User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
144 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Scirocco 1.4 TSI 160 Manuel Hakkında Görüşleriniz

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısaca şöyle diyelim S-Tronic DSG nin gelişmişi aynı mantıkla çalışan daha gelişmiş bir şanzuman şekli.

DSG yeni bir teknoloji idi ve yanında sorunlarıyla geldi. Bu sorunların çözülmüş biçimi S-Tronic ile Audiye yüklendi.

DSG de çift kavramalı S-Tronic de çift kavramalı. VW de DSG den illet eden insanlar çok fazla ama Audide S-Tronic sorunu yaşayan çok fazla insan mevcut değil.

biri %80 gelişmiş bir teknoloji ise diğer %99 gelişmiş bir teknoloji bahsetmek istediğim bu benim.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Off bunu audi formlarında çok tartıştık DSG ile S-Tronic aynı değildir. S-Tronic çok daha gelişmişidir. Audi ve VW aynı teknolojiyi kullanıyor ok tamam ama ürettiği birşeye birşeyler katmadan adını değiştirmiyor.

Örneğin VW de FSI motor Audide CTI motor diğe geçmiyor Audi de de FSI motor olarak geçiyor. DSG yi direk audiye koymadılar çok fazla geliştirdiler o şekilde yarattılar.

Örneğin VW de DSG nin çıktığı zamanlarda Audi Multitronic şanzumanla sahneye çıktı. Desen ki DSG ile Multitronic benzerdir ok diyeceğim ki aynı sorunları iki şanzuman tipide vermektedir. Ama S-Tronic bambaşka bir dünya.
    Audiciler hala pancar 1.6 8v motoru dünyanın en gelişmiş motoru sanmaya devam etsin.

Benim bahsetmeye çalıştığım, Golf'te de Audi A3'te de DSG şanzıman kullanılıyor. Arada hiç bir fark yok. A3'te kullanılan S-Tronic = DSG.

Diğer modellerde farklılık olabilir tabi ama 1.4 litrelerde kullanılan 7 ileri aynı sadece ad farklı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Direct-Shift_Gearbox#Audi

After originally using the 'DSG' moniker, Audi subsequently renamed the Direct-Shift Gearbox to "S tronic".

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar bende araba alma arefesindeyim. Bende bu TSI motor ve 6 ileri şanzumandan düşünüyorum. Fakat çevremdeki birkaç golfu olan arkadaşlarım şanzuman ile sorun yaşadılar. Onlarınki tam tersi manuel idi

Onların genelde senkromeçi problem yaratıyor dsg kadar masraflı değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garantili chip hizmeti veriliyor vw servislerine abt tarafindan, 122lik olanda 250nm civari tork elde ediliyor, ozaman ordada kirilir??

http://www.abt-sportsline.de/en/tuni...gerung-3054-1/
    Abi ben üretmedim bu şanzımanı kıran düşünsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Audiciler hala pancar 1.6 8v motoru dünyanın en gelişmiş motoru sanmaya devam etsin.

Benim bahsetmeye çalıştığım, Golf'te de Audi A3'te de DSG şanzıman kullanılıyor. Arada hiç bir fark yok. A3'te kullanılan S-Tronic = DSG.

Diğer modellerde farklılık olabilir tabi ama 1.4 litrelerde kullanılan 7 ileri aynı sadece ad farklı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Direct-Shift_Gearbox#Audi
    Yine söylüyorum mantık aynı sistem aynı DSG deki hatalar S-tronic de ne yok? S-tronic DSG nin gelişmiş halidir. Hatalarının eksilerinin giderilmiş halidir. Audide kilerde neden sorun çıkmıyor?

Adam S3 S-tronic alıyor 500HP ye kadar arabayı yüklüyor ama şanzuman sorunu yaşamıyor? DSG de %90 yaşıyor. Gelde şimdi ikisinede aynı de? Denmez. Teknoloji farkı var.

