User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
113 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Genel Sigorta Kasko Rezilliği

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynısını geçtiğimiz sene yaşadım.Aracımın kasko bedeli 19800 tl idi üzerindeki eklettiklerimle.Bütün aksesuarları eklemiştim özellikle sonra talihsiz bir kaza sonucu, ben aracın perte çıkacağını hiç tahmin etmiyordum eksper bir geldi bu araç pert dedi,karter ve şanzıman hasar aldığından.Görünürdede başka birşey yoktu bizde görmüştük ama aracımın şanzımanı ciddi pahalıymış vs.vs. tamam dedim napalım başa gelen çekilir.5 hafta beklettiler beni sonra telefonla ulaşıp 11500 tl dediler kasko bedeli 19800,emsal bedeli 15750 tl olan aracıma.(Kaskoların araçlara biçtiği değerlerin olduğu sayfada rakam buydu.).İzmir bölge ofislerine iş yerim yakın olduğundan hemen yanlarına gittim ukala tavırlarla benimle daha fazla veremeyeceklerini vs. anlattılar.Benimle ilgilenen arkadaşın şefi ile görüştüm yanımda 3 tane galeriyi aradı tamda ötv muhabbetinin çıktığı zamanda oluyor bu arada olay ikinci el durmuş durumda haliyle galerilerin birisi 14.500 diğerlerinden birisi 13 diğeri 14 dedi.Bana kaskonunda emsal bedelden düşeceğini vs. anlattılar dedim bekleyin geliyorum.Ofise geri döndüm sahibinden.com dan bütün 2000 b2 cdx lerin sayfasını çıkarttım güzelde bir dilekçe döşedim önüne gittim dedim bunu Güneş Sigorta baş merkeze gönderin.İlgili arkadaş şöyle bir baktı sonra önüme fırlattı masada hazırladığım dosyayı siz iyi hazırlamışsınız etmişsinizde biz bu şekilde çalışmayız dedi.Zaten sinirlerim bozuktu bende ters bir hareket yaptım güvenlik nezaretinde çıktım binadan Daha sonra İzmirde tanınmış bir sigortacı ile tanıştım aynı gün içinde bir tanıdıgım vasıtası ile iyileşecek hastanın ayağına doktoru gelirmiş misali.Oda bana hak verdi ama tabi benim düşündüğüm 18-19 larda bir rakamdı o anlarda bana bunların hayal olduğunu söyledi vs.vs. Onunla beraber tekrar gittik bu sefer dosyayı iyice bir incelediler ben gerekirse işin yasal yollardanda çözülebileceğini başka aracım olduğundan mağdur olmayacağımdan bahsettim,gerekli araştırmayı yapıp sizi bilgilendiricez dediler.Bir sonraki hafta arayıp 14.000 dediler tekrar kabul etmedim telefonda 40 dakikalık tartışma sonucunda bir yere varamadık daha sonra tekrar aradılar 15.000 dediler,gerekli son evrakları merkeze götürdüğümde son bir kez daha konuştum en son 15.250 ye çıktılar ve üstüne kesinlikle çıkmayacaklarını söylediler ve çıkmadılarda...

