hiç özemedim, içmedimde. sanıorumki içmemde
Printable View
hiç özemedim, içmedimde. sanıorumki içmemde
İçiyorum ama eskisine göre daha az :)
Hemen Hemen Günde 1 Paket İçiyorum Bırakıcam İnş..
2 paket kısa malboryo iciyorum cok uzun suredır...bırakmak lazım ama ıcerı gırmek ıstemıyorum...olduya 30 dk dan daha fazla sıgara ıcemedıgım zamanlarda seri katıllerı daha ıyı anlıyorum...
abi sana şöyle söyleyeyim babam yakın birkaç arkadasına söylemiş onlar dahi içmiyorlarmış söyledikleri şey sigara içesim gelmiyor bizde üsküdardaki yerlerinden aldık katotoparkının yanında yeri bununla bırlıkte kendınde ınanırsan artık ıcmeyecegıne basarılı olacagını dusunuyorum :)
günde 1 paket içiyorum sigara aldığım saat bile şaşmaz genelde :) PARLIAMENT üretimden kalkmadan da bırakabileceğimi düşünmüyorum :o
paketteki son sigaramı şuan yakıyorum , tekrar içtiğimde buraya yazıcam , 4 senedir günde 1 paket içen ve iradesi zayıf olan birinin dayanma süreside çıkıcak ortaya :D
edit : bitti :confused:
sigar benim başımın belası en az 5 kere birer sene bıtaktım. hala içiyorum, 13 yaşımda başladım kötü arkadaşlar:D sagolsun (kimse onlar) benim arkadaş çevrem kötü kurtaramadım kendimi hala görüşüyorum hala içiyorum:D temiz içici derler sabah saat 10 da tükanı açarım 1 kahve alırım bir dal cigara yakarım. akşama kadar 10 tane, fazla içmem eve paket götürmem. çok çok içeceksem balkona cıkar 1 tane tüterim, zaman geçiriyorum:D zaman zor geçiyor ondan heralde...
sigara saglik olarak bende pek bi etki yapmadi (belki yapmistir ben fark etmemisimdir)
ama her ortama girdigimde sakiz cigneyip uzerime parfum sikmaktan biktim
insanlarda utaniyorum igrenc kokuyor gibi hissediyorum
kaç sene oldu bilmiyorum ama günde bir yada iki paket gidiyor...kısa marlboro ile başladım kısa marlboro ile devam ediyorum...
ha şu iş olsun bırakacağım ha şöyle olsun bırakacağım diye diye geldik bu günlere...artık bırakamayacağımı düşünüyorum...
Başladığım güne lanet olsun...
3günde 1 paket içiyorum. Alkol alıyosam gecede 1 paket garanti :D
hic haz etmiyorum.kokusu dumanı herseyi cok rahatsız ediyor.
since 1981 den bu yana hiç içmedım içmemde işimde olmaz...
nefret ederim :)
Yok , kullanmıyorum :)
Yılda 1 paket falan içmişimdir heralde:D
ne alkol nede sigara hiç kullanmadım :)
sigara içmem nargile içerim:D
Ama aynen, alkol ile hiiç işim olmaz:)
ikisiyle de işim olmaz.içenlere de anlam veremiyorum, neden içiyorlar, özellikle sigarayı ?
sigara dumanı acayip derecede rahaysız ediyor, hele sabahları erken kalkıp işe gittiğim zamanlar servis beklerken yanımda içenlerden çok rahatsız oluyorum.
Bu güne Kadar içmedim,İÇmeyide düşünmüyorum.Ve En nefret ettigim şeylerden biridir Kokusuna dahi tahammül edemiyorum.İÇenleride anlamış degilim:D
konuyu gorunce aklıma geldi yaktım bitane:D 7-8 yıldır iciyorum 2 kez bırakma tesebbusum oldu basarılı olmadım ve sanırım ben bu illetten kurtulamayacagım
amcam akciğer kanserinden vefat etti yakın bi arkadasımın babasının akciğerinden parca aldılar yine sigara yuzunden yakın cevremde kotu etkisinin cok ciddi ornekleri olmasına karsın bırakamıyorum ve boyle devam edersem biliyorum ki benimde sonum onların ki gibi olabilir oldugunda da cok yanıcam keske icmeseydim diye ama iş isten gecmis olucak
dusunun oyle pis bir illet bırakılmıyor bırakan arkadasları canı gonulden kutluyorum icmeyenlerede onerim sakın ama sakın ola baslamayın cebe sağlıga cevrenizdekilere herseye zarar...
bu aksama bir şişe smırnoff votkam var bir kartonda sigara..:D
1 Senedir camel denilen illete bulaştım.
alkolde rakı aydan aya olursa.
günde 1 paket SEVEREK içiyorum
Ne alkol ne sigara işim olmaz. Geçen gün KÜT oynarken 2 shot sexonthebeach içtim bir 6 ay gider heralde. İçenlerde (sigarayı özellikle) nasıl içiyorlar anlayamıyorum.
valla gunde 2 paket falan iciyorum, kilo da var saglik problemleri simdiden basladi. Nefes darligi vb. seyler. Cogu seyden zararli oldugunu biliyorum fakat kendi zevkim bu, vazgecemiyorum daha dogrusu vazgecmek istemiyorum. Baslayali yaklasik 7 sene oldu tabi ilk zamanlar simdiki kadar icmiyordum ama, o yaslarda ulker/tofas/gs gibi yerlerde basket oynuyordum fakat sigarayi biraz daha arttirinca kondisyon falan kalmadi dolayisiyla sporu da orda kaybettim. Babami da ayni sekilde kaybettim, gunde 2.5 paket sigara icen, ickisini eksik etmeyen bir adamdi bir anda sigarayi birakti geceleri nefes alamiyordu uyurken vucut oyle bir tepki verdi ki o kadar sene o kadar sigara icen birisinin 24 gun boyunca nikotin almamasina, 25. gunun sabahi nefes darligina dayali kalp krizi gecirdi 2 sene once. 52 yasindaydi ben kaybettigimde. Belki cok yanlis dusunuyorum fakat tamamen babama cekmisim, su dunyaya bir kere gelmisiz ben istedigim seyleri yapamadiktan sonra yasasam ne olur? Dedem doktor bu yasimda bu kadar kilonun cok fazla oldugunu durmadan soyluyor fakat ben yemek yemedikten sonra, alkolumu icmedikten sonra, sigarami icmedikten sonra zevk alamam ki, zevk almadiktan sonra da yasamanin mantigi yok bence. Ha bu mantikla yasayan babami 52 yasinda kaybettim, ben cok daha fena gidiyorum onun izinden ama hayirlisi.. :)
Hayatımda hiç içmedim içmemde benden uzak dursun.
ağzıma surmedim
ister zengin ol ister fukara her yemekten sonra yak bir cuara :)
alıştıranlar utansın 14 yaşından beri içiyorum başladıgım güne nalet olsun.
içen arkadaşlar için gerçekten üzülüyorum sonunda illa bir musibet getiriyor lanet şey babam rahmetlinin lafı "40 yıllık dostum kalleş çıktı, beni arkadan vurdu"