Konuyu acan arkadas harbi topukladi sanirim :D
Printable View
Konuyu acan arkadas harbi topukladi sanirim :D
4 trilyonu alırsanız ne yasa kalır ne kanun :D o parayı çekin :D
Valla iyi bir haber olur bu.. bence haber ajanslarıyla görüşün..
3-5 ordan alırsınız bir şey :D
bencede haber ajansı ile görüşün güzel reklam varya bize böyle birşey olmaz olsa olsa hesabımzıdan yanlışlıkla para çekerler bizim :)
multinet geçen marketler var..
Komple kapatın marketi ahaha :) hatta zincir markete gidin 2-3 şube kapatın :)
o paraya dokunmayın, demedi demeyin :)
konunun SAHİbi hakkaten firar etti gibi galiba :D yok ortalıkta 12 sayfadır :D
banka hesabı olsa kaçın gidinde, multinet 500-1000tl değilki nakite çevirceksn. oturup adamlarla pazarlık yapmak iyi fikir:)
ben bu multinetin olayı bilmiyorum yanlız
mesela elinde var kart gittin yedin yemeği verdin bu kartı ödedin...
çıktın
nerden bileceksin ki kartta ne kadar olduğunu bakiye sorgulamadan?
yazıyor mu yoksa her ödemede verilen slipte?
yazmasa iyiymiş aslında...:)
bi tanede ben cıkartacam :D
ben olsam santaj yaparım ararım multineti şirketinizin adi kirlensin istemiyorsaniz parayi geri alırken yapin bi güzellik derim. Eğer kem küm ederlerse tarafimdan dilekçe yazilmadan parayi çekemezlerse uzlaşana kadar vermem :p gidin hatayi yapandan alin 4 trilyon derim
haram,helal,kul hakkı,atesten gomlek,cennet,cehennem...:soru: bazı arkadasların pek bı fıkrı yok herhalde,hıc olmadı googledan bı aratın derım...
harbiden konu sahibi 5-6 sayfadır bişe yazmıyo kaçtılar mı acaba :D :D :D :D
Benim benzer bir mevzu olmuştu , sube kodunu yanlış girmiştim . Garantiye gittim şubeye faxlandı bu ama bana bankacının dediği '' para artık adamın hesabından onun rızası olmadan birşey yapamayız '' . Dn: parayı hala göndermedi g*t :D
aaa cüzdanım çalınmış, multinette içinde idi. çalan adam harcamış tüh şansa bak modelini deneyin :D
kardeş benim bu söylediklerimi cidiye alma. filim seneryosu bu:D
git firmayla anlaş bir lokanta aç birinin üstüne,frmanın üye işyeri pzisyonuna gel 2 gün sürmez. sonra cekin kartan limit nakadarsa, işlem gerçekleştikten sonra bankadan hesabınızdaki paray isviçredeki anenizin yada babanızın hesabına aktarın bu arada varlık beyan edip vergisini verin. aktarırken komisyon da paranın içinden cekilsin sakın unutmayın. sonra orda bir şirket kurup anenizin yada babanızın adına. türkiyeye yüklü miktarda dövizle geri gelin. madalya falan da alırsınız. sonrada okul cami falan yapın hayra girin. bu arada kazandıgınız paralarla firmaya geri ödeyin parasını...
valla babalar gibi harcardim,hesap benim ben geri vermeden babayi alirlar..yapmasalardi hata.. :)
4 trlyon eski parayla ne yapıyor?
4trilyon zaten eski para birimi degilmi ? :o :)
guncel hali 4milyon TL
yaa n farkeder..valla babalar gibi harcardim,hesap benim ben geri vermeden babayi alirlar..yapmasalardi hata..
gene ayni fikrimdeyim sahsen.. : ))))
parayı al çek yurtdışına çık kimlik değiştir :=)
Abi nasıl farketmez.yeni parayla 4 trilyon ise Türkiye'yi satın alırdım.Mecazi anlamda kullanmadım. :)
2-3 milyar için imf'nin poposunu yalıyoruz.4 Trilyon değilde şöyle 200-300 bin geçseler hesaba çatır çatır yenirdi valla.
ya arkadaş sen o parayı istediğin gibi ye valla ben yerim onur un dediği gibi nasıl olsa alamazlar kişilik haklarına saldırı bu be kimse kimsenin özel eşyasına elleyemez :D:D:D
yada hiçbişey yapamadınız gidin kırdırın azılı bi adama ne kurtardınız kar sayın :D:D
güzel 1 karışıklık şu anda kafamda milyon tane tilki çelişiyo :D
multinetimi kontrol edicem ilk fırsatta :D
Paranın sahibi 10.000TL fln bıraksa bari göz hakkı :D
yada ara multineti tmm de paranin 3-2si bende kalmak kaydiyla geri vericem paranizi :) pazarliga tutus.. ;)
en az yarisini al hic olmadi %40ini :) ztn yeter omru hayatin boyunca,eger aklli davranirsan :) ehuhaeuh
ya bence notere onaylattırın haber verdıınızı ve gerı almadıkları taktırde harcıcaınızı geregını yapın fılan dıyın :D sartları lehınıze cevırın :D
aldılar aldılar alamadılar cozutursunz sora zaten :D
şaka gibi :D
bence kullanın kullanabildiğiniz kadar, bu durumda sizin hiç hatanız ve kasıt-üçkağıt yok, sizin kullandığınız kadarı hatayı yapanlardan tahsil edilir veya firma kendi hatalarından dolayı önemsemezler.. Mahkemelik olursanız eğer bu olay Türkiye'de olduğu için sağlam bi avukat ile Türkiye kural-koşullarında bi kılıf uydurulur...
buna benzer bi olay benim başıma geldi, hemalhemsat.com sitesinden satış yaptım hesabıma yatması gereken tutar 2 kez yattı ve bende çektim kullandım, ne arayan oldu ne soran.. 2 yıl öncede arkadaşımın bankamatik kartına 800tl civarı para yattı o da hemen çekip kullanmış onu da ne arayan var ne soran..
Şuan sizin rakam fazla olduğu için hem tamamını kullanma şansınız olmayacak hemde kesin sizi arayan soran olur :D
Ama dürüstlük yapıp kullanmazsanızda sanırım mükafatlandırılırsınız, sonuç itibariyle arkadaşınız zengin olmuş :)
o paraya sakın dokunma hak edip aldıgın bi para degil o parayı sahibine geri ver zaten o iyi niyetinden dolayı senı odullendırır şeytana uyup haram para yeme biyerden cıkar sonra
yeye bitmez :)