Hayatta bizim için en dogrusunu en iyisini babalar ve anneler bilir..
Onlar ne söylese haklılar
Bence motor alma gerçekten ölüme daha fazla yaklaşırsın..
Yazık olur yaşımız aynı.Benimde motor hayalim vardı senin gibi düşünüyordum ama bana fazla tavsiye etmediler üniversite yolundaki kazayıda gözümle görünce yok abi dedim bu genç yaşta ben yaşamak istiyorum dedim üstelemedim fazla babamla kavga etmedim araba aldık..
Çünkü öyle motorlar altımızda olunca hız yapmam öylesine sürerim demek saçmalık olur.
Motordan o ses gelince ister istemez basmak istersin
Araba al huzurla bin
Senin söylediklerine katılmak pek mümkün değil ben racing kullanırken herzaman küçük motorlarla yaşadığım tecrübelerden faydalanmışımdır.yetenekle artisliği karıştırmamak lazım birçok arkadaşım seningibi düşünüp hiç tecrübesi olmadan gidip 600 cc lik motor aldılar biri köprücük kemiğini kırdı,biri bacağını kırdı vs allahtan ölüm olmadı.küçük mototra binip limitleri zorlamalı ve nerde ne tepkiler gösteriyor mototr bunları öğrenmek algılamak lazım ,iki tekerin dengesini öğrenmek lazım .kaza yapıcaksada başlarda 80-90 km yle kaza yapmak başka 120 -200 km gibi yüksek hızlarda kaza yapmak başka .tecrübe tecrübedir.cesareti yerinde kullanmak lazım bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)