ben konuyu görünce d. gününü kutluyolar sandım :D
:D
Printable View
ben konuyu görünce d. gününü kutluyolar sandım :D
:D
Eyvallah Kankam Cok gereksizz bir konu olmus Rıfat usta Geyik konusu patlatıyım demiş bence basardı :) Zaten Sohbet konusuna acmasından belli :)
Yanlız Hala Yesil Beyaz yapamadık en kısa zamanda yapalım onu Anladın Kankam sen onu ;)
Cok temiz guzel bir giris olmus:)
Deneyelim fazla soze gerek yok gibisinden
TR nin ve dolayisiyla istanbulun en hizlisi vtanju maserati su anda
Planda degisiklik olmazsa 11 nisanda bir rolling duzenlecek corvette sitesince
Miniksde gelecek , o zaman sizde gelin isterseniz
en hızlınız benim.. çok hızlı olarak tampon , benzin pompası , cai söker takarım. askerdede mp5i çok hızlı söker takardım.
karamurat benime döndü konu :hehe:
allahtan arabam hazır deil heyoksa bu aksam denıyelim derdim:D
Halil
maserati ile olan videolarımızı gözden gecir
istanbulun hızlısı V8 twin gt40 full yapılı makina ? kaç shot nos Masvette (eyvallah) kimse laf söliyemez
ama stock motor 4 silindir turbo honda civic 230 a kadar başa baş gittik hatırlatırım
4 silindir de de benden hızlısını görmedim su anda en azından denedigim araclara göre konuşuyorum
:)
11 nisanda tekrar deneriz
ben o denemeden sonra supra gelir diyordum gtr geldi kismet iste
bu arkadas yada abi tanimadigim icin bilmiyorum oda katilsin bize madem deneyelim diyor onu ayarlayalim
denemek istediğiniz kendi aracınızın speclerini yazarsanız bizde ona göre deneyelim deriz rıfat abi şimdi 300hp 800kg araba var 300hp 1500kg araba var ;) acı hayat olmasın:D
senin ve ramazanın anlamadıgı tek nokta şu
ben ramazanla denedgimnde zaten ramazı okadar geciodum videoları izleyebilirsin nette mevcut
ondan sonra uzun şanzuman taktım ve basınc actım yani daha da hızlandım ve masvette ile öle denedim ki o günde conta yaktım:)
sonra 3mm contayı söktüm sıkıştırma yükselttim
ve dünde 1.3 bar + methanol ayarımızı yaptık
arabam hazır ben devamlı deneyelim diye mesaj attım ama sen supra cıksın öle deneriz seninle de dedin C5 ayarlıcaktın hala bekliyorum :)
ama neden se HPF m3 ile denemek istiyorsunuz
ben denemek isteyince suprayı cıkartsınlar bizde ozaman deneriz seninle diyorsunuz
bu nasıl bir mantık bana ne supradan sahibi benmiyim
şimdi bana birde bunları acıklarmısın
11 nisanda görüşmek üzere benim bir iddiam yok sizlerle aynı kategoride degilim ben keyfine gazlamaya cıktım daha önce yine keyfine bir iddasız deneyelim istedim siz olayı supraya cektiniz
yuzyuze anlatirim miniks
dedigin gibi 230a kadar yanimizdaydin goz var nizam var senide bu baglar haklisin gerisi seni baglamaz
vtanjuyu ancak ben goturebiliyorum denemeye artik morukladi useniyor:)
birde ben olmadan video olmuyor sonra soyledir boyledir arabalardan cok klavyeler yarisiyor
11 nisanda telsizli fln guzel bir organizasyon yapariz insallah
inşallah yaparız
ama şu yukardaki mesajın gercekten hoşuma gitmedi sanki düşük stup ta supraya senin sayende varyete yaptık sonra GTR geldi falan tarzı bir mesaj atmışsın
oysaki bana ogün volkan abi araban en iyi kondisyonda seni tebrik ederim dedi
savaşa da sanayide ben onu geçmek saymıyorum demiş :)
senin yazdıklarınla volkan abinin söledikleri uyuşmuyor
11 nisanda görüşmek üzere inşallah
dün sanayideydim eksiklerimi giderdim
TTzo6 da gelmiş sanayiye 11 nisana hazırlıklar başlamış :)
Böyle konuları seviyorum, okuması cok eglenceli oluyor.. :D
Allah'in izniyle guzel olacak guzel 11 nisan:)
Detaylari anlatirim bulustugumuzda
Konu sahibi arkadastan cevap gelmedi yalniz?