User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
144 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Scirocco 1.4 TSI 160 Manuel Hakkında Görüşleriniz

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twincharge 1,4 tsi motorun önü gayet açık , ufak müdahalelerle güzel rakamlar geliyor
    çiple 200hp olabiliyor , egzoz ve filtreye müdahale edersen dahası da gelir
    bu motor için parçalar yavaş yavaş çıkmaya başladı , bence yıldızı yakın gelecekte çok parlayacak
    yol tutuş sıkı pist kullanımları için yumuşak kalıyor ama normal yol koşulları için gayet uygun ve yeterli
    arkada oturanlar klostrofobik insanlar olmamalı , zira arka yan camlar - C sütunu ve küçük arka cam bazı kişileri daraltabilir
    sadece alırken eğer bütçene uyarsa cam tavanlısını al derim , hem içi daha ferah olur hem satarken değerini arttırır hem de aklında kalmamış olur , çünkü cidden aracı çok farklılaştırıyor
    bu arada cam tavan ağırlığı biraz arttırıyor diye biliyorum..
    henüz daha çok yeni bir araç , o yüzden kronik sorunları varsa da kendini henüz göstermemiş olabilir
    ama motor 2007den beri piyasada , bence kendini ispat etti çoktan
    şimdiden hayırlı olsun
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgün abide de vardı sanırım scirocco.. hatta sanırım değil kesin vardı dr.ECU plakalı, o da görüşlerini yazarsa seviniriz
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyaz almada ne renk alırsan al

güzel tercih hayırlı olsun...
    aynen... buzdolabı gibi ne o öyle

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz-kırmızı DGS'SİZ bi şirokko gayet mantıklı
    dgs ler dertli sorunlu patlak çatlak aman Allah korusun onlardan
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DSG sistem değil S-Tronic çift kavramalı şanzumandır. Elma ile armutu karıştırmamak lazım.
    dsg de çift kavramalı bir şanzımandır...

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KOnu baya bi dönmüş dolaşmış bir kaç birleyde ben yazayım... Şu anda VW acarların elinde hazır 2 tane araç var bildiğim kadarıyla renk takıntınız yoksa bi gidip bakın derim Berilyum gri ve beyaz araçlar... Cam tavan hakkında bir kaç yorum olmuş ferahlatır die. VW mühendisleri saçma bir sistem yapmış cam tavanda dışardan bakıldığında tamamen cammış gibi görünen tavan içeriden normal bir sunrooftan farkı yok hatta eksiği var sadece arka tarafından 5 cm kadar havaya kalkıyor o kadar , gereksiz bir masraf olucaktır. Sipariş geçilecekse kesinlikle Xenon tavsiye ederim. Performansıda 1.4 TSI 160 için konuşuyorum standart haliyle bile gayet tatminkar , ufak eklemelerle filtre chip egzos gibi 220bg lere rahatlıkla çıkıp sonuna kadar hissetiren bir araç oluyor bunun yanında yakıt ekonomiside cabası sakin kullanımlarda 90-110km arası yakıt tüketimi 5,0-5,5 seviyelerinde dolaşıyor. Tabi eksi yönleride var bitmeyen tıkırtılar , 15-20 dk lık sıkıştırmadan sonra şişip kalan motor vs... Umarım sizide yeni aracınızla aramızda görürüz
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 aracında komple şanzumanları değişti

