ben de geçe hafta pzt istifa ettim. hiç çalışmak istemiyorum ama napalım, gönül borcumuz var
ben de geçe hafta pzt istifa ettim. hiç çalışmak istemiyorum ama napalım, gönül borcumuz var
Built to fall....
Star satılcak diye korkuyordum allahtan satılmadı. Şuan sigortalı olarak kadrolu elemanım doğan holdingde. Umarım bçr ömür boyu gider. İşssizlik kötü birşey gerçekten allah kolaylık versin...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Ben ilaç müvessiliği düşünüyorum ciddi ciddi
www.kariyer.net'e girin bakın
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
norveçe gıdıcem ben arastryorum
www.honda-tech.com
1*2 aydır bıraktım iş aramayı...nasıl olsa çağırmıyolar adam gibi yerlerden...saçma sapan yerlerden bile çağırmıyolar...bu dönem yüksek lisansta derslerim bitsin yazın ya asker ya da başka planlarım var...daraldım,bunaldım işsizlikten...
www.honda-tech.com
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
ordan bişey çıkmaz firmalar reklam amacıyla kullanıyor orayı site ziyaretçi sayısı ve tıklanma oranları çok olduğu için gizli reklam yapmış oluyolar çaktırmadan birde sektörde iş yapan firmalar rakiplerini takip ediyo büyüme süreci varmı eleman alıp genişliyolarmı diye fln olay bundan ibaret tr de en iyi iş tanıdık eş dost akraba ile bulunur varsa tanıdık cv olmadan tek telle en güzel işi kaparsın yoksa 2 ünide bitirsen imkansız
Aynen tanıdık olmadan bu isler yalan
Ben o kariyer.nette kendi egitimimden bilgimden cok daha alt islere basvurdum ona ragmen dönüs bile olmadı.
Misal BAT ilan veriyor, eleman alınacak diye...İcerde calısan tanıdıga söylüyorsun su an alım yokki sirkette cevabı alıyorsun.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)