BMW SMG ve SMG2 de aynı ama versiyon farkı var bunun gibi düşün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlız Konu DSG'ye Kaymış Lütfen Arkadaşlar Araç Manuel Alıncak onlara Göre Yorum Yapalım DSG Tartışmanızı Başka Bir Topic'de Paylaşalım

6 İleri Manuel Ve 160 Tsi Motordan Bahsedelim Lütfen

!!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlız Konu DSG'ye Kaymış Lütfen Arkadaşlar Araç Manuel Alıncak onlara Göre Yorum Yapalım DSG Tartışmanızı Başka Bir Topic'de Paylaşalım

!!!!
    Kaç para vereceksin o arabaya? Önden çeker araba alma. O fiyata 2005 2006 model A3 2.0 TFSI Quatro alabilirsin ve sürüşün kralını yaşarsın.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onların genelde senkromeçi problem yaratıyor dsg kadar masraflı değil.
    3 aracında komple şanzumanları değişti

hadi 1 tanesi J turn yaparken gitti de diğer 2si de gözümün önünde oldu sabit hızla giderken oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sadece 1.4 litre kategorisinde kullanılan şanzımandan bahsettiğim için tartışıyorum. Yoksa üst hacim kategorisinde yapılan farklılıkların zaten farkındayım.

Ama 7-ileri şanzıman A3'te 160 hp likte kullanılmıyor sadece 125 hp likte var. Onu da unutmamak lazım

1.8 TFSI da 6-ileri eski nesil DSG var diye biliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç para vereceksin o arabaya? Önden çeker araba alma. O fiyata 2005 2006 model A3 2.0 TFSI Quatro alabilirsin ve sürüşün kralını yaşarsın.
    2.El Araç Almayacağım Demiştim Arkadaşlarımda Var O Araçtan Biliyorum Sürüş Keyfini Vs Garantili Aslan Gibi Sıfır Alacağım Ama Burda Bu Bahsettiğim Araç İçin Görüşlere İhtiyacım Var Vericem O Parayı Önden Çeker Araç Kullanıyorum Yıllardır Kayması Beni Sıkıntıya Düşürmez

LÜTFEN ŞUNU AL BUNU AL DEMEYİN BU ARAÇ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

!!!!
    Kusurabakma dalıp gitmişiz

Bu arada mutlaka xenon paketini öneririm, diğer Sciroccolardan farklı olman açısından bir de viraja uyumlu far olayı süper.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusurabakma dalıp gitmişiz

Bu arada mutlaka xenon paketini öneririm, diğer Sciroccolardan farklı olman açısından bir de viraja uyumlu far olayı süper.
    %90 Ekleticem Peder Bey Darlanmassa İyice

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.El Araç Almayacağım Demiştim Arkadaşlarımda Var O Araçtan Biliyorum Sürüş Keyfini Vs Garantili Aslan Gibi Sıfır Alacağım Ama Burda Bu Bahsettiğim Araç İçin Görüşlere İhtiyacım Var Vericem O Parayı Önden Çeker Araç Kullanıyorum Yıllardır Kayması Beni Sıkıntıya Düşürmez

LÜTFEN ŞUNU AL BUNU AL DEMEYİN BU ARAÇ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI RİCA EDİYORUM
    Kardeşim sen madem almayı kafana koydun ne yorumu bekliyorsun millete sadece "HAYIRLI OLSUN" demek düşer. Sanada hayırlı olsun diyoruz o zaman. Hem tavsiye etmeyin şunu yapmayın diyorsun hemde yorum bekliyorsun.

Hayırlı olsun aracın al hayrını gör. Kafaya koymuşsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sen madem almayı kafana koydun ne yorumu bekliyorsun millete sadece "HAYIRLI OLSUN" demek düşer. Sanada hayırlı olsun diyoruz o zaman. Hem tavsiye etmeyin şunu yapmayın diyorsun hemde yorum bekliyorsun.

