Bak bunu bildiğim iyi oldu cins kediler daha çok döker.
Printable View
Bak bunu bildiğim iyi oldu cins kediler daha çok döker.
Bende Ankara kedisi var. Hanım tutturdu kedi kedi. Gittim ankara kedisi aldım. Bugüne kadar 2 tane boxer 1 tane Fransız Bulldog 1 tane de Alman kurdu besledim. Kediyle hiç aram yoktu ama bu yaratık bizim eve girince kedinin nekadar güzel birşey olduğunu anladım. Harika birşey. Hele hele kucağına gelip mırıldanması ve seni ısıtması inanılmaz güzel birşey.
Bizim yaramaz 13 aylık oldu. Dişi aldık kısırlaştırdık. Tüy dökme olayı evet oluyor ama inan bana evde o stresini alması, o sevimliliği sana herşeyi unutturuyor. Benim evdeki deri koltuğumun canına okudu ama gıkım çıkmıyor çünkü acayip tatlı birşey :)
Herkese tavsiye ederim.
ya kedi garip abi bilmiyorum yaa ama akşam gidip kendime fare alacam :D en speedysinden :D
Fare alırsan üstüne basarsın :D
ya çok ciddi manada kafaya taktım :) kaç gündür unutmaya çalışıyorum olmuyo hanım valide kafamı kıracaklar ama bu akşam gidip alıcam :D
cinsi street cat :D kısaca no name :D akşam fotolarını koyarımyavrular daha miniminnacık büyüyünce neye benziycekleri konusunda sedece renklerine bakıp bişeyler söyleyebilirim :D
hauhauhaua street cat :hehe:
e köpeğimde streetdog :D soran herkese böyle diyorum hatta diyalog şöyle geçiyor.
-aa köpeğinmi var ?? ne cins ??
-streetdog ya...
-aaa hiç duymamıştım o cinsi nasıl bişey ?
-ya bildiğin sokak köpeği ble diyince daha gizemli oluyor :D:D:D
kedi kızana gelmiş olabilir mart ayı eş arıyor:)
Tüy istemeyenlere kesin çözüm
Tüysüz kedi sphynx:hehe:
http://www.baxterboo.com/catdogblog/...hynx-cat-6.jpg
karga besleyınn :D
abi şimdi mart ayı geldi , halen bi hareket yoksa bu durumu protesto ediyo olabilir :D
ensesinden tut bağırarak işediği yere burnunu sok kendiciğinin bak bakim bi daha işiomu :) köpekte % 100 etkilidir 1 2 saat kdr ilgisiz dawranın o sizle ilgilenene kdr ondan sonra düzelicektr büyük ihtimal