User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: aminoasit, protein tozu sorusu?

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende L-carnitine kullanıyorum kilo vermek adına..

Antrenmandan 40-45 dk önce 2 adet 500mg kapsül alıyorum sonrada koşabildiğim kadar koşuyorum cross vs...

Ama tabi o aradada body de çalışıyorum,benim sormak istediğim bu işi çok iyi bilen arkadaşlar var burada; şimdi ben vücut gelişimiminde hızlanması için yan etkisi olmayan yada en az olan ve l-carnitine ile karıştığında herhangi bir semptom oluşturmayacak ve kilo vermeme kesinlikle engel olmayacak birşey varmıdır?

Birde kilo vermek adına neler yapıyorsunuz mesela benım arkadasım spor yapmadan,ekstra birşey kullanmadığınıda söylüyor yaklaşık 3 ay gibi bir sürede (çoğu zaman beraberiz) 3 öğün sağlıklı besin + meyve ile tamı tamına 16 kg verdi..Şaka gibi ben l-carnitine ve 3 aylık sporda 6 kilo verebildim,ama tabi ben yemeğe o kadar dikkat edemiyorum bazen öğün atladıgım yada yüklendiğim olabiliyor...

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef Türkiye'de bazı şeyler bilinmediği için kullanma denmesi normal çünkü daha beslenme,antreman gibi konularda genel olarak yeterli bilgiye sahip değiliz ki bir çok profesyonel sporcuda bu bilince sahip değil..Toz kelimesi insanlara uyuşturucu gibi geliyor hapta öyle
    bu arada melih bana bcaa, creatin ve glutamin 3lemesi lazım, ne tavsiye edersin.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende L-carnitine kullanıyorum kilo vermek adına..

Antrenmandan 40-45 dk önce 2 adet 500mg kapsül alıyorum sonrada koşabildiğim kadar koşuyorum cross vs...

Ama tabi o aradada body de çalışıyorum,benim sormak istediğim bu işi çok iyi bilen arkadaşlar var burada; şimdi ben vücut gelişimiminde hızlanması için yan etkisi olmayan yada en az olan ve l-carnitine ile karıştığında herhangi bir semptom oluşturmayacak ve kilo vermeme kesinlikle engel olmayacak birşey varmıdır?

Birde kilo vermek adına neler yapıyorsunuz mesela benım arkadasım spor yapmadan,ekstra birşey kullanmadığınıda söylüyor yaklaşık 3 ay gibi bir sürede (çoğu zaman beraberiz) 3 öğün sağlıklı besin + meyve ile tamı tamına 16 kg verdi..Şaka gibi ben l-carnitine ve 3 aylık sporda 6 kilo verebildim,ama tabi ben yemeğe o kadar dikkat edemiyorum bazen öğün atladıgım yada yüklendiğim olabiliyor...
    En başta şunu belirteyim eger arkadaşın günde üç ögün beslenme ve meyve ile 16 kg verdiyse 3 ayda kesinlikle çok fazlası oldugu için vermiştir be görürsün bu kilolarıda hızlı bir şekilde geri alır

ben 6 ayda 42 kilo verdim günde 7 ögün besleniyorum yemek yerken arkadaşlarım hayretler içinde kalıolar

yag yakıcıda kullanıyorum

ikinci şeye gelince Lcarnitin yag yakıcı diolar ama alakası yok

bu sadece sen spor yaparken kaslarından degil yaglarından eritmene yardımcı oluyor vucudundaki carnitin oranı yüksek olması spor yaparken iyi birşey

ama gün içinde oturarak geciriosan ozaman yag yakıcılar da sende iş yapmaz

en güseli besinlere dikkat etmelisin

spor öncesi carnitini 2000mg ye çıkart 1000 de bişi yapmaz bence
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi niyetli yazmışsın ama bazı kısımlarda bilgi eksiği var, sağlık bakanlığından onay olmadan ithal edilemezler bi kere, bu yüzden yasal olarak gelenlerin hepsinin onayı var, bunun yanı sıra amerika bu işi en sıkı tutan ülkelerden biri, yani ürünler içinde insan sağlığına zararlı bir durum söz konusu ise anında ürtimini durdurur. Buna bir örnek amerikada doping ürünlerinin satışının yasaklanmış olması. Dediklerine şu açıdan katılıyorum, uzun vadede bu ürünler vucutta birikebiliyor ( ama çok uzun süre kullanırsanız), ona bakarsanız yediğimiz hamburgerde, patates kızartmasıda vucutta kötü yağlar bırakabiliyor, sağlıklı beslenip düzenli spor yaparsanız vucut bunları rahat bir şekilde hazmeder ve atar.
    dopingin yasaklanmasının sebebi mantıksızlığın ortadan kaldırılması ***** devlet hem onay verip hemde kullanan sporcuya ceza veriyorsa (bizim modifiye ekipmanları olayındaki gibi ) mantıksız oluyor...

ben bugüne kadar çevremdeki insanların kullandığı hiçbir tozda veya hapta sağlık bakanlığından onaylıdır ibaresini göremedim sadece tarım ve köyişlerinden onaylılarını gördüm...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)