kanka git artırmaya calıs kabul etmezlerse muadilini istiyorum de aracın![]()
turboyken kasko degerı aksesuar modıfıye olarak 37 lerı buluyodu baya bı oduyodukben rıske atmam ne olursa olsun suanda ekstra 11bın lıralık oduyorum
en iyisini yapmışsın cidden.20binliralık arabayı sigortalatırken 10,000lik extrayı yaptırmıyor insan ama dediğin gibi kötü bi olay olsa çıplak araba parasıyla kalmak var öyle.
reno marka arabaya ford jant kapağı takıldığı için "aksesuar bu parça,orjinal değil" diyip ödemeye yanaşmayan sigorta şirketi bile gördüğümden senin arabadaki parçaları işletmeden almayı nasıl becericeksin dedim bi anda ama işlettiysen sorun yok![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
...........
mert bunlar tabiki sana düşük ücret önerecektir.kesinlikle kabul etme kardeşim canını çok sıkarlarsa sende onların canını sıkarsın![]()
Ne Vtec'miş Arkadaş Ömrümden Ömür Yedi Bir Daha Çok Zor Honda Almam Ya Resmen Ömrümden 3 Sene Yedi
Cumartesi günü kendi sigortacıma gidicem senin için de bir araştırma yaparım umarım paranı alırsın
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Sigorta şirketlerinin hepsi böyle zaten.Bir sürü üçkağıt ve kelime oyunu dönüyor.Kasko yenileme yaparken en avantajlı biz oluyoruz ama bi kaza yapınca hemen kötü yanları ortaya çıkyor.Peşini bırakmayın bence.
sinirlenme hic
soguk kanli bir sekilde konus bence
bana arabamin aynisindan alin getirin ben onu almak istiyorum gibi laflar et
sonucta bunlarda biraz pazarliga dokuyo isi
aracın cıkan masraf ne ...sana teklıf ettıklerınden fazla fıyat cıkıyor ıse mesela sana 16 dedıler ya aracın masrafıda 18 + işlik ise yapın arabamı verın bana de belkı boyle fıyat cıkabılırler daha cok masrafa gıreceklerı ıcın belki...ama aracı yaparız derseler kotu olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)