offf moralim bozuldu konuyu görünce :D ben gidiyorum yaa :D
bu arada bu başlığı gördükten sonra multinete başvurular artmış :D:DD
Printable View
offf moralim bozuldu konuyu görünce :D ben gidiyorum yaa :D
bu arada bu başlığı gördükten sonra multinete başvurular artmış :D:DD
aahahahahah:hehe:
Şaka gibi bir hata ciddiyim insanın içine şeytan girer....
Multinet geçen inşaat şirketi varmı :)
Senin benim harcımız değil ama o parayı bir şekilde ufak ufak nakide çevirecek birileri bulunur pay vermen kaşılığında tabi o ufaklardaki sıfırları düşün kaçtane yanyana :D
bence cimrilik yapma paylaşımcı ol , facebookta herşeyi paylaşıosun, bu seferde parayı paylaş bak o kadar insan başlığa yorum yapıo emek verio internet harcıo, o parayı, başlığa cevap verenler arasında paylaştır :D :D:D:D
baya komik bı olay harbı ya:D
1.000 tl veriyim karta :)
burak bana bi si al sana dokunmaz ha :D zaten senin değil hesap numaramı veriorum şuan :D
O para kimsenin yanına kalmaz, alırlar mutlaka.Bence sizde riske girmeyin.Parayı teslim edin ama mutlaka bişeyler koparmaya bakın.20bin TL'den kapıyı açın ;)
Senet falan imzalatın parayı teslim etmeden önce.Sonra ne isterlerse yapın alsınlar trilyonlarını :D
etilerde bi büfe multineti %20 komisyonla nakite çeviriyodu ama bu kadar nakiti çıkarmı bence çıkmaz :D ayrıca bu paraya dokunmayın bence söke söke alırlar kardeşim adamın hayatını karartırlar walla
banda bi 1.6 vtec es alırsınız artık :D sanruf şart:D
si kaç para ki altı üstü taş çatlasın 13 lira :D dokunmaz bile
adamın münasip yerinden şırıngayla 4 tirilyonluk kan alırlar walla :D dikkat harcamayın sakın en fazla 4 lt deme ilaçla falan 100 sene yaşatırlar adamı
yatari ne kadar ona bakar : ) 1-2 sene yaticak olsam nakite ceviririm hic umrumda olmaz : )
siz bidaha bence aramayın multineti salağa yatın bekleyin 2 hafta baktınız ses yok al sigara benzin çevir nakite sonra o parayı göster abd den al vatandaşlık bak dalgana:)
hayyam garipoğlulun şirketlerinden biriymiş tmsf el koymuş devletle dalga olmaz :))
aynısı gelmişti bi kaç sene önce başıma:D:D
sakın valla adamı oyarlar:D:D
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa multinet geçen galeri yokmu ya:D
o hatayı yapanı :) direkt işten atarlar ufacık bir rakam hatası ama .. :D sıfırlar fazla geldi herlade .. dokunmamak lazım benim banka hesabımada yüklü bir bakiye geldi hemen aradılar :D dokunmayın olur böle vakalar 2 güne düzeltirler..
bana ne kardeşim yatırmasaydın şeklinde çıkışıla bilir
:D
bencede dokunmamak daha iyi ihale size kalmasin sonra:)
o parayla 7 ceddi fast food takılabilir :D yada multinetle öğle arası yemeğe değilde fermasa gidilebilir :D hertürlü gideri var
banane benmi dedim yatırın die yatırmasaydınız gibi kelimeler kullan yakarım bu gezegeni de paramla döverim sizi de :D:D:D
Hesabında ise para sen vermeden kimse geri alamaz yollayan gavursa parayı verme geri anasını satıyım
Birden 4 trilyon yiyemessiniz zaten,
Ufak ufak her ay 100 tl lik götürün, baktınız 1 sene boyunca çıt yok. Aynen devam :D
işin açığı benim başıma gelseydi türkiyede durmazdım direk isviçre de bir banka hesabı sonra bir estetik ameliyatla bir daha töbe yakalaymazlardı 4 trilyonluık bi adamıda her ülke kabul ederdi :D
Multinet kartlar ismemi çıkıyor eğer o kartın sizin olduğuna dair hiç bir belge yoksa gayet güzel harcanabilir.
vınnn vııın kaybol hocam sen :D:D:D
yalnız dikkat ettimde saka maka aramızda baya uyanık adam varmıs cogu arkadas parayı alır kacardım demis:D
hos bende olsam su an madagasgardan falan yazıyo olurdum ya neyse:D 4 trilyon boru değil adamı yoldan cıkarır:D
ama benim size tavsiyem nefsinize hakim olun bi yere kacmayın parayıda geri iade edin etmeden oncede multinetin ust duzey yetkilleriyle bir gorusme talep edip biseyler koparmaya bakın varsa borclarınızı falan beyan edin odesinler falan ne bilim biseykler koparın iste fırsat bu fırsat:)
sebepsiz zenginleşme dolayısıyla o parayı sizden alırlar sakın dokunmayın, eğer çekip harcarsanız o miktarı geri almak için ellerinden geleni yaparlar.
Şeytana uymayın :)
Sen parayi geri vermeden alabileceklerini sanmiyorum. Sende elleyemezsin onlarda paraya dokunamazlar gibi geliyor bana.
Uzlasmaya calisin arkadaslarin dedigi gibi 500 veya 1 trilyon iste mesela :D