Kevgir spec olur :D
Printable View
İsmail abi yok piyasada eskiden girer konu acardı böle :D gizli çalışmaları var galiba?
ya Allah askina bir kerede cikip parazit yapma kendi kendine sadece bana degil dikkatimi cekti her konuya boyle bir msgin var:)
kevgir spec diyen sevgili forum uyesi koy ortaya 50bin dolar istedigin arabayla 400metre kalksin maserati sifirdan kalkip zorladigina degsin degilmi:)Yada gereksiz yorumlardan kacinalim lutfen.
halilcakir istanbula geldigimde seninle tanismak istiyorum:D
illa beni yollara çıkartacaklar :hehe:
50.bin dolar hımmmmm
biz üzerine para veriyoruz organizasyon yapanlara
arabalarımızı zorlamak için drag lara katılırken
ama volkan abinin de drag yapması için 50 bin dolara ihtiyacı oldugunu sanmıyorum
herkese laf yetiştirmek zorunda hissetme kendini bazen saçmalıosun cünkü :)
burası forum herkes istedigini yazar ki bencede msky masvetteye dragda fark atar
incredible muştu gelii misin bu akşam çok özledim yaw:(
çizgi roman gibisiniz ya :) müşteri ile ilgileniyorum, o esnada forumda neler dönüyo diye meraklanıyom, ezel gibi oldu konu :D
ama hill ile sulhinin husumetinin kalkmasına sevindim.
yerli yersiz en iyi benm saçmalıklarına miniklerin yaptığı "keyfine benle denemek isteyen yok mu?" konularından feyz almalarını öneririm.
yukarda "bunlar boşnak böreğine mi kapışcaklar acaba?" yazdı arkadaş dier arkadaşta "yok ikisi kapışıcak yenen yenilene kol böreği ısmarlıcak" yazdı boşnakçası olmayanlar için:hahaha:
miniks daha sen ben cocukken vtanjunun 100bin dolarlik drag yarisi olacakmis son anda araya giren hatirli dostlarla vazgecilmis ama bunu eskilerden bilen bilir bende cok sonra duymustum zaten baskalarindan
tabi o zaman boyle forum vs yok agzi olan konusmuyor :)
bende soyle soyleyim madem bahar geldi adrenalin lazim 50bin dolar koyulan bir dragda TRde maseratinin rakibi bile yok kimse alinmasin darilmasin:)
ne 50bin dolarmış arkadaş.. arabalar zevk içinmi yapılmış yoksa para kazanmak için mi ???
kusura bakmayın makedonya yazınca otomatikman aklıma makedonca geldi.hiç anlamıyorum işte.
:icon_tup:
Bence sen miniklerin actigi konuyu oku,oraya insan toplada pistimiz olsun(insani bisey yapmis olursun faydan olur) ,cok fazla konusuyosun ama cok bos konusuyosun.(bide kendinle celisme,bak simdi forum var ama agzi olan konusuyo mesela sen ;) )
Hadi bakalim kim daha uzaga isiyo.
tabiki arada cok yaş farkı var ama eskiden parasına muhabbeti vardı caddede bile depo benzinine kalkış yapılırdı yani
ama artı
50 bin dolar koyulan bir drag yarışı düzenlemek çok zor
keşke öle bir yarış düzenlense ödül olarak birinciye bu mebla verilse sence kaç araç hazırlanır türkiyede bu yarış için ?
o yüzden boş konuşmanın anlamı yok :)
50 bin dolar ödülü olan bir yarışta masvettenin rakibi yoksa ozaman ortada bir mebla olmadan da yapılan drag yarışında masvettenin rakibi olmaması lazım degilmi
yani araba canlı bir varlık degilki yarış sonunda 50 bin var biraz daha iyi kalkayım yapsın halil
benim cok yakın bir motorcu arkadaşım var
zx10R ı var eger ortaya para koyan olursa motorumu zorlarım diyor mesela 10 bin dolarına kalkarım 300 e kadar basarım beni hiç bir araba gecemez diyor
ama senin dedigin gibi sölemiyor madem motor gectigini iddia ediyor madem motor geciyor araba ozaman sahibi cıkarsın parayı koysun zaten onun para birde üzerine 10 bin kazanıcak diye sölüyor
mesela bak bu mantıklı
50 bin biraz bilöf be halil:)