User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
215 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Motor aldık'dan sonra.baba''yı ikna etme..Hakkında Bilgi.?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben motor aldığımda kimseye sormadım gittim aldım sonra motordan superman gibi uçunca bu sevdadan vazgeçtim ne babam üzüldü ne de ben

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babayı ikna edersin bence.
    harbi iyiydi

delsolemrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 5 yıldır motor kulanıyorum bayağ deneyimim oldu 2 teker hastalık başka bişey kısacası tutku yaşam tarzı motordan asla vaz geçmem motora binemiyince mutlu olamıyorum ben ilk motrumu 125 cc çinoski oldu vespa replikasıydı annem karşıydı gördü ikna oldu peder baştan karşı hala karşı ama salayan yok şimdi vitesli 600 cc kulanıyorum bana yetiyo ama askereden sonra 750 cc honda magna yada shadow alıcam motor güzel bişey binersen inemesin allah kaza bela vermesin dikatsizliğin bedeli ağır kasksız asla binem yarım kask kulanma 200 tl aşa kask kafana takma montun korumalıklı olsun başlıcaksan schoter tarzı bişeyle başla hem ailen karşı cıkmaz fazla

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence çooook önemli bende direk racingle basladım ve bende biliyodum sorunsuz kullanacagımı,hissedebiliodum yani..

motoru aldıgımın 2. ayında rollinglere gidiodum cok 600rr gecmisligim var

bu iş tamamen kabiliyet ve güven işi..

alkol almadan ve bakkala bile giderken kaskını takarsan bence gayet saglıklı binebilirsin motora...ama kafayı bulupta motora bincem dersen lafı uzatmaya gerek yok tabuta koyacak parcaları sectirmek zorunda bırakırsın aileni

alkolsuzken biyerden sonra korkmaya baslıyosun motorun üstünde o korkuda insan hayatının cogu noktasında yaptıgı gibi senin hayatını emniyet altına alıyo
    kabiliyet güven işi değil, en az kabiliyet kadar tecrübe ve dikkat işi.. fazla güvenin sonu hüsran biter... sadece motor için değil herşey için.. güven olması için tecrübe olması lazım önce. 20 yaşında daha ilk defa motora bineceksin oda racing makina olacak ve kendime çok güveniyorum altından girer üstünden çıkarım diyeceksin allah korusunda kamyonun altından çıkma derim ben onu diyene...

yazdığınız mesajlara dikkat edin sen kısa sürede alışmış olabilirsin rollinglere gidiyor olabilirsin ama başkasının senin gibi çabuk alışabileceğini yada senin kadar dikkatli olabileceğini nereden biliyorsun? senin mesajınla daha çok güven gelir otobana çıkar sıkar önüne araba kırar nasıl kaçacağını bilemez ailesinin halini sen düşün sonra.. özendirmeyin bu kadar güven vermeyin boru değil hele istanbul trafiğinde.. biraz daha sorumlu yazın ne yazacaksanız

delsolemrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hele ist traiğinde cok ama cok zor motor kluanmak 125 cc otomatik ile piş sonra vitesli 250 cc bi makine al onlada yaklaşık 2 sene alıştıktan sonra istediğine bin benim bir cok arkadaşım 1000rr 600rr ve buna benzer racing aldı ilk etapta hepsin motoru pert allah sukur kendilerinde bişey yok sen sen ol düşük cc al kimsenin gazına gelme motorunda firenine lastiğine dikat et

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    git motor için eğitim al bak bakalım ne hissettiriyor sana gerçekten istiyecekmisin devamlı kullanmayı .
    ondan sonra al babanı karşına konuş aldığın eğitimden ve motora binmeyi neden istediğinden bahset .
    Önce ailenin onayını onayı olmasa da en azından nefretini dindir motosiklete karşı.
    Ha bir de söylemeden edemeyeceğim motosiklet işi şaka hata kabul etmez Allah korsun bisiklete iyi biniyordum racing de uçarım mantığını da kabul etmez ...
    Belirli bir olgunluğa erişmeden (hız sabır sükunet gaza gelme vb. ) bence racing riskli iş ...
    Başlangıç olarak daha farklı bir tip motor seçebilirsin mesela ...
    Ayrıca Yetenek yetenek diye konuşulup duruyor aranızda sinandan yetenekli kaç motosikletçi vardı merak ediyorum ...
    Yetenek diyipte kendi kendinizi gaza getirmeyin ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ilk olarak honda cbr 125le fln başlarsan daha iyi olur senin açından

