çalıştığım şirket ufak ufak boka sarmaya başladı, batan geminin malı olmamak için iş bakıyorum. okul-askerlik sorunum yok. İthalat-ihracat - İstanbul
Printable View
çalıştığım şirket ufak ufak boka sarmaya başladı, batan geminin malı olmamak için iş bakıyorum. okul-askerlik sorunum yok. İthalat-ihracat - İstanbul
Tecrübeli otomasyon mühendisi ,
Meslek yüksek okulu veya 2 yıllık mezunu elektrikçi , mekanik tecrübel elemanlar ile teknis servis elemanı arayışımız var arkadaşlar çevresinde referans olabileceğiniz iş arayanlar var ise benimle iletişime geçebilirsiniz. PM ile yazarsanız cep telefonumu iletirim.
Kocaeli Çayırova Şekerpınarda yerimiz
Üniversiteden bu sene mezun oldum..Bitirdiğm bölüm deniz ulaştırma ve işletme (Gemi güverte)..Okulun bitmesiyle tamamen stres başladı..Kısacası bende iş arıyorum askerliğim 2 yıl tecirli..
eşim için: 6 yıl çağrı merkezi deneyimli 2 yıllk bilgisayar programcılığı okuyup bitirmiş çağrı merkezlerinde takım liderliği yapmış aktif(seri) bilgisayar kullanımı satış konusunda tecrübeli outband inbond olmak üzere iş arıyoruz.
otomasyon kontrol muh okuyorum 3sınıftayım , part tıme ve yazları calısabılecegım ıs veren bırı varsa memnun olurum.
yeni konu açıyorum / motor mühendisi için
Yeni konu açmak istemedim. Çeviribilim son sınıf öğrencisiyim, okulum alttan 2 dersimden ötürü uzadı. Ağustostan itibaren çalışmak üzere part time( haftaiçi 1-2 gün ders programıma göre) dışında çalışabilirim. İngilizce, almanca konusunda yardımcı olabilirim, okuduğumu idrak edebilecek kadar da ispanyolcam mevcuttur. Daha önce kısa süre matbaa görevlisi olarak, 4 ay otel ve de restaurantta mutfak elemanı, 5 aydan fazla da garson/komilik tecrübem mevcut.
Fakat bunların (garsonluk hariç) dışında bir iş arıyorum, tecno market olur, garsonluk olur. Kısa sürede uyum sağlarım, aklınızda soru işareti olmasın. :)
Istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum bu arada. :icon_tup:
izmirde eleman arayan varmı ? :)
Otomotiv sektöründe sıfırdan başlamak kaydıyla iş arıyorum. Showroom veya tek bir marka adınaltında olması tercihimdir.Yani benim bildiğim genelde satış destek/sigorta bölümünden başlamam gerekiyor.Yardımcı olan olursa çok sevinirim.
2 yıllık makine bölümü mezunuyum,ayrıldığım şirkette 3 sene çalıştım ve bunun uzun süresini üretim müdürü olarak geçirdim,ayrıca 10 yıllıkta bilg. teknik servis hizmeti tecrübem var,belki buradan da birşeyler çıkar.
Arkadaşlar İzmir Özdilek Avm içerisinde Fix Silver takı & saat reyonumuz var orda çalışcak güvenilir bayan arkadaş arıyorum
Zekeriyaköy de ki kebapçıma çevreyi bile motorlu kurye arıyorum...Maslağa 12 km sarıyer 4 km uzaklıktadır,toplu taşımayla ulaşım mümkün.1000 Tl maaşla başlar...paket primi veriyorum + olarak bahşişler iyidir totalde 2 motorcu calıstırdığım için iyi para bıkarı aylık ortalama 2.500 bulursunuz
tavsiyem, profesyonelce,özenle hazırlanmış cv.ler hazırlamak ve bunları götürüp elden teslim etmek. İşallah kısa sürede bulursunuz.
binek aracıyla çalışacak eleman alımı yapan bildiğiniz büyük kurumsal firma var mı ?
Arkadaşlar bende 2 sene lojistik bölümü bitirip üzerine işletme açık öğretim son sınıf öğrencisiyim. 1 senedir yurt içi kargoda öperatörlük yapıyorum tabi sadece adı öperatörlük. Askerliğim 2017 ya kadar tecilli ve bedelliye göre zamanı gelince düşüneceğim birşey. Yani işin özeti iş bulamıyorm gümrükte ,müşavir yanında fabrika sevkiyat bölümünde yada lojistik firmasında. Çorluda oturuyorum. Yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok mutlu olurum. 05382025309
antalyada bende arıyorum elektronık haberlesme mezunuym akdeniz üniversitesinde aynı bolumu okumaktayım 2. ogretım ehlıyetım var bolumume uygun ıs aramaktayım