40 yılda bir captain black veya djarium hariç içmiyorum..he,2 günde bir nargile içiyorum o ayrı :P
Printable View
40 yılda bir captain black veya djarium hariç içmiyorum..he,2 günde bir nargile içiyorum o ayrı :P
21 senedir içmiyorum içmemde :)
İçiyorum hatta daha ufak yaşlarda başladım...Keşke baslamasaydım diyorum ama...ama işte :D
Bırakmayı planlıyorum her sabah kalktıgımda...İlk sigaradan sonra yine aynı:(
hiç kullanmadım ama kullansaydım biranda bırakabilirdim bence içmemek çok kolay.
Nefret ederim....Icmem ve evimde arabamda asla icirtmem.
içmiyorum her türlü zarar eski tiryakilerdenim denebilirim.
Marlboro Black çıkmış aldım bugün gayet güzel içimi :D kısa kırmızı ile aynı değerlere sahip ama daha yumuşak içimli :D
sigara içmiyorum ama kafaf hafif dumanlı ;)
O değil de ben winstone içemiyorum ya filtresi dayanmıyo bana :S
hiç içmedim diyemem. lisede özenti şeklinde bi kaç kez içmişliğim oldu ama nefret etmem içinde extra bi katkısı oldu.. sigarayıda kokusunuda dumanıda külünüde hatta izmaritini dahi sevmiyor ve nefret ediyorum. sağlık açısından içenlerin aşırı derecede etkilendiğini düşünüyorum.ki bu zaten bilinen bir olay. her ne kadar içenler bunu kabul etmeselerde..:)
bu arada sigarayı sevmem ve içmem ama nargile bana cok cezbedici geliyor nedense ve arada sırada içiyorum..:D
Beter bişey ..Sigara içmem içenide sevmem :hahaha:
Hiç içmedim. Bi ara başlar gibi oldum ama hızıca bıraktım. Ama nargileye hayır demem:D
hiç içmedım gerekte yok içmeye ama alkole dewam:D
yaklaışık 5 yıldır içiyorum lisede arkdaşım bi kere tut dedi ama anladım neyi tutuğumu :D 5 yıl içinde bıraktığımda oldu yani ara vermelerim geçen sene 4 ay bıraktım yaz tatilinde alkolle içimiştim tekrar başladım zevk için yani iş iradede bitiyor.ben pat diye bırakabiliyorum ama sporunda yararı var spor yapınca hiç canım istemiyordu öle öle 4 ay geçmişti.
içmiyorum ve içmediğime seviniyorum
he bu arada sigarayı bırakmamda en büyük etken bir video bunu izledikten sonra ben napıyorum dedim bence sizde izleyin.
http://www.zaplat.com/video/insan_vi...ir_Kulak_Verin
sigara sağlığa ve maddiyata zararlıdır, hiç içmedim...
Merhaba arkadaşlar , facebook'da konu ile ilgili bir video gördüm ve seyretmenizi istiyorum lütfen seyredin.
Facebook - Lütfen herkes izlesin çok önemli
maalesef günde 2 paket içiyorum. bırakmaya çalışıyorum ufak ufak azaltarak.
Videoları izledikten sonra sigarayı bırakma kararı aldım..
Yarım paket duruyor hala kaldırıp atıcam
yeter !
hiç içmedim..
saglıklıyım, mutluyum, gururluyum...
kullanmıyorum..
o beni bırakmayan tek şey bende onu bırakmayacağım (kötü ama gerçek)