Onların genelde senkromeçi problem yaratıyor dsg kadar masraflı değil.
Printable View
Yine söylüyorum mantık aynı sistem aynı DSG deki hatalar S-tronic de ne yok? S-tronic DSG nin gelişmiş halidir. Hatalarının eksilerinin giderilmiş halidir. Audide kilerde neden sorun çıkmıyor?
Adam S3 S-tronic alıyor 500HP ye kadar arabayı yüklüyor ama şanzuman sorunu yaşamıyor? DSG de %90 yaşıyor. Gelde şimdi ikisinede aynı de? Denmez. Teknoloji farkı var.
BMW SMG ve SMG2 de aynı ama versiyon farkı var bunun gibi düşün.
Yanlız Konu DSG'ye Kaymış Lütfen Arkadaşlar Araç Manuel Alıncak onlara Göre Yorum Yapalım DSG Tartışmanızı Başka Bir Topic'de Paylaşalım
6 İleri Manuel Ve 160 Tsi Motordan Bahsedelim Lütfen
!!!!
Ben sadece 1.4 litre kategorisinde kullanılan şanzımandan bahsettiğim için tartışıyorum. Yoksa üst hacim kategorisinde yapılan farklılıkların zaten farkındayım.
Ama 7-ileri şanzıman A3'te 160 hp likte kullanılmıyor sadece 125 hp likte var. Onu da unutmamak lazım :)
1.8 TFSI da 6-ileri eski nesil DSG var diye biliyorum.
2.El Araç Almayacağım Demiştim Arkadaşlarımda Var O Araçtan Biliyorum Sürüş Keyfini Vs Garantili Aslan Gibi Sıfır Alacağım Ama Burda Bu Bahsettiğim Araç İçin Görüşlere İhtiyacım Var Vericem O Parayı Önden Çeker Araç Kullanıyorum Yıllardır Kayması Beni Sıkıntıya Düşürmez
LÜTFEN ŞUNU AL BUNU AL DEMEYİN BU ARAÇ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUM
Kardeşim sen madem almayı kafana koydun ne yorumu bekliyorsun millete sadece "HAYIRLI OLSUN" demek düşer. Sanada hayırlı olsun diyoruz o zaman. Hem tavsiye etmeyin şunu yapmayın diyorsun hemde yorum bekliyorsun.
Hayırlı olsun aracın al hayrını gör. Kafaya koymuşsun.
Almadım daha Aracı Sadece Bu Aracı Kullanan Bilen'lerden Yorum Bekliyorum ne Diyimki. Yani Şimdi Ben Sana Canım Kardeşim....2.El Araç Almayacağım Allah Kısmet Ederse
Kafama Koydum Caydırcak Birşey Bulursam Benden Katbekat Tecrübeli Arkadaşlardan Bende 0 Başka Araçlara Kaydırcam Gözümü
Caydırmaya calışacam o zaman seni. Aracın sadece dış görüntüsü güzel bana göre ben içini beğenmiyorum. İçi dar. Piyasada çok fazla scirocco olmaya başladı bi avantajı kalmıyor artık. 2. El piyasası arabanın şu anda kötü satamıyorlar çok fazla. Audi her zaman bir üst segment eğer gücün varda tercihini Audi den yapmanı tavsiye ederim. Hem kalitesi yüksek hem satması çok daha kolay.
Bir süre sonra VW nin 2. eli ölü fiyatına gidiyor. Audi her daim koruyor fiyatını. İç dış S-line yepyeni bir A3 daha şık durur. S3 hele muhteşem olur.
