o çok zor ..
Printable View
Şu tarihleri silseniz hala çözemediniz sonra paketlenince de kim ispiyonladı kim ne yaptı diyorsunuz buraya tarih yazdıktan sonra İstanbul da sizi bulmak o kadar kolay ki
mükemmel bi konu olmuş kan çıkar :D
300 hp ve üzeri derken neyi kastetmiş konu açan kişi merak ettm. :D
Halil konunun sahibi benim arac icin actı konuyu ama iş Çişş yarısına donmesin Ben zaten cıkıp deniycegim zaman deniyorum Hilmi deneyelim dedigi her zaman cıkar deneriz aramızda hicbir proplem olmaz olamaz da..
Sulhi fena girdi konuya yanlızz :):) ne zaman denediniz farları kayboldugunu gordun
farları kaybolmadı arkamdaydı 260 oldum ben bıraktım zaten...
hilmicim valla hakkım sana sonuna kadar helal sen doğru dıyosun 2 demır parcası için cok celallendık birbirmizi kırdık bensenden cok özür diliyorum dunde yanyana geldık selamlaşmadık ben bakma senden bekledım selamı belkıde sen bende bekledın ama bir türlü selamlasamadık ben inan üzüldüm de caktırmadım.. araba bi yana dostluğumuz baki kalsın...
alın benden de okadar,,, size yakısan buuu
aynensizede bu yakışır kardeşim
her konuda bi hayır vardır derler :)
İşte Bu ikinize de bu yakısır.. Sulhi Yıllardır bu ortamın icersinde hilmi de ahmet de öyleler yani siz böyle birbirinize hobi yaptıgınız seylerle kırarsanız uzerseniz alttaki nesil ne yapsın.
Hic gerek yok cıkalım gazlıyalım o gecsin bu gecsin ne farkeder onemli olan iki hos sohbet edemedikten sonra yemişim arabasını.. Mesela Sulhi arabayla giderken cam acık mı degil mi onu bilmez bunları konusalım arabaları degil :)
sıze yakısanı yapın bence :D