User Tag List

Sayfa 25/26 İlkİlk ... 1523242526 SonSon
489 sonuçtan 457 ile 475 arası

Konu: İş araniyor

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan ana dili gibi bulgarca ıngılızce ıspanyolca konuşan kardesım var 4 yıllık mezun yurtdısından adam iş bulamıyor gecen yapı kredı işine basvrdu kardesıme sen bıze fazlasın dedıler okadar dil bılıyorsun dedıler yınede işe almadılar anladımki ufak işler bile tanıdık olucak
    güncel yaşadığım sıcağı sıcağına 10 yıllık mağaza müdürü , iş bulamıyor şaka gibi bazı firmalar düşük rakam teklif ediceklerinden kendilerini bildiklerinden çağırmıyorlar diye düşünüyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan ana dili gibi bulgarca ıngılızce ıspanyolca konuşan kardesım var 4 yıllık mezun yurtdısından adam iş bulamıyor gecen yapı kredı işine basvrdu kardesıme sen bıze fazlasın dedıler okadar dil bılıyorsun dedıler yınede işe almadılar anladımki ufak işler bile tanıdık olucak
    Tur kafilelerine rehberlik yapsa para kazanır.

Bence senin kardeş çalışmak için pek çaba sarf etmiyor.

Ben bu kadar dil bilsem heyt beee neler yapardım.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tur kafilelerine rehberlik yapsa para kazanır.

Bence senin kardeş çalışmak için pek çaba sarf etmiyor.

Ben bu kadar dil bilsem heyt beee neler yapardım.
    Banskoya-Pomprovaya spring breaklerde öğrenci götürüp-getirse bile çok güzel paralar kazanır.

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye'de İngilizce biliyorum diyenlerin yüzde 80'i maalesef İngilizce bilmiyor. Asgari ücret ile işe başlanmaz demiyorum beni yanlış anlamayın. Demek istediğim asgari ücret nedir? Adı üzerinde bir kişiye asgari verebileceğin ücrettir. Peki asgari ücret mantıken kime verilir? Vasıfsız elemana verilir. Yabancı dil, üniversite, tuhaf da gelecek olsa aktif sürücülük(şirket arabasına eşek muamelesi yapmayan çalışan + puanlıdır benim gözümde) buna ek olarak psikoteknik ve src belgesi. Bunların hepsi insana değer katan şeyler. Bu değerlerin bedeli asgari ücret olmamalı. Düzgün bir iş bulmak çok zaman gerektiren bir şey mülakat süreçlerinin 6 aya ulaştığı yerler var. Zamanı olmayan, çaresiz, cebine bir an önce üç beş kuruş koymak isteyen insanlar maalesef bu tür işletmelerde çalışıyor. Bu işletmelerin çoğunda da çalışanlar devamlı başka iş arayışında oluyor çünkü adam hak ettiği değeri görmediğini düşünüyor. Lafım sadece eleman arayan arkadaşa değil, Bu şekilde çalışan binlerce firma var ve bu firmalar hep küçük firmalar. Bu zihniyetle de büyüyemeyecekler maalesef. Çünkü eleman yetiştirip piyasaya yetişmiş eleman sağlıyorlar. Devamlı Avrupa'ya genç futbolcu sağlayan kulüpler gibi düşünün, tüm yıldızlar onların altyapısında yetişir ama takımın bir başarısı olmaz.
    Bana karsi hala önyargilisin ama dediklerinin coguna katiliyorum. Zaten anlatmak istedigim sey ben bu sekilde kimseyi aramiyorum ama anlatamadim ben köle de aramiyorum. Senin tabirinle kimsenin önune otta atmam. Daha oncede soyledim kimse mutsuzum diye ayrilmiyor yanimdan. Yapilan işin hakki ne ise dogru orantida maaş alacak birini ariyorum. Ki bunca zamandir en son bu konuya ne zaman yazmışım bakabilirsin. 1-2 ay calisacak adamla işim yok. Sürekli eleman aramiyorum yani. Neyse. Üniversite mezunu adam 5 dil bilse yuksek lisans yapmis olsa mukemmelde araba kullansa src falan filan olsa hatta aklima gelmeyen onlarca sertifikasida olsa bu adamin konkasör elekleri ve uretimi ile ilgili bir bilgisi olmasi cok cok zor. Hele benim gibi bolgenizde baskasi da yoksa imkansiz gibi. Yıllarin tas ocagi birikimine guvenerek girdigim bir iş. Kisaca musteriyle ayni dili konusabiliyorum. Bu makineyi calistirmadiysa haliyle adamin gelip ilk etapta yetismesi gerek. Zaten bilgi seviyesi zannedilenden de az bu konuda. Her gun musterilerle ben konusuyorum anlasilacagi uzere. Surekli teknik aciklamada bulunuyorum. Babamin zamaninda iş ogrenmek için parasiz calisilirmis tabiki o devirde degiliz. Şuan o sistem şoyle oluyor su an isveren maas odemeden iskur tarafindan is ogrendigi icin calisana maas odeniyor. Ben maas vericem tabiki. Peki ofiste basit muhasebe bilgisine neden ihtiyaç var?
    İş konusunda tabiri caizse pişene kadar onun yapacağı pazarlamayı ben yapacağım. Bu sirada ofisteki isleri halledecek birine ihtiyac var. Zaten kendi yaptigim isler bunlar. Baskasi yapmiyor yani su an. Google reklami ve toplasan 1 ay gezme ile belli bir satisa ulastim. Arttirmak icin birine ihtiyacim var yetisemiyorum. Piyasaya gönderilmeye hazir olduğunda altina araba verilir kendi musterisini bulur. Ama işi hic bilmeden gittiğinde karsisindaki adam teknik bir soru sorduğunda apışıp kalan adamda isime yaramaz. Tum bunlarin yaninda sadece ofis islerini halledicem diye daha az vasifli biri gelirse onun icinde belli bir maasla calisma ortami saglarim. Ama ben ileriye dönük pazarlama yapacak birini ariyorum ofiste oturacak birini degil Sabit maaş ile neden almiyorum? Calisan adam isi kendi isi gibi sahiplensin maaşını kendi belirlesin para en iyi motivasyon sebebi. Kota tutunca arabayi agac golgesine cekip ogle uykusu ceken patron arayica calisiyorum diyen adam lazim degil. Ne kadar acimasizca planlarim var degilmi? Zihniyetim dar geri gibi düşünen varmi hala bilmiyorum. Ama diger sazan gibi atlayan astrali arkadas bazi seyleri kabul edip konuyu kendin kapattigin icin tesekkurler. Sana da cevap vermek icin mesai harcayamazdim.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak ben sana yorumlarimda zihniyet dışında hiç bir kötü yorum yapmadım , sen burda masal okuyup bide sazan vs hakaret ediyorsun

