buraya konu acmak her yonden faydalı adamın moralı bozuksa bıle yerıne gelıo...umarım motorunuda alırsın gule gule bınersın ama bn tavsıye etmem ılk kullandıgımda bı dobloyu tamponundan ettım gozumun altına 4-5 dıkıs attılar 2ncı bınısımde sırtım dahıl hr yanım yara olmustu halbuki bısıkletle yapamıcaım hareket yoktur...kolay gelsın
sagol çok teşekkürler.
Eriador arkadaşın yorumu.açıklaması.kararımı çok açık verdirmeme sebeb oldu.. elinden öperim..çok rahatladım.
konu kapanmış ama bikaç bişey yazayım dedim.Bende senin gibib motor hastasıydım gençken ama yaş 20 sağlam alt yapın olması lazım yani ben 14.15 yaşlarından itibaren scooter tepelerinde manyak manyak gidiyordum ve ondan sonra büyük hacimli motora bindim.o zamanlar nasıl ölmedim hayret ederim hala.motor almak içine işlediyse biz ne desek sen yinede alırsın bişekilde ama bence motoru boşver,vazgeç derim bizim memlekette bu kadar cahil,kasap sürücü varken motora binilmez.
Birde ne yapıcağınıda yazmamışsın chooper alıp ince ince mi gidicen,süpersport alıp gazlıcanmı?street bike mı alıcan hepsi ayrı ayrı seçimler ve hayatına etken.Ailene de gelince bu işi kimse saklayamamış bu güne kadar ya bi tanıdığın görür motor tepesinde yada ailen den biri mutlaka yakalanırsın sonra daha kötü olur.gizli gizli bi zevkte alamassın vs yani ailenin de mototr olayını anlaması lazım o yüzden bence motor alma ama seçim senin
ben 3 yil dil doktum we galiba yeterince olgunlastigimi anlayip aldi 4 tane oldu 1 yil icinde we arkamda babamla almanya ya kadar tur yaptik ;p yurt ici turlari saymiyorum yazim hemen hemen 2 haftada bir haftsonu tura cikiyorduk.yani senin anliycaan oncelikle babana olgunlastigini kanitlaman lagzim we sonrada ona motorsikleti sevdirmen lagzim,tavsiyem enduro ya yogunlar daha guvenli ve babanin begenme ihtimali daha yuksek
aldınmı? .
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
bence al bulunsun günlük kullanma haftasonu arasıra çıkar hava güzel olduğunda gez
Allah izin verir de sende birgun baba olursan evladinin caninin yanmasi yada onun bir tek sacinin teline zarar gememesi icin sende cirpinip durursun...Bence babani dinle vazgec bu sevdadan....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)