arabanı satmıyo olsan aynı şekilde konuşmayacağına 10bin lirasına iddiaya girerdim yusuf...
ben şuanki arabama 22 lira para verdim seninle aynı düşüncede olsam o parayı vermezdim![]()
20 bin tL lik bi vitek soner abinin yorumuyla fiyat indiriyorum bakın şimdi
kaput + sağ kapı boyalı 2bin tl ordan düş 18
araç sonradanda komple boyanmış ( ben şüphe ederim ) bi 2de ordan düştüm 16
lastikler bitik motorun km çok yüksek ıvır zıvır(sağ çıta yokçamurluk çizik bagaj sileceği yok
) 2de ordan düşeyim hadi 14
al işte 14 e vitek sanaben ölücüyüm benle alışveriş yapılmaz abi
![]()
ben sattım vti yımı şuan başka araç bakıyorum ama vtecle bastım gazladım banamısın demedi ne sanayilerde dolaştırdı nede başka bi sorun çıkardı.. nede yolda bıraktı.. 15-16 ya başka bi araç alsam vtecle bastığım kadar bassam ne masraflar çıkarırdı gene bana 19-20 ye gelirdi sonra gene 15-16 ya satmak için uğraşırdım.. onun için temiz düzgün bakımlı vti 20 lira rahat eder benım gözümde...
kimsenin vtec den haberi olmadığı zamanda 11.800 e aldım haha :=)
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Ne VTI'ymış be kardeşim!.Hep bu araba didikleniyor, mıncıklanıyor.Yok mu hiç ederinin üstünde satılan başka araba?E var.. Varda birilerinin işine gelmiyor görmek sanırım.
15-16 ya çok araç aldım gazladım ordan biliyorum hayali değil yaşanmış olaylar. keşke satmasaydım ama mecbur sattık işte....
2000 model ford focus sport tren almıştım daha 60 bn deydi 2.0cc 130 hp 1 saat gazladığım zaman 5 litre su koyuyordum bildiğin otomatık su ısıtıcısı gibiydi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)