Bari gazetelere,tvlere söyleyinde haber yapsınlar sizi.Hiç değilse bir kaç dakikalığına ünlü olursunuz :)
Printable View
Bari gazetelere,tvlere söyleyinde haber yapsınlar sizi.Hiç değilse bir kaç dakikalığına ünlü olursunuz :)
Al git parayi :) Ne işin var senin banka ile yanlşi yapan bankaci düşünsün Mk
harcamak için örnek :
bugünkü kurla istanbulda taksi plakası satış 559000TL kira geliri 3300TL
toplamda 7,15 plaka aylık kira geliri 23613TL
bugünkü kurla istanbulda taksi plakası satış 277500TL kira geliri 1750TL
toplamda 14,4 plaka aylık kira geliri 25225TL
:D
karşılıksız çek senet vb. şeylerde 275 TL için 1 gün hapis cezası alınıyor yanlış hatırlamıyorsam bu durumda 4 milyon tl nin içinde kaç tane 275 tl varsa o kadar hapis yatarsınız demek oluyor :D birde restorant market vb. yrlerden harcama yaprak nakte dönmesi 1 seneyi bulur o paranın :D
Bir dakka simdi, 4 trilyon bu sifirlar kalktiktan sonraki hali mi? Oyleyse kac paraya denk geliyor? debriyaj kacirmaya basladim...
he iyi... hayat durdu bir an dusunurken :D
sizin multıneti 2 trılyona kırdıralım:D
bence multinet artık sizsiniz:D
o hesaptan yatırın işte herkese, anlaşın şirketlerle:D
kaç kaaaaaç hiç durma:D
Heyecan yapmışınız da çoktan bloke koymuslardır o karta. İlk başta ne yapacaksanız yapacaktınız.
Yüklenen kartın çipinde gözüken miktarı değiştiremiyorlar ama o kart numarasına bloke koyuyorlar. Hiçbir yerden çekemiyorsun o parayı. Aynı şey bizim şirkette oldu. 150 kişinin kartına 200 lira diye 20.000 lira yüklediler. Sömürecektim de işte farkedilince hemen bloke koymuşlar. Öğle yemeği bile yiyemedik.
Boşa heyecan yapmayın yani :D
Ya benim az borca ihtiyacım var arkadaşlar acaba biraz para verebilecek olan var mı :D
Ula o kadar bakiyeyi görsem kartta kalpten giderim , o yüzden uzak olsun bana :D 4 tirilyon yav daha neler artık.
bu arada kartı geri alıp yeni kart verecekler size.
4 trilyon mu.....neden uyandırdın kı multınetı :D
Kendimi düsündüm de, iyi ki benim basıma gelmemiş böyle bişey.. :D
Bi çiftlikteyim, Her yer Ae86 dolu Trueno´lar 4ageler sağda solda. Traktöre F20C Swaplamışım tarla sürüorum. :rolleyes:
İyi ki multinet bana yapmamış aynı hatayı... :puha:
İnsanı kötü yola sokar bu kadar para :)
benim sodexsoya yatmış olsa temiz bu geceden bi 500-600 tl harcamıştım yemek içmek falan :D
sımdı tokyodaydım :D
Beyler herkes dalga geçiyoda, siz bunu ufak ufak harcamaya başladığınızda atıyorum 20 milyarını harcadınız, bu adamlar sizi arayıp "hoop birader yanlışlıkla olmuş sen harcıyosun, ver bakalım 20 milyarı geri" derse ne olucak? Havadan 20 milyar kitlerler adama vallahi. O yüzden dikkat ettin.
Benimde gözümün önünden R34'ler geçmiyo değil ama, dikkat etmekte fayda çok :)
hahaha önce bi si, sonra vti, sonra typer, sonra s2k alır , ardından geniş garajlı bi malikane yaptırır gider içinde paşa paşa yaşardım şakamısnız ya :D
yalnız konuyu açan arkadaş da biraz safa mı yatmış ne ? şuan mafyalar kapında olabilir :D dikkatli ol :D piyango çıkınca açıklamak gibi bişey bu :D
multinetleriniz %10 komisyonla anında kırılır :cool::D:D:D
burak şimdi bağıracak;
tüm techturkeya birer tane vti :D