bı tane lacıvert vtec var beyaz jantlı cayyolu tarafında yaklasık 1 aydır cok tatlı yaslı bır teyze kullanıyor...bı bakıyorum tansasta bı bakıyorum makromarkette alısverıs arabsı olmus...hayret wallahı![]()
bı tane lacıvert vtec var beyaz jantlı cayyolu tarafında yaklasık 1 aydır cok tatlı yaslı bır teyze kullanıyor...bı bakıyorum tansasta bı bakıyorum makromarkette alısverıs arabsı olmus...hayret wallahı![]()
bızım burda bır dayıda var sıyah orjınal vti tek kapı adam bılmıyor altında yatan makınayı dedım satarmısın yok dedı bız karımla ıkı kısıyız yetıyor bıze dedi![]()
97 yılında az daha valideye vtec hb alıyorduk sunrooflu full olsun diyeHazırda kırmızı da vardı showroomda yatıyordu çok net hatırlıyorum.
Sonra fiyat farkı çok diye 1.4 is hb full tercih ettik, nasıl olsa bayan kullanıcak vs.. hesabı. ABS airbag klima vs.. herşey vardı ve manueldi.
2004'te 7 yaşında 27.600 km de sattık.
Şimdi vtecim olacaktı belki de benim ilk sahibi bayandan![]()
bugün Pendik/kaynarca da gördüm yeşil hb hiç dokunulmamış arabaya, park halinde yatıyordu. Yayları bile orjinaldi arabanın leylek gibi duruyodu valla..ama hakkaten temiz gibi yanlış hatırlamıyosam PR plakalı
daha temiz vtı var demekki![]()
Bahsettiğiniz araç bu mudur ?
http://www.sahibinden.com/turkiyede_...XQQdisplayitem
yalovada görmüştüm 3 sene önce füme sedan vtec full stock , 30 lu yaşlarda hızlı bir abla kullanıyordu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)