dgs li versiyon arkadaşımda var en dolusundan (xenon,sunroof spor paket...) daha öncede manueli ile test sürüşüne çıkmıştım yol tutuşu falan gayet iyi tek sorunu iri yapılı arka kısmı çok çok ani haraketlerde sürüşünüze itaat etmekte zorlanıyor bundan dolayı sizin kontrolünüz dışında gibi bir hissiyat yaşatıyor yol tutuş ile ilgili aklımda kalanlar bunlar idi ama genel olarak başarılı oldığı doğrudur
bindiğim test aracında iç mekanda tıkırtılar söz konusu idi zaten çıktığı günden beri EOS ile aynı dashboard u kullanmasından dolayı büyük eleştiriler almıştı keza kalite seviyesi GOLF VI ya göre ciddi olarak geride son serilerde düzeltme yapıldığı söylenir yok öyle bişey direksiyon değişimi ve ibre lerin olduğu kısım elden geçirildi
öte yandan eğer "0" km alıcaksanız sipariş ile istedeğiniz aracı getirmeye bakın bence özellikle xenon suz scirocco olmuyor eksik kalıyor ve xenon lu sciorocco da yollarda nerdeyse göremezsiniz..
şimdilik aklıma gelenler bunlar
bide aklıma gelen
308 RCZ bu fiyatlara yakın bi şekilde bi kaç ay içinde çıkması bekleniyor ben olsaydım büyük bi ihtimalle aklım ona kayar ve alabilirdim..
İçinin Eos - Golf V kıvamında olması kötü gerçekten,
Ama dışı çok güzel.
Dizeli olsa onu alacaktım kısmet değilmiş :)
Standart kullanılacaksa DSG en ideal seçim olur...
Viper yeşili olabilir piyasada hiç görmediğim renk...
Bugün Makyajlanmıs Olanına Bindim Zaten Sipariş Üzerine Gelicek Araç Xenon Paket Olacak
İçi TT Havasına Yakın Bir Hava Yakalamış Bence Eskisiyle Biraz Uzak Gibi
2.El Pek Umrumda Değil 4 Yıl Garantisi Bitince Satacağım Çünkü
Peugeot Asla Almam Gibime Geliyor :)
Teşekkürler Yorumların Aydınlatman İçin
2. El olup hala garantisi devam eden araçlar mevcut. Sıfır araba ne bileyim sipariş formu doldurcaksın sipariş vereceksin geldiği gün ki Euro bazından arabayı almak zorundasın. Euro bi artsa insana kalp krizi geçirtir nerden baksan 2 ay bekleyeceksin ki bu 2 ayda da menkul kıybetler profesörü olacaksın. Euro arttımı artmasın inşallah diğe geceler geçireceksin. Satarken büyük zarar edeceksin.
Garanti varsa komple değiştiriyolar şanzımanı benim de arkadaşlarımın aracının değişti garantiden komple.10.000km civarında sorun çıkardı ikiside..değişeli yaklaşık 20-25.000km civarı oldu biri sürekli gazlar diğeri biraz daha sakin kullanır şuan için bir problem yok ikisindede.Bu dediğim araçların yüksek devirde biraz hızlı vites atınca çartlama sorunu vardı genelide bu yönde sorun çıkartıyor gördüğüm kadarıyla.Ama sabit hızda gidip kıran ilk defa duyuyorum:) kaç bin km civarında arkadaşlarının araçları?
ya nerden nerelre getirmssnz konuları bu arada dsg ile s trnk arasındaki farkı bilmiyorum ama sistemin aynı oludgunu biliyiroum scirocco 1.4 tsi dsg 7 ileri kuru kavramalı vites geçişlerinde takırtı ses yapıyo aynı olay 1.4 tsi audi a3 lerdede var aynı şanzıman aynı şikayet sonuç olarak
ben manuel kullanıyorum hiç bi sorun yok çk şkr aracım 32 binde takır takır gazla rahatça :D
olur fark etmez hatta her perşmbe floryada blşuyrz gel sitemizide incele uye ol sorularını orda sor burda ugraşma hiç www.sciroccoteam.com :D
ellerinde araba olmuyo genelde nası bi sistemse 3 ayda bir geliyo :D
yok ya baz donanımlı falanda yok şanşa sipariş varsa almaktan vazgeçenler oluyo yada doğuş oto kendine saklıyo bi kaç onlarda yalan oluyo anca oyle piyasaya 3 4 tane çıkıyo genelde çoğu kişi 2 3 ay bekledi 6 ay bekleyenler var