User Tag List

Sayfa 23/23 İlkİlk ... 13212223
420 sonuçtan 419 ile 420 arası

Konu: efsane vtec hikayelerinizi burda paylaşabilirsiniz :)

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan 3 4 sene evvel internette arabalara bakıorum ama sağlam almancıyım şimdi olduğu gibi ama allah hep japon arabalarına binmek nasip etti neyse bakıyorum sahibinden o zmanlar turbo kadettim var. 250-300 hp arası bi güçte biraz daha hızlı bişeyler bakalım die vti' ı görmüşlüğüm yok.. Rol Vti var. JaponVsGerman nickli bi abimizde nette bakarken felan Turbo Civic yazan bi ilana girdim masmavi bi honda renk cok iyiymiş dedim. fiyat 35.000 küsürdü 45 e s2000 hala alınabiliyorken neyse nasip oldu gittik arabayı almaya istanbul'a Araba B.Aktepe nickli üyenin o zman foruma sadece satılık parça vs varmı diye giriyorum alıp satıyorum sadece Arabayı arabadan anlayan abilerimize sorduk. Herkes kesin al şöyle al böyle al ben alacaktım sen mi alıyorsun tarzında araba içimize sindi bilal abiylede tanıştık cok efendi düzgün birisi araba bindik bak ramazan tehlikeli arabadır biraz hızlıdır felan muhabbet oldu ince ince ilerliyorz Bilal abi bana duydun mu ramazan duydunmu ramazan felan diyor neyi abi dedim Hiç ses yok değilmi cok güzel araba dedi turbo vtecle sarayiceditti sanırım 20 km hızla gidiyoruz turbo araba söyle araba ısınması için 20 dk bekledim 20 km yi geçmeyip evin önüne gelmiştik Araba hala aynı sessizlikte garajda duruyor maşşallah iyiki almışım diyorum her bindiğimde
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bi b.k yapamaz o 1.2 tsi ile sağdan yavaş yavaş gezer anca hahahahah hadi satsın da görelim
    Huzur Almanda olm ne yapim 1.2 TSI ile sapladığım günleri ne çabuk unuttun hahaha

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam aranbasını satsa 2 tane alr bırak simdi gazlamayı
    valla ep3 parasını gittim golfe verdim, içimde kanayan yara
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)