Uzun uzun anlattım ama benzer bir olay yaşadım o sebeple paylaşmak istedim bu birazda sigorta firmasının tutumu ile alakalı ama ben acı bir tecrübe ile öğrendim güneş sigortayı ve bir daha asla çalışmayı düşünmüyorum..Zarar ettim fazlasıyla ama artık insan biryerden sonra lanet olsun deyip alıyor son bedeli çünkü sizde aynısını yaşıyorsunuz muhtemelen anlarsınız 5-6 hafta gibi sıkıntılı bir dönemin sonunda insan o psikolojiye bürünüyor malesef.Bu arada işi hukuğa dökerseniz sonuçlanacaktır ama cidden uzun sürer ve uzun vadede yine zarar edersiniz kanımca.O sebeple ortak noktada buluşup alabileceğiniz en yüksek bedeli almaya çalışın kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynısını geçtiğimiz sene yaşadım.Aracımın kasko bedeli 19800 tl idi üzerindeki eklettiklerimle.Bütün aksesuarları eklemiştim özellikle sonra talihsiz bir kaza sonucu, ben aracın perte çıkacağını hiç tahmin etmiyordum eksper bir geldi bu araç pert dedi,karter ve şanzıman hasar aldığından.Görünürdede başka birşey yoktu bizde görmüştük ama aracımın şanzımanı ciddi pahalıymış vs.vs. tamam dedim napalım başa gelen çekilir.5 hafta beklettiler beni sonra telefonla ulaşıp 11500 tl dediler kasko bedeli 19800,emsal bedeli 15750 tl olan aracıma.(Kaskoların araçlara biçtiği değerlerin olduğu sayfada rakam buydu.).İzmir bölge ofislerine iş yerim yakın olduğundan hemen yanlarına gittim ukala tavırlarla benimle daha fazla veremeyeceklerini vs. anlattılar.Benimle ilgilenen arkadaşın şefi ile görüştüm yanımda 3 tane galeriyi aradı tamda ötv muhabbetinin çıktığı zamanda oluyor bu arada olay ikinci el durmuş durumda haliyle galerilerin birisi 14.500 diğerlerinden birisi 13 diğeri 14 dedi.Bana kaskonunda emsal bedelden düşeceğini vs. anlattılar dedim bekleyin geliyorum.Ofise geri döndüm sahibinden.com dan bütün 2000 b2 cdx lerin sayfasını çıkarttım güzelde bir dilekçe döşedim önüne gittim dedim bunu Güneş Sigorta baş merkeze gönderin.İlgili arkadaş şöyle bir baktı sonra önüme fırlattı masada hazırladığım dosyayı siz iyi hazırlamışsınız etmişsinizde biz bu şekilde çalışmayız dedi.Zaten sinirlerim bozuktu bende ters bir hareket yaptım güvenlik nezaretinde çıktım binadan Daha sonra İzmirde tanınmış bir sigortacı ile tanıştım aynı gün içinde bir tanıdıgım vasıtası ile iyileşecek hastanın ayağına doktoru gelirmiş misali.Oda bana hak verdi ama tabi benim düşündüğüm 18-19 larda bir rakamdı o anlarda bana bunların hayal olduğunu söyledi vs.vs. Onunla beraber tekrar gittik bu sefer dosyayı iyice bir incelediler ben gerekirse işin yasal yollardanda çözülebileceğini başka aracım olduğundan mağdur olmayacağımdan bahsettim,gerekli araştırmayı yapıp sizi bilgilendiricez dediler.Bir sonraki hafta arayıp 14.000 dediler tekrar kabul etmedim telefonda 40 dakikalık tartışma sonucunda bir yere varamadık daha sonra tekrar aradılar 15.000 dediler,gerekli son evrakları merkeze götürdüğümde son bir kez daha konuştum en son 15.250 ye çıktılar ve üstüne kesinlikle çıkmayacaklarını söylediler ve çıkmadılarda...

Uzun uzun anlattım ama benzer bir olay yaşadım o sebeple paylaşmak istedim bu birazda sigorta firmasının tutumu ile alakalı ama ben acı bir tecrübe ile öğrendim güneş sigortayı ve bir daha asla çalışmayı düşünmüyorum..Zarar ettim fazlasıyla ama artık insan biryerden sonra lanet olsun deyip alıyor son bedeli çünkü sizde aynısını yaşıyorsunuz muhtemelen anlarsınız 5-6 hafta gibi sıkıntılı bir dönemin sonunda insan o psikolojiye bürünüyor malesef.Bu arada işi hukuğa dökerseniz sonuçlanacaktır ama cidden uzun sürer ve uzun vadede yine zarar edersiniz kanımca.O sebeple ortak noktada buluşup alabileceğiniz en yüksek bedeli almaya çalışın kolay gelsin.

