cumartesi ordayım..
Printable View
cumartesi ordayım..
Pickupı diyorsun :icon_tup: Fena oluyor fena sabahlara kadar onunla uğraşıyorlar dün gece 3 te dağılmışlar şimdi konuştum hala ordalar 3-4 e kadarda kalırlar heralde :D
Onun dışındada var ztn sierra standında var, net değildi ama a3 focal standında çıkabilir belki var bikaç tane yav gidince sayarız :hahaha: Ama pickup çok güzel oluyor çoook :icon_tup: bilmiyorum son halini gördün mü.
araclar alınıyor sımdı sanırım gıdıp ılk ızlenım edınen varmı?
resımlı anlatım olursa sevınırız komple tırt bu sene ama :S
onlar araçları yaparken orada olmak var o sohbetin ortamın kokusunu çekmek var ahh ahh :D
gıttık geldık :) bıraz erken gıttık sankı ama yıne sayılı araba var fuarda
Olm bi hal daha varmış ahuahuah yeni keşfettim altuğ ben huahua
Fuar tek kelimeyle b.k gibi.
Sadece İstanbul Garaj standı ve GMG Garaj standı iyi.
Araba olarak da bu standlar dısında mat siyah CLS, Q7 ve A4 Wagon hosuma gitti.
Para verip gitmeye kesinlikle degmez, 10km yol gitseniz ona bile degmez o kadar diyim :)
Kaliteli dedim yahu :D
O kadar kötü durmuyor :)
http://img.club.pchome.net/upload/cl...1211958078.jpg
q7 gayet güzeldi özellike rengi
bende sımdı geldım fuardan ıstanbul garaj harıcı bılınen seyler ,gıtmeye değmez ..
Yinede görmekte fayda vardır sanırım ;) yarın gideceğiz yarında çok kalabalık olur sanırım ilk gün en iyisi aslında ...
gecedenmı gittiniz ne yaptınız :D
Davetiyede yok para verilmez de dendiğine göre gitmenin anlamı yok demek ki yine hüsran olur.
arkadaşlar fuar davetiyesi ramo si nickli arkadaşımızda vardır :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
yeni geldim fuardan 1-2 düzgün araç ve mankenler dışında pekbirşey yoktu
resım cektınmı onur
para verıpte gırseydım ıcım cızlardı. cok kotu bır fuardı q7 nıssan mıcra gırstekı mercedes ve tabıkı bzdekı porsche guzeldı :)
Bende standda görevli olduğum halde gelmenizi tavsiye edemiceğim :D
Bizim stand hariç tabiki ps3 ü de bağladık konsola sabaha kadar doriftoo hahuahu :D
yarın öylesine bi gidicem davetiyesi olan varsa alabilirim.. :D
exTreme sound ve istanbul garage'yi merak ettim şimdi yarın yada cumartesi gidicem kısmetse.
team paşaoğlu katıldı mı bu sene?
foto ceken varmı yaw bari foto göreydik :)
Istanbul garajın stand ve özhan abinin pickup birde micra dışında açıkçası bişey yok gibi fuarda :D He birde mat mersoda iyiydi. TT istanbul garaj standını fethetmiş G25 ler fln yan yan :D Bugün tanışma fırsatı bulduklarım oldu ilk kez, memnun oldum tekrardan ;)Açıkçası fuar kapandıktan ve herkez gittikten sonra daha güzel oluyor :hahaha:
fuarda satılan bısey yok gordugum kadarı ile
özhan abinin pickup içimi titretti :D
bu arada bilet 10 tl