İstanbul Avcılar'da kuzenin arkadaşının vti'ı vardı sedan. 160bindeydi 20 veriyorlardı arabaya kmyi 95bine sardırdılar güzel bir detaylı temizliğe sokup orjinal parçalarını geri koydular arabaya babasına verdi arabayı sen takıl dedi bununla. Satılık ilanı koymuşlar cama, iki hafta sonra yolda durdurup arabayı sormuşlar amca da sunrooflu diye aldım araba benim demiş adam 55 yaşında. Bunu duyan adamlar da 24,000 sayıp sedanı almışlar. 2 sene önce. Söylemeyim söylemeyim dedim de sonra bir sakıncası olmaz diye söyleyim dedim![]()
Antalyada var bitane 98 hb full stok 46 47 yaşlarında bir otel müdürü kullanıyor arasıra görüyorum ufak bi çocuguda var bi ara bizim dükkana geldi bilgisayarını yaptırmaya sormuştum nekadara satarsın diye satmıyorum memnunum aracımdan demişti ama bu aralar kayıp gözükmüyor hiç![]()
yaw abicim bizim 68 yaşındaki dayıdan farkımız yok ya peki nedir bu vti farkı şu cahil cuhala bana anlatacak bir abimiz var mı ya![]()
bende gecen pazar benzinlikte depoyu fullerken gördüm.
arkamdan geldi zır stoc kapılarında flan ezik cizik cok vardı.
içinden 40 lı yaslarda biri indi yakıt aldı ve yıkamaya soktu.
ne kullandıgından hiç haberi varmıs gbi kullanmıyordu.
hatta ispatı fotosunu bile cektim
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Sahibinden'de Vardı Bi Tane VTİ İlk Sahibiymiş Gümüş Gri Araç Satılmış Yalnız O Kadar Orjinaldiki Araba.. Fabrikadan Çıkartmış Kapının Önüne Koymuş Amcam Resmen... Çok Üzüldüm Satıldığına Gözüm Vardı Onda![]()
sahibindende var bitane 2010 senesinde adam 32 bin türk lirası fiyat yazmış aracına. işte efsane budur...
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
var benımde karşı apt.da oturuyo amca sedan vti 98 yılında sıfır aldı hala bınıyor satmayada hiç niyeti yok vtec oldugundan habersız iyi bir amca.ara sıra bakıyorum genç senın araban daha guzel dıyo
bitanede teyze var sıfır alıp almadıgını bılmıyorum ama oda sedan vti full deri koltuk+sis araç okadar orjinalki pembe renge dönmuş artık.
benim vtec im yok ama şişlide 2 tane orjinal vtec görüyorum üzerinde ne egzozu var ne bişey hemde 2 side beyaz renk 2 side orjinal yay yok filtre yok egzoz yok plakalarına varana kadar v.s orjinal hatta bi tanesinin plakası 34 RIP 55 di galiba çok temiz valla aşık oldum ehliyetim olsa bi kartımı bırakırdım valla![]()
Bir de derler nüfusumuz genç bütün dayılar vtec kullanıyormuş , adamlar hızlı yaşıyo genç ölüyo tabi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)