bundan 3 4 sene evvel internette arabalara bakıorum ama sağlam almancıyım şimdi olduğu gibi ama allah hep japon arabalarına binmek nasip etti neysebakıyorum sahibinden o zmanlar turbo kadettim var. 250-300 hp arası bi güçte biraz daha hızlı bişeyler bakalım die vti' ı görmüşlüğüm yok.. Rol Vti var. JaponVsGerman nickli bi abimizde nette bakarken felan Turbo Civic yazan bi ilana girdim masmavi bi honda renk cok iyiymiş dedim. fiyat 35.000 küsürdü 45 e s2000 hala alınabiliyorken
neyse nasip oldu gittik arabayı almaya istanbul'a Araba B.Aktepe nickli üyenin
o zman foruma sadece satılık parça vs varmı diye giriyorum alıp satıyorum sadece
Arabayı arabadan anlayan abilerimize sorduk. Herkes kesin al şöyle al böyle al ben alacaktım sen mi alıyorsun
tarzında araba içimize sindi bilal abiylede tanıştık cok efendi düzgün birisi araba bindik bak ramazan tehlikeli arabadır biraz hızlıdır felan muhabbet oldu ince ince ilerliyorz Bilal abi bana duydun mu ramazan duydunmu ramazan felan diyor
neyi abi dedim Hiç ses yok değilmi cok güzel araba dedi
turbo vtecle sarayiceditti sanırım 20 km hızla gidiyoruz turbo araba söyle araba ısınması için 20 dk bekledim 20 km yi geçmeyip evin önüne gelmiştik
Araba hala aynı sessizlikte garajda duruyor
maşşallah iyiki almışım diyorum her bindiğimde