User Tag List

Sayfa 5/26 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
489 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: İş araniyor

aleeco
    Misafir
    askerlik onunde ciddi bir engel olmasa daha ii olurdu ama su an sartlarinda hicbirsey bahne degil hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence artık işe gırmek torpıl olmus torpılı olan işe gırıyor su zamanda
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karamsarlık her alanda mevcut bakıyorumda..Arkadaşlar ekmek aslanın midesinde.Piyasa şartları malumm öyle he demeye iş bulamazsınız tabiki.kendinizi iş verenenin yerine koyun ve birde onların gözüyle bakmaya çalışın..Köyden kente göçü durduramadığımız sürece bu işşizlik her zaman için problem olur,İş aslında var ama amele sınıfında olanlara var yetişmiş elemana ihtiyac çok az..KPSS yaklaşıyor bu sınava bu sene başvuru sayısı 2'ye katlanmış KPSS kursları bile bu kadar talep beklemiyorduk diyor yani buda şunu gösteriyorki dışarda o kadar diplomalı işşiz gurubu varki tahminlerin bile üstünde malesef

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında birkaç iş bulma yolu var :=) büyük firmada işe girmek istiyorsanız insan kaynaklarında çalışan kızlardan birini tavlayın eğer ufak firmaysa patronun sekreterini kafalayın veya para teklif edin işe alınma karşılığında. eğer arkadaşlarınızın size iş bulmasını istiyorsanız sadece iş aradığınızı sölemeniz yetmez iş bulma karşılığında para teklif edin miktarı sizin gücünüze kalmış.. bu şekilde işe giren arkadaşlarım var biraz ağzınız iyi laf yapsın gerisi çok kolay.

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence artık işe gırmek torpıl olmus torpılı olan işe gırıyor su zamanda
    malesfiki güncel beyler tanidigi olan varmi ? ilgileneblicek daha dogrusu

araba satiş showroom vs.

artk aklima başka bişy gelmiyor konuyu guncellekemkten başka sitedekiler kusura bakmasn

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barış sen bilgisayardan anlıyodun dimi satışcıydın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barış sen bilgisayardan anlıyodun dimi satışcıydın?
    evet kanka bimeks electroworld fln caliştm

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence şirketlere gidip tek tek kendi cv formlarını doldurup bırakın yanınızda pro bir cv nizde olsun sizin hazırladığınız ikisini iliştirip o şekilde bırakın ik larına. düzgün hiçbir firma o cvleri es geçmez bunu asla unutmayın uygun pozisyonlardaiseniz kesinlikle olumlu vyea olumsuz geçse bile sizi çağırılar. buda kendini gerçek ve real karşı tarafa anlatma olanığı tanımlar. ben iş ararken uygulamıştım bunu ve baya işe yaramıştı.
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında birkaç iş bulma yolu var :=) büyük firmada işe girmek istiyorsanız insan kaynaklarında çalışan kızlardan birini tavlayın eğer ufak firmaysa patronun sekreterini kafalayın veya para teklif edin işe alınma karşılığında. eğer arkadaşlarınızın size iş bulmasını istiyorsanız sadece iş aradığınızı sölemeniz yetmez iş bulma karşılığında para teklif edin miktarı sizin gücünüze kalmış.. bu şekilde işe giren arkadaşlarım var biraz ağzınız iyi laf yapsın gerisi çok kolay.
    para teklifiyle nası oluyo yav ilk defa duydum çalıştığım şirket için düşünüyorum da, patrona 1 milyon teklif etmediğin sürece vız gelir tırıs gider o kadar para varsa zaten şubesini açarsın kara ortak olursun

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para teklifiyle nası oluyo yav ilk defa duydum çalıştığım şirket için düşünüyorum da, patrona 1 milyon teklif etmediğin sürece vız gelir tırıs gider o kadar para varsa zaten şubesini açarsın kara ortak olursun
    ara elemanlara patronu etkileyebilecklere yada personel müdürlerine gibi
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim insan kaynakları müdüresi de pek boş değil o da yemez

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.tav.jobs/form_tr_1.2.asp?...cation=GEORGIA

http://www.doco.com/turkey/index_jobs_turkey.htm

havalimanında TGS die bir firma var orasıda sürekli personel alıyor, birde orayı ziyaret et,
    bence havalimanına bir gününü ayır tüm firmaları dolaş, ama takım elbise ve saç sakal düzgün traş ol arkadaşım,
    okumuş insan kıla tüye takmaz ama kapısında bekleyen sekreteri yada güvenlik görevlisi keçi sakalada uzun saçada küpeyede takar onları geçemedikten sonra sakalında küpeninde bir anlamıda yok zaten.
    işe alınmanda yardımcı olamam ama ramazan sonrasında gelirsen öglen yemegi ısmarlarım. referansta yazabilirsin beni 10 yıldır oralardayım
    işsizligi askerden geldigimde 2 sene boyunca tattım, para sıkıntısı yoktu ama babama senin oglan ne iş yapıyor diye soruldumu yıkılıyordum, allah yardımcın olsun.
    dip not: ilk girişte asgari ücret +ssk+yemektir. 3 ay 5 ay yada 1 sene sonra degişir hepsi senin çalışmana dürüstlüğüne baglıdır diyecem ama yalan yalakalığına baglı, sabah yarım saat önce geleceksin, akşamda en son çıkacaksın, yemegini yarım saate yiyip işinin başına döneceksin. bakınız ben
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

saygın86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallah arkadaşlar bu konu ılgılı bende bır zaman once konu acmıstım.hatırlayanlarınız olur belkı.ben ıstanbuldan umıde kestım antalyada ıs buldum ay sonu gıdıyorum hayırlısı ıle.istanbul bıtmıs abı bıtmıs yalana baglamıs.torpılın varsa yuzuyor bır yerlerı vuruyorsun yoksa balıkcı teknesı gıbı sezonu beklıyorsun.
    GOLF MK-III