Ben simdi senin ağzından sazan sokar , kıcindan kefal çıkarırım desem hoş olur mu ? Bence olmaz o yüzden tartisiyorsakda uslub sahibi olalım
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akşam akşam can sıkıntısına dolaşıyorum her konuda bir tartışma var arkadaş

Can bey kendi arzını sunmuş, isteyen talep eder isteyen etmez dimi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihcakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akşam akşam can sıkıntısına dolaşıyorum her konuda bir tartışma var arkadaş

Can bey kendi arzını sunmuş, isteyen talep eder isteyen etmez dimi.
    Bizde aksini iddaa etmedik zaten işine gelen vardır başlar , biz kendi fikrimizi forum ortamında sunduk
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlan verince muhtemelen aradığım vasıfları bile karşılamadığın halde saçma sapan cevaplar verip ortamı tartışma ortamına çeviren. Milletin iş/eleman arama ile ilgili mesajlarının geriye düşmesine sebep olan konuyu piç eden gereksiz bir gazla sırf okuduğunu anlamadığı için verdiğin tepki üzerine 2 sayfa flood mesaj yazılmasına sebep olan ben değil sensin. Halbuki ilk andan itibaren ben hep aynı açıklamaları yaptım. Adresimi pm atıyorum uçak biletinide gidiş dönüş istediğin tarihe alıyorum. Eğer yapabiliyorsan dediklerini yaparsın. Biletini falan almazsam cümle alemede rezil edersin. Konuda açabilirsin foruma falan tırstı delikanlı değilmiş diye. Ama olurda gelirsin burada geldiğinde ağlama sonra.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahhahaahaa okuduğunu anlamayip cevap yazanin son post dan sonra kim olduğu ortada gözüküyor zaten

Ne oldu kefal mi hoşuna gitmedi bro ? Anlamadım.

