sonucta burası sohbet bolumu her turlu konu acılabılır gorusundeyım ...
sonucta burası sohbet bolumu her turlu konu acılabılır gorusundeyım ...
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
yahu iide ben mesela alırım istemezlersede evi terk ederim kaç kişi yapabilşrki gençken çokda terk etmişliğim vardır
![]()
RACE WERKS
acılsında mantık hatası var konuda? bız nasıl yardımcı olucaz? "bence baban agresıf bır ınsan hemen soyleme" mı dıyelım?
madem sohbet kısmı bende konu acmak ıstıyorum...
"az once sıctım bokum kırmızı cıktı aramızda daha once sıcan arkadaslar varsa fıkrını almak ıstıyorum"...nasıl?
gizlice almayı dene.
Lisede hiç unutmam bir arkadaşım ailesinden habersiz 106 alıp 1 yıl binmişti.Aracıda okula yakın bi otoparkta saklıyordu![]()
Ve tech ailevi meselelere de el atar...
Yakında "Karım beni aldatıyor ne yapmalıyım ?" konusu gelicek diye korkuyorum...
yaş genc eger alırım kelle koltuk giderim gibi plan varsa direk vazgeç cünkü hata toleransı otomobile göre cok düşük. 18yaşında kullandıgım gibi araba kullanmıyorum en basitinden. 18inde araba degil motor kullansak şimdiye durumumuz neydi oda tartışılır. yaşla birlikte bazı şeylerin farkına varıyo insan. kendine şunu sor bunu alırsam tehlikeli kullanmam kendime irademe hakim olurum diyosan ve gerçekten buna inanıyosan al bence. sonucta ailende düzgün kullandıgını gordukce kısmen gerilimleri azalıcaktır.
almayı düşündügün motor tipi ne bilmiyorum ama ss ise daha dikkatli olmanı önerim. bende yeni yeni güneşli günlerde keyif için binilecek bi sport touring motor bakınıyorumda onlar için bile süratli dikkat et diye cok sefer uyarıyolar ss de durum cok daha ciddi yani.
ve kararın ne olursa olsun ne babanla bunun için kavga büyüt nede aileye yalan falan gibi sacma işlere gir. aile kalıcı motor otomobil vs gelip geçicidir aile ile tartısma sebebi bile etmeye degmez![]()
ahahah buda güzel![]()
adam konuyu actı bastı gıttıburda bırbırımızı yıyecegız bızde...
şimdi oaly burda daha baska.
her konu acan adamıda tanıyamayız arkadasın nasıl bir psikoloji icerisinde oldugunuda bilemeyiz insan psikolojisi diye bir sey var belki kendini bu konuda cok huzursuz hissediyor belki birilerine bu konuyu acmak istiyor akıl fikir danısmak istiyor belki bu onun rahatlamasını sağlayacak direk yıkıcı mesajlarla girmeden once bi dusunmek lazım.
Babası da foruma üye olsun bence![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)