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kabiliyet güven işi değil, en az kabiliyet kadar tecrübe ve dikkat işi.. fazla güvenin sonu hüsran biter... sadece motor için değil herşey için.. güven olması için tecrübe olması lazım önce. 20 yaşında daha ilk defa motora bineceksin oda racing makina olacak ve kendime çok güveniyorum altından girer üstünden çıkarım diyeceksin allah korusunda kamyonun altından çıkma derim ben onu diyene...

yazdığınız mesajlara dikkat edin sen kısa sürede alışmış olabilirsin rollinglere gidiyor olabilirsin ama başkasının senin gibi çabuk alışabileceğini yada senin kadar dikkatli olabileceğini nereden biliyorsun? senin mesajınla daha çok güven gelir otobana çıkar sıkar önüne araba kırar nasıl kaçacağını bilemez ailesinin halini sen düşün sonra.. özendirmeyin bu kadar güven vermeyin boru değil hele istanbul trafiğinde.. biraz daha sorumlu yazın ne yazacaksanız

tecrübe ve dikkat kazanabilmesi için kendine güvenip o motorun üstüne oturması lazım..

şimdi burda bazı arkadaşlar yazmıs 125 cc al 250 cc al..yapmayın Allah aşkına siz sanıyomusunuz 125 cc yada 250 cc bi makina racinge benziyo.bu motorların racingle benzeyen tek yönü sadece vitesleri,başka hiç bir ortak noktası yok..vitesli motor kullanmayı bilen ama 125 lik motor sürmeyen bi adamla 125 likten racinge gecen bi adam arasında hic bi fark yok bence..hatta 125 lige binmeyen daha saglıklı olur niye derseniz 125 likte kendini uzman sanarak racinge geciyo ve sanıyoki 125 likle oynıyabildigi gibi o motorlada oynarım.işte cogu zaman o arkadasların sonu hüsran oluyo..benim düşüncelerim bu yönde kim ne yapmak istiyosa yapmakta özgür.

bence racing kendine güven meselesi,kendine güvenemiyen kimse o koltuga oturmasın...ben kimseye örnek olsun diye yazmadım ben yaşadıklarımı yazdım şu andada Allah a şükür daha motoru bi kere yana yatırmıslıgım yok

artı olarak kendine güven demek yola cıkıp 280 290 gez demek değil
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    17 sayfanın hepsini okumadım ama anladığım kadarıyla racing istiyosun..bende senelerdir içimde bir racing aşkı besliyorum taki 2 hafta öncesine kadarda bu aşk devam ediyodu..ama arkadaşım aldı geçen ay racing..çocuğun hiç tecrübesi yok hayatında motora binmemiş ama kendine çok güveniyodu ben bodyciyim motora hakim olabilirim kullanırım alışırım diyodu ama öyle olmadı 2 hafta önce motor perte ayrıldı Allahtan kendisine birşey olmadı..bu işlere ailenin rızası olmadan sakın kalkışma hayır gelmez..rızalarını aldıktan sonrada ufak motorla başla racing gerçekten şakası affı olmayan birşey birebir canlı örneğini yaşadığım için yazdım bunları..

