması arıyorum :)
Varsa çok iyi olur,dis ticaret bölümünde okuyorum..
dış ticaret elemanı arayan varmı yeni mezun yetiştirmek bünyesine katmak isteyen en az 2 sene tecilim var. pc lerle aram gayet iyidir hatta elektronik eşya satış da olur. :)
beyler biraz daha ayrıntılı bilgi verin bence:D
Atatürk Oto Sanayi'de iş arıyorum. Yaş 17-18 :) Şöförlüğüm var, ehliyetim yok. Bişeyler öğrenebiliceğim bi iş olmasını istiyorum :D
Telefon ; 0538 799 89 altmışdört