Kanunen Hakkım Var Uzun Süreceğini Zannetmiyorum Çünkü Eklettiğim Hiçbirşey Yok Arıza Çıkaracakları Hiçbirşey Yok Ve Kanunen 18750 Benim Hakkım Bakalım Yarın Sabah Ola Hayrola

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah herşey istediğiniz gibi olur inanın benzerlerini yaşadım yakın bir zamanda ne çektiğinizi çok iyi anlıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah herşey istediğiniz gibi olur inanın benzerlerini yaşadım yakın bir zamanda ne çektiğinizi çok iyi anlıyorum.
    Avukatımla Görüştüğümde Bunu Söyledi Bana Şu An Araç Alamıcam Aldığım Paranın ALLAH'a Şükür Acelesi Yok Yarın Açık Açık Anlatıcam Bakalım Akşam Gelince Yazarım Görücem Ben Aslan Parçalarını Gerekirse 3 Yıl Uğraşıcam İş Cidden İnada Bindi

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde 2002 de yasamistik hasarimizla ilgili...Kaskonun odemek istedigi parayi kabul etmedik ve dava actik...Dava gecen sene sonuclandi

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ole bastırmana filan hic gerek yok. 18.750 rakami senin gayet resmii kendilerinin altına imza attiklari rakam guzel guzel anlatarak gayet alirsin parayi.

ilkonce burda konusuldugu gibi durumu acentene anlat. bak durum bu bu araba ozel bi araba benim arabamin ozelliklerinde mevcut olanlar zaten 18.750 nin ustunde zaten zarardayim gibi diyerek guzelce anlat konuyu acenteyi aldinmi arkana zaten cogunluk isi halledersin.

daha sonra bolge mudurlugune birlikte gidin acentenizle hasar servisi şefinin masasina gidin oturun cunku karari o veriyo ne kadar verilcek ne olcak filan die.

onada durumu izah ettikten sonra policeyi gosterin

kasko primi 1.001 lirami ben 1000 lirami odedim hayır tam 1001 lira odedim sizde 18750 ye imza attiniz bende bunu alicam diyin.

pazarliga zaten oturmayin bile. kesin konusun yeterli olur anlasamazsaniz gene verilen rakamlari kabul etmiyorum bu police bir senet yerine geciyo mahkemede gorusuruz dersin.

zaten pert olan durumlarda sigorta sirketleri kasko bedelini odemekle yukumlu piyasadaki arabalarin ne kadar oldugu onlari ilgilendirmez.

lisede sigortacılık bolumunde okudum Generali sigorta ege bolge mudurlugunde staj yaptım hic bi zaman bole bısey olmadı ama cekirdekten yetisen kisiler sirketin basındaydı.

genelde boyle bi olusum yok gozlemledigim kadariyla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ole bastırmana filan hic gerek yok. 18.750 rakami senin gayet resmii kendilerinin altına imza attiklari rakam guzel guzel anlatarak gayet alirsin parayi.

ilkonce burda konusuldugu gibi durumu acentene anlat. bak durum bu bu araba ozel bi araba benim arabamin ozelliklerinde mevcut olanlar zaten 18.750 nin ustunde zaten zarardayim gibi diyerek guzelce anlat konuyu acenteyi aldinmi arkana zaten cogunluk isi halledersin.

daha sonra bolge mudurlugune birlikte gidin acentenizle hasar servisi şefinin masasina gidin oturun cunku karari o veriyo ne kadar verilcek ne olcak filan die.

onada durumu izah ettikten sonra policeyi gosterin

kasko primi 1.001 lirami ben 1000 lirami odedim hayır tam 1001 lira odedim sizde 18750 ye imza attiniz bende bunu alicam diyin.

pazarliga zaten oturmayin bile. kesin konusun yeterli olur anlasamazsaniz gene verilen rakamlari kabul etmiyorum bu police bir senet yerine geciyo mahkemede gorusuruz dersin.

zaten pert olan durumlarda sigorta sirketleri kasko bedelini odemekle yukumlu piyasadaki arabalarin ne kadar oldugu onlari ilgilendirmez.

lisede sigortacılık bolumunde okudum Generali sigorta ege bolge mudurlugunde staj yaptım hic bi zaman bole bısey olmadı ama cekirdekten yetisen kisiler sirketin basındaydı.