Hayırlı olsun aracın al hayrını gör. Kafaya koymuşsun.
    Almadım daha Aracı Sadece Bu Aracı Kullanan Bilen'lerden Yorum Bekliyorum ne Diyimki. Yani Şimdi Ben Sana Canım Kardeşim....2.El Araç Almayacağım Allah Kısmet Ederse

Kafama Koydum Caydırcak Birşey Bulursam Benden Katbekat Tecrübeli Arkadaşlardan Bende 0 Başka Araçlara Kaydırcam Gözümü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almadım daha Aracı Sadece Bu Aracı Kullanan Bilen'lerden Yorum Bekliyorum ne Diyimki. Yani Şimdi Ben Sana Canım Kardeşim....2.El Araç Almayacağım Allah Kısmet Ederse

Kafama Koydum Caydırcak Birşey Bulursam Benden Katbekat Tecrübeli Arkadaşlardan Bende 0 Başka Araçlara Kaydırcam Gözümü
    Caydırmaya calışacam o zaman seni. Aracın sadece dış görüntüsü güzel bana göre ben içini beğenmiyorum. İçi dar. Piyasada çok fazla scirocco olmaya başladı bi avantajı kalmıyor artık. 2. El piyasası arabanın şu anda kötü satamıyorlar çok fazla. Audi her zaman bir üst segment eğer gücün varda tercihini Audi den yapmanı tavsiye ederim. Hem kalitesi yüksek hem satması çok daha kolay.

Bir süre sonra VW nin 2. eli ölü fiyatına gidiyor. Audi her daim koruyor fiyatını. İç dış S-line yepyeni bir A3 daha şık durur. S3 hele muhteşem olur.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dgs li versiyon arkadaşımda var en dolusundan (xenon,sunroof spor paket...) daha öncede manueli ile test sürüşüne çıkmıştım yol tutuşu falan gayet iyi tek sorunu iri yapılı arka kısmı çok çok ani haraketlerde sürüşünüze itaat etmekte zorlanıyor bundan dolayı sizin kontrolünüz dışında gibi bir hissiyat yaşatıyor yol tutuş ile ilgili aklımda kalanlar bunlar idi ama genel olarak başarılı oldığı doğrudur
    bindiğim test aracında iç mekanda tıkırtılar söz konusu idi zaten çıktığı günden beri EOS ile aynı dashboard u kullanmasından dolayı büyük eleştiriler almıştı keza kalite seviyesi GOLF VI ya göre ciddi olarak geride son serilerde düzeltme yapıldığı söylenir yok öyle bişey direksiyon değişimi ve ibre lerin olduğu kısım elden geçirildi
    öte yandan eğer "0" km alıcaksanız sipariş ile istedeğiniz aracı getirmeye bakın bence özellikle xenon suz scirocco olmuyor eksik kalıyor ve xenon lu sciorocco da yollarda nerdeyse göremezsiniz..
    şimdilik aklıma gelenler bunlar

bide aklıma gelen
    308 RCZ bu fiyatlara yakın bi şekilde bi kaç ay içinde çıkması bekleniyor ben olsaydım büyük bi ihtimalle aklım ona kayar ve alabilirdim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçinin Eos - Golf V kıvamında olması kötü gerçekten,

Ama dışı çok güzel.

Dizeli olsa onu alacaktım kısmet değilmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Caydırmaya calışacam o zaman seni. Aracın sadece dış görüntüsü güzel bana göre ben içini beğenmiyorum. İçi dar. Piyasada çok fazla scirocco olmaya başladı bi avantajı kalmıyor artık. 2. El piyasası arabanın şu anda kötü satamıyorlar çok fazla. Audi her zaman bir üst segment eğer gücün varda tercihini Audi den yapmanı tavsiye ederim. Hem kalitesi yüksek hem satması çok daha kolay.
    1.6 105 bg audiye 60 lira para isteyene ben napabilirimki birde öyle bir gerçek var Babama Ne Dicem Hade Onuda Geçtim Kuvvetli Audi Alıcak Param Yok Sıfır. VTI'dan İnen Bi Adamıda 1.4 122'lik Kesmez Kanaatindeyim

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Standart kullanılacaksa DSG en ideal seçim olur...

Viper yeşili olabilir piyasada hiç görmediğim renk...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)