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın başına geleni söyliyim sana, aynı senin gibi hevesli gitti habersiz motor aldı 2 hafta sonra kaza yaptı biz aradık babasını böyle böyle hastaneye gelin kaza yaptı vs. ve neticede babasının ona olan güvenini tamamiyle yitirdi. Böyle olmasını istiyorsan hayırlı olsun şimdiden.
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklasık 13-14 yasımdan berı motorsıklet kullanıyorum.marmarıse gelenler bılır,burda otomobılden cok motorsıklet vardır.bızde aılecek motor merakı oldugu ıcın aılesel bır sıkıntım olmadı ama yınede ozellıkle annem acaıp telaslanır motorsıklet kullandıgım zamanlar.yanı aıleden rıza alsan bıle onlar hep stresslı hep senı dusunuyor olucak ,bunu kabullenıyorsan bısı dıyemem.bunun dısında racıng makınalarla ılgılıde bırseyler soylemek ıstıyorum.yanlıs anlama hava atmak ıcın falan soylemıyorum ama benım bugune kadar yaklasık 10 farklı motorsıkletım oldu.11 senedır motorsıklet kullanıyorum.bunların ıcınde bıldıgımız 100-200cc arası scooterlar/maxıler ve runner gıbı aletler ,endurolar ve chooperlar'ım oldu farklı farklı.ama bu yasıma geldım hala racıng dusunmuyorum bu kadar tecrubeye sahıpken.arkadaslarımın racınglerını kullandıgım oluyor bazen , cıdden hıc sakası yok.trde motora bınen adama saygı olsa (tt userları ustunuze alınmayın ,o 2 tekerının bastıgı yol adam gıbı yol olsa ve daha evvelden bıraz tecruben olsa al bın derım ama suan ıcın kesınlıkle onermem.hele aıleden gızlı gızlı kesınlıkle..Allah korusun basına bır ıs gelse motorun ustunde bır dusunsene aılenın halını ? senın suan yapacagın aılenın rızası bır sekılde alıp dusuk hacımlı vıteslı bır motorla bu ıslere baslamak bence.2-3 sene sonra kendını ıyıcene gelıstırınce racıng tabıkı dusunebılırsın.hem bu sure zarfında motorsıkletle bır vukuatın olmassa eger ,aılen artık sana karsı cıkmayacaktır.

DogukanB
    Misafir
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babayı ikna edersin bence.

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de SS mi ? Hem de ilk motorun

Git yerini ayırt mezarını parselle. Ailen uğraşmasın
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tecrübe ve dikkat kazanabilmesi için kendine güvenip o motorun üstüne oturması lazım..

şimdi burda bazı arkadaşlar yazmıs 125 cc al 250 cc al..yapmayın Allah aşkına siz sanıyomusunuz 125 cc yada 250 cc bi makina racinge benziyo.bu motorların racingle benzeyen tek yönü sadece vitesleri,başka hiç bir ortak noktası yok..vitesli motor kullanmayı bilen ama 125 lik motor sürmeyen bi adamla 125 likten racinge gecen bi adam arasında hic bi fark yok bence..hatta 125 lige binmeyen daha saglıklı olur niye derseniz 125 likte kendini uzman sanarak racinge geciyo ve sanıyoki 125 likle oynıyabildigi gibi o motorlada oynarım.işte cogu zaman o arkadasların sonu hüsran oluyo..benim düşüncelerim bu yönde kim ne yapmak istiyosa yapmakta özgür.

bence racing kendine güven meselesi,kendine güvenemiyen kimse o koltuga oturmasın...ben kimseye örnek olsun diye yazmadım ben yaşadıklarımı yazdım şu andada Allah a şükür daha motoru bi kere yana yatırmıslıgım yok

artı olarak kendine güven demek yola cıkıp 280 290 gez demek değil
    neyse senin bakış açın çok farklı allah kaza bela vermesin

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse senin bakış açın çok farklı allah kaza bela vermesin
    amin cümlemize
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonra ben agresıf ukala sısman bencıl pıslık oluyorum, kardesım bız senı bılmeyız babanı hıc bılmeyız...herkesın babası kendıne sen kendın olc tart ıster al ıster alma! yok babam mı kazanır ben mı kazanırım? bence kutuna gıt...allahım ya...
    +1..

Bu dünyada yanlız değilmişim..

Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "az once sıctım bokum kırmızı cıktı aramızda daha once sıcan arkadaslar varsa fıkrını almak ıstıyorum"...nasıl?
    Mide kanaması geçiriyor olabilirsin doktora git
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorun kaportası sen oluyorsun kullanan kişi yani bence hiç gerek yok güzel heyecanlı bir alet ancak bi o kadarda tehlikeli

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oo hala banlanmamışız
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babası foruma üye olup, biz ikna etsek olay daha cabuk cözülürdü
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)