Bak bunu bildiğim iyi oldu cins kediler daha çok döker.
Bende Ankara kedisi var. Hanım tutturdu kedi kedi. Gittim ankara kedisi aldım. Bugüne kadar 2 tane boxer 1 tane Fransız Bulldog 1 tane de Alman kurdu besledim. Kediyle hiç aram yoktu ama bu yaratık bizim eve girince kedinin nekadar güzel birşey olduğunu anladım. Harika birşey. Hele hele kucağına gelip mırıldanması ve seni ısıtması inanılmaz güzel birşey.
Bizim yaramaz 13 aylık oldu. Dişi aldık kısırlaştırdık. Tüy dökme olayı evet oluyor ama inan bana evde o stresini alması, o sevimliliği sana herşeyi unutturuyor. Benim evdeki deri koltuğumun canına okudu ama gıkım çıkmıyor çünkü acayip tatlı birşey
Herkese tavsiye ederim.
ya çok ciddi manada kafaya taktımkaç gündür unutmaya çalışıyorum olmuyo hanım valide kafamı kıracaklar ama bu akşam gidip alıcam
![]()
cinsi street catkısaca no name
akşam fotolarını koyarımyavrular daha miniminnacık büyüyünce neye benziycekleri konusunda sedece renklerine bakıp bişeyler söyleyebilirim
![]()
e köpeğimde streetdogsoran herkese böyle diyorum hatta diyalog şöyle geçiyor.
-aa köpeğinmi var ?? ne cins ??
-streetdog ya...
-aaa hiç duymamıştım o cinsi nasıl bişey ?
-ya bildiğin sokak köpeği ble diyince daha gizemli oluyor![]()
[SIGPIC]http://img246.imageshack.us/img246/6868/imzal.jpg[/SIGPIC]
karga besleyınn![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
abi şimdi mart ayı geldi , halen bi hareket yoksa bu durumu protesto ediyo olabilir![]()
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
ensesinden tut bağırarak işediği yere burnunu sok kendiciğinin bak bakim bi daha işiomuköpekte % 100 etkilidir 1 2 saat kdr ilgisiz dawranın o sizle ilgilenene kdr ondan sonra düzelicektr büyük ihtimal
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)