heeee anlaşıldı abilerim bu seneki fuar pert :D 10 tl ye bilet mi olur yaaa :D
Printable View
10 lira bile vermem o fuara
Bugun gittim bende biraz durdum İstanbul Garaj'ın standı çok güzeldi.Güzel muhabbetlere şahit oldum hatta :)
eXtreme SounD'un kamyonet güzel çalıyor.Micra'da tasarım harikası...
Teyp kolon tuning fuarı olacak demistim gene öyle olmus galiba
tişörtleer bizim sitedekinlermi acep:d
3 saat yolun ardından tam br fiyaskoydu benim için tek hall olması şoka ugrattı gecen sene gidememiştim ama S2000 lerin drift showlar yaptıgı fuarlar neredeee bu nerede benim iiçin bitmiştir.
Diger sorun ise 1 araba basına dusen 3 manken ve 45 apaçi . 3 saat yol cektim ama sinirlendim cıktım gittim ...
ne fuarmıs beeeeee bı *** yoktu
bonusuda cıkıstı radar war 95 km ıle 270 lıra ceza yedık
tam anlamıyla berbat bi fuaardı her sene geriye gdio resmen tek is yapıcak stand istanbul garajınddı bnce..
resım varmı arkadaşlar
berbat bi fuardı,gerçektende her geçen sene berbatlaşıyo artık gelecek seneye 3 araba fln katılır,bagajına her tesisat atan full stock arabayı çıkarmışlar.
resim yokmu neler kaçırmadığımızı görsek iyi olurdu:D
Bugün gittik 20dakika ya durduk yadurmadık tek kelimeyle rezil bir fuar.
Eskiden en azından tesisatlı da olsa güzel arabalar olurdu , bu sene bomboş
gerçekten kötüydü :)
ben gidemedim demek bişey kaybetmemişim :D
Her sene dandik dediler ama en azından bir gidelim diye gidip baktım bu sene okadar kötüymüş ki gitmeyi düşünmedim bile.
bugün gittim fuara.fuar denemez aslında.ufak çaplı c.tesi toplantısı havasındaydı.çok özel araçlar yoktu.
seneye kesin daha da boş we amacından uzak bir fuar olucaktır...
hergün zaten maslak oto sanayide herşeyi görebiliyorum ne gerek var böyle dandik fuarlara gitmeye her giden aynı şeyi mi söyler.apaçi ve manken den başka bişey söyleyen olmadı benim tanıdıklardanda.
C.tesi gittik görduk arkadaşların dedıgıı gibii her sene bı sene öncesınden dahada berbat oluyor...
Bence forum sitelerının stand açmaması ve güzellık yarışması olmaması katılımı bir haylı azaltmış:) Forum sitelerının standı olsaydı en azından eskı arkadaşları felan göruyoduk yaa o bile yoktu harbıden...
Beylikdüzü festival alanında yaptığımız photo day fuardan daha güzel olmuştu ;) :D
haberlere cıktı fuarda bi impreza 0-100 3 saniye son sürati 320 km harcanan para 120.000$ diye.. güldük :) her sene gittikçe dibe vuruyor bu fuar.. biboktan anlamayan adamlar yaparsa böylede devam eder..
ahuaha subaru birtek gmg mi ne onların standında vardı sanırım bi beyaz bide yanarlı dönerli folyolu :D