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.tav.jobs/form_tr_1.2.asp?...cation=GEORGIA

http://www.doco.com/turkey/index_jobs_turkey.htm

havalimanında TGS die bir firma var orasıda sürekli personel alıyor, birde orayı ziyaret et,
    bence havalimanına bir gününü ayır tüm firmaları dolaş, ama takım elbise ve saç sakal düzgün traş ol arkadaşım,
    okumuş insan kıla tüye takmaz ama kapısında bekleyen sekreteri yada güvenlik görevlisi keçi sakalada uzun saçada küpeyede takar onları geçemedikten sonra sakalında küpeninde bir anlamıda yok zaten.
    işe alınmanda yardımcı olamam ama ramazan sonrasında gelirsen öglen yemegi ısmarlarım. referansta yazabilirsin beni 10 yıldır oralardayım
    işsizligi askerden geldigimde 2 sene boyunca tattım, para sıkıntısı yoktu ama babama senin oglan ne iş yapıyor diye soruldumu yıkılıyordum, allah yardımcın olsun.
    dip not: ilk girişte asgari ücret +ssk+yemektir. 3 ay 5 ay yada 1 sene sonra degişir hepsi senin çalışmana dürüstlüğüne baglıdır diyecem ama yalan yalakalığına baglı, sabah yarım saat önce geleceksin, akşamda en son çıkacaksın, yemegini yarım saate yiyip işinin başına döneceksin. bakınız ben
    electro worldten ayrildiktan sora iş bulamadm bi sure ve taşaron firmada gecici bi iş cikti 3 aylk ona gireym dedim hatta işin son 15gunu fln sabiha gokcendeym suan ortamala 3 aydir calişyorz orda.TGS diye birşey 1 ay once yokken 1 ay içinde acaip bi yapilanma yaptilar aprondan şutaltina vs. vs. heryerdeler.havalimaninda ilk bi sure gozlemledm nasildir fln die direk leyla gidi atlamak istemedm envanter demirbaş projesi oldugu için heryeri gezdm defalarca bi ucagin içine girmedgm kaldi.Son 10gundur insanlarla iş hakknda konusmaya başladm oranin bilgi işlem şefiyle gorustum acikcasi pek olumlu degildi he beni cok aşan bi işmiydi degildi sadece kullanilan sistemleri ogrenmem gerekecekti 1-2ay yani pc muhendisi olsanda helpdesk tarafinda yapilacak iş ayni neyse o bolumde kadro olmadigi soylediler vs. tabi 2aydir ortada gezen elemanlar için nie ugraşssn şef.insan kaynaklariina direk elden cv verdm odalarnda bulundugu zmn.daha sora en son tgs geldi cok kişi aldilar yemekhane boşken dolar oldu öle bi cogaldilar havalimaninda uzun suredir bulunan bir kişiye daniştm nasil yaklassam daha iyi olur bu adamlara direk cv mi birakalm nettenmi başvuralm die adamin cvpi falanca yerde tanidign varmi dedi yok dedim gulumsedi o zmnda kafamda farkli carklarini oturtmuslar durumu olustu bilmiyorm ne kdr dogrudur ve cv bile vermedm belki olesine hafta içi birakarm ofislerine.

Havalimani şartlar ve ortam olarak guzel tabiki calişilcak bi yer konuma gore.ama birazda kismet ramp calişmak zor.en kotu ihtimal trafik için belki gorusurm daha sora tekrardan ama onlarda 24 saatlik gun dilimi içinde 8ayri vardiya donuyorlar o biraz zor.

Ayrica tesekkur ederm ilgilendignz için isg de iseniz ben daha 10gun oralardaym tanişmak isterm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    showroom araba satişi nasildir arkdaslar aramizda bu işi yapanlar illaki vardir hangi firmalar iyidir vs. kazanc durumu nasildir birde işe girmek zormudur daha once bu işte tecrubesi olmayanlari için

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    showroom araba satişi nasildir arkdaslar aramizda bu işi yapanlar illaki vardir hangi firmalar iyidir vs. kazanc durumu nasildir birde işe girmek zormudur daha once bu işte tecrubesi olmayanlari için
    + üniversite isterler tabide hangi bölüm isterler?

Bence markasında eski olmuş firmalar daha iyidir misal; Ford da Otokoç gibi

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 4 senedır

burgerkıngde calısıorm
    askerlık durumum yok
    cürük raporu werıldı bundan 5 sene evvel kanser tedavisi göruordum

elım elektronıge cok yatkın

bılgısayar deneyımım war program orenırırm cabuk

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barış araba satışı için öğrenim durumundan çok,
    izlenim önemli duruşun,uslubun vs... Bi ara bende niyetlenmistim. Tanidigin arkadasin varsa musait oldugunda sansini dene dilersen
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barış araba satışı için öğrenim durumundan çok,
    izlenim önemli duruşun,uslubun vs... Bi ara bende niyetlenmistim. Tanidigin arkadasin varsa musait oldugunda sansini dene dilersen
    duruş üslüp olarak cok sıkıntı olcagini sanmiyorm 3 sene magazacilik insanlarla konusmayi ogretti bana yeterince he tabiki notebook la araba satmak farkli şeyler ama temeldeki şeyler ayni gibidir.bakalm artk kismet birazda bu sahada şanşimi deniycem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)