genelde boyle bi olusum yok gozlemledigim kadariyla.
    Çok İyi Aydınlattın Beni Cidden Teşekkürler Yarın Bölge Müdürlüğüne de Gidiyim Diyosun Yani Ki Gitmem Gerekiyor Bakalım Hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merakla okuyorum konuyu inş. alırsın paranın tamamını powers ın söledikleri çok mantıklı soğuk kanlı ve yüksekten konuş bencede ez onları al paranı bırakma tokatçılara poliçe senet baabındadır zaten olmadı mahkemeye kadr yolu war ...
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok İyi Aydınlattın Beni Cidden Teşekkürler Yarın Bölge Müdürlüğüne de Gidiyim Diyosun Yani Ki Gitmem Gerekiyor Bakalım Hayırlısı
    yardimci olabildiysem ne guzel..

aslinda gitmene gerek yok biliyomusun yani acentene anlaticaksin onlar urassınlar. policeyi keserken komisyonu alirken cicim balım kaza bela gelince yan cizmek olmaz cunku bundan ekmek yiyolar.

dedigim gibi aslinda bolge mudurluguyle sen degil acenten muhatap olmalı cunku onlar bu yuzden varlar.

hadi acenten kıvıramadı sen gittin bolgeye eger anlasamamanız durumunda acentenin bolge mudurune gitmesi lazim bole bole bi durum var diyerek o yuzden dedim zaten arkana aldinmi acenteni buyuk cogunluk hallolmustur diye.

eger kafakoparan bi acenten varsa zaten altından girer ustunden cıkar halleder.

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok can sıkıcı işler... Allah sabır ve kolaylık versin arkadaşlar...

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jazz pert etmiştik bizde de aynısı olmuştu, acente ile konuşunca vermişlerdi kasko parasının tamamını

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu taktiktir önce düşük fiyat söyler expertiz yapan kişi sende zorlayacaksın ama tabi ipleri atmadan yoksa sana tespit edilen değeri verirler sonra hakem kurulu falan ugraşırsın.
    Bizim 2003 wrx pert oldu 30 dediler dalgamı geciyorsunuz dedik 32 oldu çık çık dedik son 34 valla dediler azcık daha dedik ) 35 verdiler enson zaten kasko değeri 35150 tl idi bizde kabul ettik.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MErt sonucu yaz bilgilendir bizi...

Bu kasko olayında Sigortayı yaptırdığın acentanın büyük önemi var.
    Acenta tanıdıksa tüm haklarını koruyor. Yabancıysan ne kopartırsak kardır
    hesabı. Üstüne üstlük yıpranma klozu da varmış...

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün sigortalar pert durumunda bu şekilde davranıyorlar
    uyanık olmak lazım
    piyasa değeri diye bir kriter yok. piyasa kim? neye göre karar veriliyor? kime soruluyor?
    burası tamamen boşluk işte...
    duruma hakim olmak lazım , yoksa yutturuyorlar aman derim...
    bu işte yasal olan tek veri kasko değer listesidir ve her yıl yenilenerek yayınlanır
    zaten kasko istiyorum diye bu şerefsizlerden birinin kapısını çalsanız hemen o kasko değer listesi kitabını açarlar oradan prim hesaplarlar...
    bıkmadan usanmadan ısrarcı olun ve kasko değeri ne gözüküyorsa kuruşu kuruşuna talep edin...
    siz ne kadar bilinçli olursanız onlar da ona göre davranacaklardır...
    tekrar geçmiş olsun ve kolay gelsin...
    Tesla Model Y Sr

