spor ayakkabı ıse puma ferrari serisine bak derim.
kanka amerikan pazarına git 50 tl ye bire bir replikası var çokta güzelbeyazıda var hatta görmüştüm.
![]()
jag club dırek gıt begen al 300 tl gibi rakamları var bılmem kac sene garantılı eger bozulma dagılma olursa yenısını verıolarmıs gecenlerde sormustum hepsı el ıscılıgı makıne deıl dıodu satıcısı garantısınıde verıyordu..bol bol ıtalyan bayragı desenlı beyaz ayakkabılar mevcut.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
gucci yada d&g olabilir
rafaello yaz google doğukan orda dolcenin çok fazla modeli varadanada nerde var bilmiyorum ama istediğin modeli ankarada henry 1 ay içinde getiriyo..
@ruudvan, 300 tl ye sahteleri oluyor ki sahtleri 50 liradan başlıyoken 300 lira vermek biraz mantıksız oluyor![]()
lacostenin bir ayakkbısını gördüm çok begendim fakat lacostenin kendi sitesine girdim bulamadım bu ayakkabıyı başka nasıl bulabilirim?
çalışanlar mı yapıyor bu işi sahte ayakkabı vs satma işini.
ayrıca bu tarz merakları olan insanlar gerçekle sahteyi ayırt edici özelliklerin farkında
olurlar .Sizin söylediğinize karşı söylemiyorum yanlış anlamayın.
Örnek olarak spoon la spoom arasında ki fark gibi jant aynı biri spoon biri spoom.
Yani orj satan magzalarda bu tarz ürünleri ancak ilk defa alanlara satabilirler diye dşünüyorum
iki tane cırt cırtı var parlak cırt cırtlar yanda lacoste sembolü var ayakkabının ucuda parlak hem spor hem klasik tarz
geçen sezon öyle bi ayakkabı hatırlıyorum . gördüğünüz ne renk
şu ayakkabnın önü arkası parlak olanı var
bu model mi
dilersen bu siteden bak belki bulursun aradıgın modeli
http://www.lacosteshoesale.com/mens-...-mix-c-18.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)