efsane vtec hikayesi benimkiydi59.000 km de hatasız, boyasız bulmuştum, istanbul bostancıdan.. arabayı görür görmez ağzımın suyu akmıştı.. 2004 haziranında 22 milyara kuruş pazarlıksız almıştım.. hey gidi günler hey..
![]()
![]()
benim de şöyle bir hikayem var:
bir gün arabamla dertleşiyoruz, laf arasında ben de kendmi vtec sanıyorum dedi
yer:halıcıoglu haliç köprüsü girişi
araç:sedan koyu-yeşil vtec içersinde orta yaşlı (40-45) aile vardı aracı yolda gördüm peşine düştüm ve ışıklarda yan yana geldık hemen camı ındırdım
ben: merahaba bana 2 dk ayıra bılırmısınız
wtec:hayırdır nedir konu
ben:yanlış anlamayın dedım aracınızla ılgılı konuşmak ıstıordum (adam şaşırdı ve saga yanaştı)
wtec:buyrun dedi
ben:ya kusura bakamyın. ben bu renkte cıcıv arıyorum ama bulamıyorm
wtec:nie bu renkte var ben cok görüorum dedi
ben:var ama ben sanruff lu arıyorum cogunda sanruf yok dedım
wtec: heeee dedi dogru dıosun dedı bu vtec ya ondan dolayı bunda war bıde dedı bundakı motor sıstemı dıgerlerıne farklı bılmıosan dedı anlatıyım ben:yok yok dedım bu cok farklıymış sız dedım buna cok para ıstersınız satsanız bile
wtec:eee tabı canımm normal cıvıcle arasında 10 lira vardır dedı uyanıgız yaa amcanın altındakı arabayı kapcaz amca ben ıyı tanıor vtec tesekkur falan ettım ama ıcıme oturdu ya teertemızdı.......
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
hauhua nası bi konu bu yaa
valla fazla dillendirmiyodum ama
bizim pederin bir müşterisi engin amcamız var Allah uzun ömür versin desemmi bilemiyorum ama76 yaşından 98 model sedan fiteği var ilk sahibi bundan 7 yıl önce falan görmüştüm ilk gri sedan
baya konuştuk 1,6 çok yakıyo diyodu hahah en son 4 ay önce falan yine gördüm 112 bindeydi ama bildiğin çiçek çiftkurtlar bakımlı sol ön çamurluk ve ön tampon boyalı başkada bişi yok
daha o zamanlarda demiştim dükkanda her karşılaştığımızdada soruyorum engin amca satarmısın diyebu kadar istediğine göre var bunda bişi demişti
ama vasiyeti var ölürsem hanıma söyledim parasını ver arabayı al dedi
![]()
yağ ikaz müşürü bozuk vtecli bir arkadaş vardı arabası 90.000 km de dahayetkili servisten çıkalı 3.000 km olmasına rağmen yağ eksiltmesinden aracı yatak sarmıştı. vtec efsanesi![]()
Koray abi eski aracı UL vtec'i bir bayandan almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bende geçen sene 90binde, günlere, ev oturmalarına gidilen 02' clio rs alacaktım çocuklu bir bayandan, bir günle kaçırdım Bora abi aldı. Ama iyiki almamışım ehliyetim yoktu o aralar rahat durmazdım ben onunla başım belaya girerdi![]()
benimde muhasebeci bi abimiz var 98 model füme renkte sedan bir arabası vardı 270 bnde neyse bunu birisine sattı bizim muhasebeci abi 14binliraya şimdide sahibinden.com'da satılık km 150bn'e düşmüş fiyat 20![]()
Yaşlı amca yaşlı amca bırakın ya şu yaşlı amcayı
Bi efsane vardır oda TB 329 " turboyken nerdeydiniz he turboyken nerdeydiniz "
Şaka bi yana en çok şekil değiştiren vti TB dir bu bir gerçek sanırım. Sahibi ayrı bir efsane zaten.
317 Bınde Lacıvert HB Vti gordum kendı gozlerımle Sadece 1 kere draglara gırmıs Terrakkıde 5bınde bır bakıma gelıormus.
bornovadaki vti...kasası fln düzgün bir araç boya ihtiyacı var ve sanırım yakında motor isteyebilir![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
sanırım anadolu yakasında bir honda servisinde bir şirket müdürünün sedan gir vtec servise geliyordu ben duyduğumda araç 550.000 km idi ilk sahibiymiş demek ki bu araçların km leri düşürülmesi 700 bin falan yapıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)