İş adres bilet almaya gelmiş.. Bu kadar mı issizsin? Lise cagindami yaşıyorsun kavga dövüş istiyorsan sıkıntı yoktan ben ELEMANİM patron değil istersen sen gel ben izin alamam
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler gerek yok bu tür diyaloglara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler gerek yok bu tür diyaloglara
    Bu tür bir yazıyı bir daha yazmam buraya. Konu mahvoldu zaten. Pm attım kardeşimize gelecek olan gelir. Kimsenin ayağına gidemeyeceğim belli tartışma başlamadan çok önce zaten tarafımdan söylendi. İş yerimi bırakacak adamım yok. Böyle vatandaşlar içinde bırakmam. Boşuna adam aramıyorum. Konu kapanmıştır benim için. Gelen gelir gelemiyorsa kendi bilir. Bordo klavyeli çıktı arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahahahahaha ya arkadaş sen harbi komediymissin

Senin yolladığın is adresi ve ev adresini aynı şekilde bende sana yolladım

Madem delikanlı rollerine büründün e buyur adresim var hem gider yapıp hem ayağına mi gelicem ben senin ?

Gerci sen aradigin Vasıf ve vericegin maaşla köle zihniyetinde olduğunu unuttum ben

Hadi cnm adres bilgilerim var sende gelmek istersen bi alo dersin
    Livestrong

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Adam eleman lazım demiş forumda iş arayan varsa hayrım dokunsun demiş siz adama neler yapmışsınız.

Adam kriterlerini yazmış siz kabul etmemiş olabilir yada beğenmemiş olabilirsiniz. Ama o işe biyerlerde ihtiyacı olan insanlar mutlaka vardır.

Hadi onuda geçtim belki bazı arkdaşalarımıza umut olacak ciddi bi konunun içine etmişsiniz.

Daha fazla konu kirlenmeden uzatmayın bence.

sahnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırtasiye sektöründe 8 yıllık tecrübem var ve asgari ücretin bi tık üstüne bu sene ulaşabildim.Can arkadaşın söylediği prim sistemindeki oran çok iyi %4 kolay kolay kimse vermez ben %1 primle çalışıyorum ve maaşım 3200-3300 leri buluyo başarı kişinin elinde ayda 50 değil 70 satış yapar primi koyar cebine.
    LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala iş hayatında adalet arayan arkadaşları görmek üzücü

Her iş veren. En büyüğünden en küçüğüne en düşük maliyet ile personel istihdam etmeye çalışıyor.

Ben daha şimdiye kadar hakkını veren çok çok az firma gördüm duydum.

Şimdi bakıyorsun adam üni bitirmiş, sanıyor ki altına araba verip çık dolaş gel 5 Bin maaş alacak. Yok öyle bir dünya, hiçbir zaman da var olmayacak.

Fark yaratamayan adam aç kalır açık ve net. Her sene binlerce işletme mezunu veriyor bu ülke sonuç ? 4 yıllık mezun ama aç. Niteliksiz eleman yetiştiriyoruz.

Şu ülkede 4 yıllık üni okutmak yerine ara personel yetiştiren meslek liseleri etkin olsa çok daha rahat iş bulunur ve ülkeye de katkısı olur.

Ama adam dizi de film de görüyor ceo yu altta araya yanda manita sanıyor ki öyle olacak okuyunca

6 senedir çalışıyorum ilk işimde şu yukarıdaki arkadaşın ilanından daha fazlasını yaptım. Kazıya kazıya bu güne geldim.

Ben de isterdim daha iyi şartlarda başlıyım ama, torpil / çevre / şans yoksa olmuyor emin olabilirsiniz.

Kendinizi geliştirin sonra iyi iş / iyi para isteyin derim genç kardeşlere.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben köle arıyorum beyler.

Asgari ucret gunde 10 saat calisacak is oldugunda is olmadiginda 8 saat calisacak

Garson ariyoruz.

Türkiye burası iş çok beğenen yok.

Valla eskiden maaslar guzeldi taki 2002 den sonra ne olduysa biz isverenlerde gaddar olduk.

Isci kardeslerimizden özür diliyoruz isverenler adina ama devlet bizi mikiyor çok fena.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben köle arıyorum beyler.

Asgari ucret gunde 10 saat calisacak is oldugunda is olmadiginda 8 saat calisacak

Garson ariyoruz.

Türkiye burası iş çok beğenen yok.

Valla eskiden maaslar guzeldi taki 2002 den sonra ne olduysa biz isverenlerde gaddar olduk.

Isci kardeslerimizden özür diliyoruz isverenler adina ama devlet bizi mikiyor çok fena.
    bizdede kasiyerler sabah 10 akşam 10 çalışıyor , prim yok maaş asgari , arada spifli urunlerden satarlarsa ayda 100-150 onu alırlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ,
    Bakırköy İLM ( İstanbul Lisan Merkezinin Kantininde ) eleman aradıklarına dair bir kağıt vardı . (muhasebe - it - vs.)
    Değerlendirmek isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    it ne abi bilmediğimden soruyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)