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle bırakma davayı

bi yakınımında basına gelmişti 3 kuruş az vermek için ellerinden gelen çirkefliği yapıyorlar
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün sigortalar pert durumunda bu şekilde davranıyorlar
    uyanık olmak lazım
    piyasa değeri diye bir kriter yok. piyasa kim? neye göre karar veriliyor? kime soruluyor?
    burası tamamen boşluk işte...
    duruma hakim olmak lazım , yoksa yutturuyorlar aman derim...
    bu işte yasal olan tek veri kasko değer listesidir ve her yıl yenilenerek yayınlanır
    zaten kasko istiyorum diye bu şerefsizlerden birinin kapısını çalsanız hemen o kasko değer listesi kitabını açarlar oradan prim hesaplarlar...
    bıkmadan usanmadan ısrarcı olun ve kasko değeri ne gözüküyorsa kuruşu kuruşuna talep edin...
    siz ne kadar bilinçli olursanız onlar da ona göre davranacaklardır...
    tekrar geçmiş olsun ve kolay gelsin...
    Budur yani di mi Erhan? Kaç paraydı kasko değeri 18.750 mi ?
    Yıpranma klozu da varmış. Bu parayı kuruşu kuruşuna vermek zorunda i...ler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi allah aşkına "piyasa değeri" denen zıkkımı belirleyen bi resmi kanal var mı? buna cevap veremezler işte o ciğerbozuklar...
    arkadaşım kime sordun da benim aracım için piyasa değeri 14 dedin? bi göster bakayım..
    ne diyecek?
    bizim çalıştığımız galeriler var diyecek
    galeri kim yaa?
    resmen yutturabildiklerine geçiriyorlar
    şimdi söz meclisten dışarı , böyle bir durum bu işlerden anlamayan yaşlı biamcanın başına gelse , veya bi kadının örnek olarak
    durum böyl böyle diyecekler , trafik sigortasının ödeyeceği rakamı sayacaklar eline gönderecekler..
    üstelik o şahıs gidip yeni araba aldığında da yine bu şerefsizlere gelip kaskolatacak , çünkü işi bilmiyor... bu adamlar onun gözünde ona iyilik yapmış ve zararını tazmin etmiş kişiler.. yine gidip onalra kaskolatacak...
    bu arada acenta da hem müşterinin yeni arabasına kasko satmış olacak , hem de beş kuruş vermesiği pert arabayı ya satacak ya toplattıracak ya parçalarını satacak vs..vs..vs..
    millet parayı böyle kazanıyor işte..
    biz de çarklar arasında ezilen maaşlı zavallılar olarak yaşamaya devam ediyoruz...
    Tesla Model Y Sr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi allah aşkına "piyasa değeri" denen zıkkımı belirleyen bi resmi kanal var mı? buna cevap veremezler işte o ciğerbozuklar...
    arkadaşım kime sordun da benim aracım için piyasa değeri 14 dedin? bi göster bakayım..
    ne diyecek?
    bizim çalıştığımız galeriler var diyecek
    galeri kim yaa?
    resmen yutturabildiklerine geçiriyorlar
    şimdi söz meclisten dışarı , böyle bir durum bu işlerden anlamayan yaşlı biamcanın başına gelse , veya bi kadının örnek olarak
    durum böyl böyle diyecekler , trafik sigortasının ödeyeceği rakamı sayacaklar eline gönderecekler..
    üstelik o şahıs gidip yeni araba aldığında da yine bu şerefsizlere gelip kaskolatacak , çünkü işi bilmiyor... bu adamlar onun gözünde ona iyilik yapmış ve zararını tazmin etmiş kişiler.. yine gidip onalra kaskolatacak...
    bu arada acenta da hem müşterinin yeni arabasına kasko satmış olacak , hem de beş kuruş vermesiği pert arabayı ya satacak ya toplattıracak ya parçalarını satacak vs..vs..vs..
    millet parayı böyle kazanıyor işte..
    biz de çarklar arasında ezilen maaşlı zavallılar olarak yaşamaya devam ediyoruz...
    Hiç acımıyorum bu sigorta şirketlerine... Hani kasko dan zarar etmişler filan ya
    bu yeni zabıt olayından dolayı iyi olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimsenin bişeyden zarar ettiği felan yok aslında kerem
    kardan zarar ettiler sadece
    kadayıfın kaymağı azaldı , gerisi tabakta aynen duruyor
    klasik ağlama politikası , bu sebeple kaskolar biraz daha pahalılaşacak , bahaneleri hazır işte
    Tesla Model Y Sr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)