yok ya baz donanımlı falanda yok şanşa sipariş varsa almaktan vazgeçenler oluyo yada doğuş oto kendine saklıyo bi kaç onlarda yalan oluyo anca oyle piyasaya 3 4 tane çıkıyo genelde çoğu kişi 2 3 ay bekledi 6 ay bekleyenler var
A3 te de aynı problem vardı. Demek doğuşa has bir problem bu.
Zamanında mal gibi gidip a3 alıyordum 1.4 tfsi sportback. S-line istiyordum ama ben istediğimi değil onların bana istediğini satmaya çalışmaları hiç hoşuma gitmemişti. "Efendim xenon+ paketi alırsanız özel siparişe girer 3 ay beklersiniz size elimizdeki bu aracı verelim" vs..
Öyle tabi de VW grubunun tırları 3 ayda dolmaz mı ya?
Sadece VW olsa yine öpüp başıma koyacam, Audi-Skoda-Seat-Porsche alayını getiriyor adamlar bir tırı doldurmak bu kadar mı zor?
3 ayda nakliye olayı külliyen saçmalık. Eğer fabrikada sizin istediğiniz donanımda hazırda üretilmiş araç varsa (ve sıra yoksa) zart diye 1 haftada anahtar teslim yaparlar, öyle yapmaları da lazım.
hiç alakası yok biz sormuştuk anlatmışlardı farklı bi satış politaksı aslında doğuşunda bi suçu yok fln fln bisürü şey gevelediler ama genede saçma bu kadar tutulan bi aracı neden getirip stockta tutmassın ki ben anlamıyorum şuan türkiye genelinde 150 200 e yakın scirocco var belki daha fazla ama bunları % 70 i hep bekleyerek aldılar araçlarını halada aynı git şimdi istedğin yere sor arac yok![]()
Ben Civic'i almadan önce Jazz bakarken, Polo'ya da bakıyordum. 1.6 90 hp dizel hoşuma gitmişti.
Daha girer girmez araca bakarken, "Polo'yla mı ilgileniyorsunuz" dedi adam.
Son fiyat sormama kalmadan ancak Şubat sonu teslim yapabilrim dedi.
1.6 dizelleri de satmıyorlar anlayacağın. Belki Golf'te durum farklıdır.
ve hatta asıl saçmalık türkiyede aracın yedek parçası yok arkdş en dandik boktan ufacık bir parça için 2 hafta bir yan cam için 3 hafta bekletiyolar neler var neler anlatsam bitmz
olayda dogrudan dogus'un hatasi var;
rocco hadi ozel diyelim, golf icin renk sirasi bile var![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
İç ve dış tasarımı konusunda bence şu yıllarda çıkan en güzel tasarıma sahip
konu başlığına dair en ufak elle tutulur bi bilgi göremedim koskoca konuda![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)