User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
215 sonuçtan 210 ile 215 arası

Konu: Motor aldık'dan sonra.baba''yı ikna etme..Hakkında Bilgi.?

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oo hala banlanmamışız
    bugun sakat gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babası foruma üye olup, biz ikna etsek olay daha cabuk cözülürdü
    "techturkey sabah sekerlerı" olarak ıkna ederdık

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "techturkey sabah sekerlerı" olarak ıkna ederdık

cemin bi lafı vardı bence babayı ikna edersin diye sabah sabah kimse kimseyi ikna edemez bu iş öğlenden sonra desti izdivaç şekli çözülür eğer çözülebiliri varsa
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KorkuluRuya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu konuyu önceden açtım nabız yokladım.
    bu yoklama yüzünden tartışıp.babamla işe gitmiyorum.şuan meskel işim olan işe başlıyorum.
    bi kaç agır kelime aldım.dahada inada bindim.alma konusunda..bir yaşı 45 50olan insanla.20olan insan bir olamaz.40yaşına geldigimde.ya boşmuş diye bilen ben olmalıyım..
    aklı başındayım.ölümün sakatlıgın..farkında olan insanım..ama yaşlaşık 3ay.içinde alıyorum.
    o zman.başlıcak olay.zemin..
    en son yazdığın kelimeleri kullan..ölüm ne biliorum falan sakatlık nedir diye konuş babanla...birde baban iç motora binmemişse eğer bu kadar baskısı normaldir...mesela dedem beni döverek öğretmişti motor sürmeyi 9 yaşımda bendede istek vardı ama
    SENSİN.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatta bizim için en dogrusunu en iyisini babalar ve anneler bilir..
    Onlar ne söylese haklılar
    Bence motor alma gerçekten ölüme daha fazla yaklaşırsın..
    Yazık olur yaşımız aynı.Benimde motor hayalim vardı senin gibi düşünüyordum ama bana fazla tavsiye etmediler üniversite yolundaki kazayıda gözümle görünce yok abi dedim bu genç yaşta ben yaşamak istiyorum dedim üstelemedim fazla babamla kavga etmedim araba aldık..
    Çünkü öyle motorlar altımızda olunca hız yapmam öylesine sürerim demek saçmalık olur.
    Motordan o ses gelince ister istemez basmak istersin
    Araba al huzurla bin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tecrübe ve dikkat kazanabilmesi için kendine güvenip o motorun üstüne oturması lazım..

şimdi burda bazı arkadaşlar yazmıs 125 cc al 250 cc al..yapmayın Allah aşkına siz sanıyomusunuz 125 cc yada 250 cc bi makina racinge benziyo.bu motorların racingle benzeyen tek yönü sadece vitesleri,başka hiç bir ortak noktası yok..vitesli motor kullanmayı bilen ama 125 lik motor sürmeyen bi adamla 125 likten racinge gecen bi adam arasında hic bi fark yok bence..hatta 125 lige binmeyen daha saglıklı olur niye derseniz 125 likte kendini uzman sanarak racinge geciyo ve sanıyoki 125 likle oynıyabildigi gibi o motorlada oynarım.işte cogu zaman o arkadasların sonu hüsran oluyo..benim düşüncelerim bu yönde kim ne yapmak istiyosa yapmakta özgür.

bence racing kendine güven meselesi,kendine güvenemiyen kimse o koltuga oturmasın...ben kimseye örnek olsun diye yazmadım ben yaşadıklarımı yazdım şu andada Allah a şükür daha motoru bi kere yana yatırmıslıgım yok

artı olarak kendine güven demek yola cıkıp 280 290 gez demek değil
    Senin söylediklerine katılmak pek mümkün değil ben racing kullanırken herzaman küçük motorlarla yaşadığım tecrübelerden faydalanmışımdır.yetenekle artisliği karıştırmamak lazım birçok arkadaşım seningibi düşünüp hiç tecrübesi olmadan gidip 600 cc lik motor aldılar biri köprücük kemiğini kırdı,biri bacağını kırdı vs allahtan ölüm olmadı.küçük mototra binip limitleri zorlamalı ve nerde ne tepkiler gösteriyor mototr bunları öğrenmek algılamak lazım ,iki tekerin dengesini öğrenmek lazım .kaza yapıcaksada başlarda 80-90 km yle kaza yapmak başka 120 -200 km gibi yüksek hızlarda kaza yapmak başka .tecrübe tecrübedir.cesareti yerinde kullanmak lazım bence

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)