en iddialı stand istanbul garaj olucak heralde
Printable View
en iddialı stand istanbul garaj olucak heralde
memet bizide al yanına bugun arabını grdm maslakta sefa fena gazlıyodu hebrn olsn:D
bu sene fuarda sanırım davetiye veya ücretsiz giriş biletleri olmuyacak ?
fazla davetiyesi olan varmı acaba :)
Fuar alanında hersene olduğu gibi bilet satıolardır değilmi...?
sanırım gelebilirsem yarın öğleden sonra gelebilirim. acaba bizden oraya giden kimsecilker varmı :D
Gitmem diyordum ama İstanbul Garaj ve Tuning Türkiye icin giderim ;)
Zaten modifiyeli otomobilim de yok artık :D
mor megan bu sene ne degişiklikler ile katılacak bakalım !!!
:D :hehe: ......
huahauhua
by megane da güzellik yarışmasına girecekmiş :hehe:
güzellik yok diye biliyorum
yanlış birşeymi yazdık ? tuning fuarına hangi sene katılsam orda adam yapmış yapmışki fuar yönetimi her sene içeri alıyor, ve her sene birinci oluyor. nasıl oldugu önemlimi, sonuç kupayı alıp kaldırması ;)
git sırma saçlıyı tehtid et sana bi dünya oy pusulası versin. ondan sonra otur onlara isim uydur, ali veren, ali vermiş, ali verir, ali alır, ali almış, ali alırmış.
fuar'a hazırlanan bir arabanın fotoğrafını cektim başka bişeyin fotoğraını cekerken. ancak paylaşmam etik olmaz.
gidip görmek lazım... JBL nin standı nasıl olcak bakalım.
Perşembe nasipse oradayım : )
perşembe öğlenden sonra trakyaya gidicem zaten ist.da olsamda fuara falan gitmezdim sanırım ilk 2 sene dışında pek iyi değil fotolardan ve yorumlardan anlaşılan
Yarışma olmayacak galiba.Olmamasıda daha iyi.Hiçbir zaman hak eden kazanmadı.
ciddi olarak perşembe günü öğleden sonra giden varmı :D okula gidicem ordan giderim kimse varsa :D
Gittik gördük bi cacık yok fuarda, davetiye bulabiliyosanız gidin yoksa yazık 13liranıza.
İstanbul garajın standı dışında çok tırt
perşembe izmirden çıkıp geliyoruz bakalım...
extreme sound ile ist garaj dışında tırt ;)
aslında techturkey standı olacak burdaki makineleri koyacan bak gör fuarı:D:D:D
ooo zman gitmiyorum :D