Yazmayı unutmuşum.
Kuzenimin arkadaşında var bir de. Gümüş '98 sedan.
Onun da herşeyi orjinal. Boyasız olduğunu söylüyolar. Satmayı düşünmüyomuş.![]()
benmde takıpte bır arac var ant.ta araç kırmızı HB ıstanbul plaka..Sahıbı 30lu yaslarda stoplar degısmıs..Zamanında modıfıye yapılıp sonrada orjınale cevrılmıs gıbı duruyor...Antalyalı abıler bılırler aracı...
izmirde var gördüm bitane karşıyaka plaka siyah hb vti kızoğlan kız fabrikadan çıktığı gibi içinde 30-35 yaşlarında birisi kullanıyodu..
ve her sabah kırmızı bi vts görüyorum bayandan sunrofflu felan kız oğlan kız oda..
![]()
arkadaşlar dayıya ulaştık fotosunu ekliyeceğim yakında![]()
Sene 2004 o zamanlar 5500 vitec kral deli makine aklını alır diyo herkes neyse bende buldum bitane laci sedan değerli bi abimizde 19 liraya anlaştık deneme sürüşü için geçtim direksiyona ,
Fiyatı baya yüksek olduğu için dedim heralde 5500ü geçince koltuğa falan yapıştıracak direksiyonu sımsıkı tutuyorum dişlerimi sıkıyorum kadran 5500e geldi sadece arabanın sesi değişti bende bi hayal kırıklığı bi durgunlukhiç unutmam bu anımı
![]()
Yaş tahminleri çok fena. . .![]()
![]()
Sanarsın ki vtec , emekli arabası.
Bu arada benimde takipte olduğum bi vtec var. Arabanın yeri değişiyo ama yattığı saatlere baktığımda adam ev-iş arabası olarak kullanıyo. Ayrıca saat 6'dan 15-25 dk sonra adamın arabasını park halinde görüyorum aynı bölgede. Demekki işi evine pek uzak değil. Bu da demektir ki km'si fazla değil. Hayırlısı, bi gün gidip yanına 13 veriyorum, canlı, satıyomusun dicem![]()
K.
Bu arada benimde takipte olduğum bi vtec var. Arabanın yeri değişiyo ama yattığı saatlere baktığımda adam ev-iş arabası olarak kullanıyo. Ayrıca saat 6'dan 15-25 dk sonra adamın arabasını park halinde görüyorum aynı bölgede. Demekki işi evine pek uzak değil. Bu da demektir ki km'si fazla değil. Hayırlısı, bi gün gidip yanına 13 veriyorum, canlı, satıyomusun dicem
işte bi ölücüde burda![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)