hadi 1 tanesi J turn yaparken gitti de diğer 2si de gözümün önünde oldu sabit hızla giderken oldu
    eskişehirde dağıldı dimi şanzımanlar... ahahahhh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KOnu baya bi dönmüş dolaşmış bir kaç birleyde ben yazayım... Şu anda VW acarların elinde hazır 2 tane araç var bildiğim kadarıyla renk takıntınız yoksa bi gidip bakın derim Berilyum gri ve beyaz araçlar... Cam tavan hakkında bir kaç yorum olmuş ferahlatır die. VW mühendisleri saçma bir sistem yapmış cam tavanda dışardan bakıldığında tamamen cammış gibi görünen tavan içeriden normal bir sunrooftan farkı yok hatta eksiği var sadece arka tarafından 5 cm kadar havaya kalkıyor o kadar , gereksiz bir masraf olucaktır. Sipariş geçilecekse kesinlikle Xenon tavsiye ederim. Performansıda 1.4 TSI 160 için konuşuyorum standart haliyle bile gayet tatminkar , ufak eklemelerle filtre chip egzos gibi 220bg lere rahatlıkla çıkıp sonuna kadar hissetiren bir araç oluyor bunun yanında yakıt ekonomiside cabası sakin kullanımlarda 90-110km arası yakıt tüketimi 5,0-5,5 seviyelerinde dolaşıyor. Tabi eksi yönleride var bitmeyen tıkırtılar , 15-20 dk lık sıkıştırmadan sonra şişip kalan motor vs... Umarım sizide yeni aracınızla aramızda görürüz
    Tıkırtı Derken ? Nası Tıkırtı Ya Sıfır Araçta Benım Vti'ımda Tıkırtı Yoktu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle pert olan aracın için cidden üzgünüm geçmişolsun.... arkadaşım bana soracak olursan seni tekrar uzakdoğuya doğru alalım... şimdi bu scirocco yu alacaksın antin kuntin saçma sapan birsürü sorunlarla uğraşacaksın yok şanzıman yok şu yok bu, kesinlikle vti ın kadar sorunsuz bir araç değil, garantisi var diyede tozpembe hayaller kurma, niye diye sorarsan, tamam aracın garantisi var ne sorun çıkarsa çıksın hallolur ama ciddi arızalarda 10 gün boyunca arabasız kalınca o toz pembe hayallerin kabusa dönecek emin ol, ufak tefek şeyler içinde arada bir servisrte kaybedeceğin sürelerden bahsetmiyorum... neye dayanarak bunları yazıyorum diye sorarsan bugüne kadar aracım sorunsuz canavar gibi kullanıyorum diyen bir vw kullanıcısı görmedim. benim sana tavsiyem bir adet civic typeS manuel, hem beklentilerini fazlasıyla karşılar hemde 160 lık tsi dan daha az yakar ayrıcada yetkili servise yağ değişimi dışında uğramazsın. ve bence sciroccodan çok çok daha şekil bir araç. sağlamlık konusuna değinecek olursak sadece hondayı değil uzak doğuyu ele almak istiyorum ilk sahibi olduğumuz baba yadigarı 99 forester sturbo aracım şuan 305bin km de, şanzımanı 280 bin km de ilkdefa açıldı 70 80 lira gibi bir masrafla 1. vites senkromeçi değişti ve toplandı, yani 12 yılda aracın şazımanının bize kaybettirdiği sadece 1 gün ve 70 80 lira okadar ve hondanında bundan farklı olacağını sanmam. benim biladerdede honda civic hatchbac var makyajlı kasa, bunu almadan önce golf scirocco ve bu araç arasında gitti geldi benim ısrarlarım ve tavsiyelerim üzerine honda aldı ve çok memnun, internette vw ile ilgili şikayetleri okuyunca bana nekadar teşekkür etti bilemezsin.
    son bir konuya daha değinicem diğelim aradan 1 2 yıl geçti 160 hp artık seni kesmiyor aracına modifiye yapacaksın zaten neredeyse limitlerinde çalışan 1.4 litrelik motoru ben diyim 200 sen de 230hp gibi güçlere çıkarabilirsin daha fazlası olacağını sanmıyorum ayrıca o güçleri vw nin dandik manuel şanzımanının kaldıracağını sanmam bide şanzıman kuvvetlendirme işlerine gireceksin falan suyu çıkacak, ama altında düşünsene bi civic olduğunu 1.8 litrelik vtec motora neler yapılabileceğini düşündükçe insanın kanı kaynıyor....
    son olarak, kesinlikle aracını aldıktan sonra garantiyi sallayıp modifiye işine gireceksin emin ol, ve bu yazdıklarımı göz önünde bulundur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tıkırtı Derken ? Nası Tıkırtı Ya Sıfır Araçta Benım Vti'ımda Tıkırtı Yoktu
    bak gördünmü demedi deme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigittorun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle pert olan aracın için cidden üzgünüm geçmişolsun.... arkadaşım bana soracak olursan seni tekrar uzakdoğuya doğru alalım... şimdi bu scirocco yu alacaksın antin kuntin saçma sapan birsürü sorunlarla uğraşacaksın yok şanzıman yok şu yok bu, kesinlikle vti ın kadar sorunsuz bir araç değil, garantisi var diyede tozpembe hayaller kurma, niye diye sorarsan, tamam aracın garantisi var ne sorun çıkarsa çıksın hallolur ama ciddi arızalarda 10 gün boyunca arabasız kalınca o toz pembe hayallerin kabusa dönecek emin ol, ufak tefek şeyler içinde arada bir servisrte kaybedeceğin sürelerden bahsetmiyorum... neye dayanarak bunları yazıyorum diye sorarsan bugüne kadar aracım sorunsuz canavar gibi kullanıyorum diyen bir vw kullanıcısı görmedim. benim sana tavsiyem bir adet civic typeS manuel, hem beklentilerini fazlasıyla karşılar hemde 160 lık tsi dan daha az yakar ayrıcada yetkili servise yağ değişimi dışında uğramazsın. ve bence sciroccodan çok çok daha şekil bir araç. sağlamlık konusuna değinecek olursak sadece hondayı değil uzak doğuyu ele almak istiyorum ilk sahibi olduğumuz baba yadigarı 99 forester sturbo aracım şuan 305bin km de, şanzımanı 280 bin km de ilkdefa açıldı 70 80 lira gibi bir masrafla 1. vites senkromeçi değişti ve toplandı, yani 12 yılda aracın şazımanının bize kaybettirdiği sadece 1 gün ve 70 80 lira okadar ve hondanında bundan farklı olacağını sanmam. benim biladerdede honda civic hatchbac var makyajlı kasa, bunu almadan önce golf scirocco ve bu araç arasında gitti geldi benim ısrarlarım ve tavsiyelerim üzerine honda aldı ve çok memnun, internette vw ile ilgili şikayetleri okuyunca bana nekadar teşekkür etti bilemezsin.
    son bir konuya daha değinicem diğelim aradan 1 2 yıl geçti 160 hp artık seni kesmiyor aracına modifiye yapacaksın zaten neredeyse limitlerinde çalışan 1.4 litrelik motoru ben diyim 200 sen de 230hp gibi güçlere çıkarabilirsin daha fazlası olacağını sanmıyorum ayrıca o güçleri vw nin dandik manuel şanzımanının kaldıracağını sanmam bide şanzıman kuvvetlendirme işlerine gireceksin falan suyu çıkacak, ama altında düşünsene bi civic olduğunu 1.8 litrelik vtec motora neler yapılabileceğini düşündükçe insanın kanı kaynıyor....
    son olarak, kesinlikle aracını aldıktan sonra garantiyi sallayıp modifiye işine gireceksin emin ol, ve bu yazdıklarımı göz önünde bulundur.

