kedide ters teper bu inada bindirir iyice :)
ilgisizlikten yapar bazen ilgi görmek için.. evde genelde yalnız kalıyorsa normaldir :)
Printable View
bakacan köpek en güzel evcil hayvan:D
kediyi küstürmemek esastır arada yaramazlık yapınca kızıyorum küsüyor resmen yüzüme bakmıyor anca rüşvet verince geliyor. biraz rüşvet ver yeni yiyecekler bide yeni bi oyuncak falan işe yarar bence.
Aslında işe yaradı benim kedilerimde bilmiyorum ben soktum burnunu kuma sürttüm azıcık ceza olarak da kızdım falan o da bir iki miyavladı her dediğime anlıyormuşçasına sonra yapmadı..4 kedim oldu hepsi de aynı tepkiyi verdi.. tabi biraz zaman geçince hemen sevip ilgi gösterdim barıştık :p
dırek psıkolojısı ıle alakalı ılgısız kalmıs bellıkı...benım evdekı manyakta 2 gun dısarı cıkmasın her tarafa ıser...
psikoloğa götür.
dostum burdakilerin çoğu otomobil hastası kediden anlamaz
kısırlaştıracaksın....
benimde van kedim var, aynı sorunu yaşadım sıkıntı kalmadı, sağa sola işeyerek yerini yurdunu belirliyor şapşal hayvan, çiftleşme dönemi olayı...
okudum mesajları burda kedi yerine bi motor parçası sorsak mesaj sayısı 500 lere gelmişti :d
kedi mi kedi ne gezer la forumda :D
moruk dün gidip aldım 2 dene fare :D olum fena tatlılar :Dattım topun içine bunları evin içinde gezip durdular ama sonradan fena kavga ettiler yaw biri diğerinden cüsse olarakta büyük hemen ayırdım ugün gidip soracam petshopa
ahhaha sorma abi :D
senin kel kediden haber varmı muştu :D
10 12 yıl once benım ve kardesımın yogun taleplerıne karşın peder eve kedı almıştı:D tabı buna annem hıcmı hıc sevınmemıştı:D nese tabı bızım ılk heves 1bucuk 2 hafta baktık kardesımle kedıye herseyıyle ılgılendık.. snra sole bı baktık 2 hafta snra kedı ac:D tabı peder olaya el koydu buna hergun sosıs sut mama derken dıger kardescıklerının abartısız 2 bucuk haftada anası gıbı durmaya başladı..:D nese gelelım yaramazlıklarına.. ılk gunler cok aglamıştı 2 gun başımızın etını yedı mıyavv mıyav:D bıze alıştıktan snra tuvalet olayınıda ogrettık ama tabı ogrenene kadar annemden bı dayak yemedıgı kalmıştı:D nese o sorunlarıda hallettık.. artık peder gazete okurken gazeteye dalmaya başladı:D bir deıl ıkı deıl peder buna bır bagırdı ben bıle 2 gun odamdan cıkmıcaktım o bıcım:D ama kedı bu kadar uslanamaz herseyını dort dortluk yapıodu nese tam ne guzel oldu bılan derken tuy sorunu başladı öle bole deıl tabı bu sefer top annemın elıne gectı bıkere gıdecekde bu kedı gıdecek başka bıse demıodu:D nese babam daha fazla dayanamadı ve goturmeye karar verdı tabı bunu bıze anlatmasıda vardı.. nese orayı gecelım bunu goturcemız gun cok ilginç bir şekılde annem hungur hungur aglamaya başladı:D kardesımle bende tık yok:D ama o ankı 3. umuzun gulme krızıne gırmesı paha bıcılemez:D daha fazla anlatırdım ama cok uzun oldu sanırım:D
buda kahramanımızın fotosu:D
http://i44.tinypic.com/mw7a5k.jpg