Honda Bu Saatten Sonra Çok Zor O Kadar Tel Maşa Araçlara Para Vermiycem

Tavsiyelerin İçin Teşekkürler Ama Type-R'ı Olan Bi Aracın Type-S'ini Almak Bana Çok Ters Paramın Yettiği En İyi Araç Bu Ve %90 Tercihim Bundan Yana Kullanıcam

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle alınır
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araca bi alternetif daha mevcut oda "0" km istediğin donanımda MCS R56..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Bu Saatten Sonra Çok Zor O Kadar Tel Maşa Araçlara Para Vermiycem

Tavsiyelerin İçin Teşekkürler Ama Type-R'ı Olan Bi Aracın Type-S'ini Almak Bana Çok Ters Paramın Yettiği En İyi Araç Bu Ve %90 Tercihim Bundan Yana Kullanıcam
    valla 10 yaşındaki hondadan tıkırtı gelmiyor ama 0 vw den geliyorsa tel maşa olan vw dir derim, bi tanıdığım son kasa golf aldı çukurlara girdiği zamanki tıkırtılar benim 12 yaşındaki aracımdan gelmiyor... hatta benim aracımdan hiç tıkırtı gelmiyor. ve tel maşa dediğin için bi civic hatcbac e hiç binmediğini anlıyorum normal civicle karıştırma verdiği hissiyat olsun malzeme kalitesi olsun tamamen farklı bir araç, çiftkurtlara git bi bak derim.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve tanrı hondayı yarattıya geldi gene konu ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunrooflu Kırmızı veya Beyaz olur tercihim...

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rocco gerçekten duruşuyla güzel bir araç ama tıkırtı problemi varmış ki bu bi süre bindikten sonra çıldırtır insanı. en azından ben çıldırırım
    hondaya tel maşa dedik de 98 yılındaki araçla 2010 yılındaki aracı kıyaslama. aradan geçen 12 yılda honda araç şasilerini ya da malzemeleri illa güçlendirmiştir. bakıp görmekte fayda var.

alternatif olarak da mcs denmiş. düşünülesi bi alternatif bu bence de

yine de arabaya binecek olan onla gazlayacak olan sensin. hangisinden daha çok zevk alacağını hangisinin daha az sorun çıkaracağını düşün. kararını ver git al hayırlı olur inşallah

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır bi de şöyle bi durum var o otobüs o hızla yanyan hangi arabaya çarpsa araba iki büklüm olurdu orası kesin..
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)