ana yollarda 70 ile gitmek ızdıraptan başka birşey değil ya..
gecenlerde bende karatastan gecerken aksam ustu yaklasik 40-45 km hizla denizi falan izliyorum,bi arkadasim gecti beni fark etmedi selam vereyim diye arkasindan gaza dokundum inciralti istikametine dogru,yetisip bi selam werdim sonra yine eski hizima dusup gezmeye dewam,g.yali radarinin cevirmesinden gecince benide durdurdular. herhalde plakam takili olmadigi icin durdurdular dedim ama adam radar demezmiyaa dedim ben butun yol ince ince geldim, vali konaginin ordaki radar megersem karsi istikameti de alabiliyormus ve tam o an arkadasa yetiscem diye gazladigim yere denk gelip 88 km hizla girmisim
bundan sonra okan a selam wermiyorum ve ters yone giden araclari radar alma yetkisine sahipmi acaba bileniniz varmi arkadaslar
sağolun..
da oraya radar konması nasıl iyi anlamadım. bana trafik polisi de buralar hala şehir içi olarak geçiyor malesef diyor. şimdi şehirin nasıl içi oluyor orası ? yaya geçebilecek bir yer mi ? hayır. bunu trafik polisine de dedim. biz bile bel fıtığıyız ama yapacak birşey yok diyor tabi haklı olarak.
ama işte bak mantık hepimizde böyle; orada basmıyorum! yani başka yerde basıyorumyani bu radar cezası millete sadece patlıyor. çünkü ben de dahil cezayı yedikten sonra herkes limitörde ayrıldı oradan. e hadi bir daha kes cezayı ?? yok işte saçmalık diz boyu malesef.
radar tesbit cihazlarının tesbit edildiğini biliyorsun umarım. cezas(mahkemeye sevk ve 3740 tl)ını da
http://www.polis.web.tr/article_view.php?aid=7221
geçmiş olsun bende çok korkarak gidiyorum artık trafikte saat 10:30 12:00 arası ve 13:30 16:00 saatleri arasında günü belli olmadan ankara tren garı ve ankaragücü tesislerinin arasına karşılıklı yatıyolar çekicilerle çok sakat bir yer kesinlikle kaçacak yer yok bide bahçeli 7. cadde sonuna yatıyolar bilginize ortaköyün ordan dönmenizi tavsiye ederim bana xenondan 61tl yazdı gerisini siz düşünün 2010 volvo s80 de benimle aynı sebepten yedi bide fabrikasyon iyice zıvanadan çıktılar devlet açıklarını kapatıyolar bizim üzerimizden. gölbaşı tarafındada mobese oldugunu duydum istanbul yolu çiftlik kavşagının ordada kuruldu diyolar onun harici mobese kurtuluş göbektede var ve aktif
1997 İndividual M BMW
geçmiş olsun
çevirmeler arttı heryerde
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ya ben ordan fix 100 le falan gidiyorum hep kesin gelecek bana tşkler bilgilendirme için bu yaz çok sıkı denetimden geçecez hadi hayırlısı.
evet yazacak hiçbirşey bulamayınca farların orginal değil yazdım söktür onları dedi 61tl elimdeydi ödemedim polis bi abim vardı söledim iptal ettirdi bu neki adamlar mezroyla geniştaban lastik ölçümü yapıolar![]()
1997 İndividual M BMW
sıyırmışlar artık![]()
e30 cuları durdurup borbet ölçümü yapıyolar 2 kez denk geldim araçta yay olsa bu nie böle alçak diye ceza yazıyolar xenonlara angellara ceza ledli stopa ceza eksoza ceza dandik çeki demirlerine ceza eklere ceza sislere ceza herşeye ceza çıkardılar eklere ve spoilerlara ceza yazma sebepleri düşüp trafikte kazaya sebebiyet verebilecek konumda olmalarıymış çeki demirleride süste olsa ruhsata işletip parasını ödememiz lazımmış kısaca adamlar aracta orginal olmayan herşeye yazabiliyolarmış arkadaşımdaki doblo premio ya yazdılar fabrikadan cıkma sis var sonradan yapım diye yazdı leon tsi dönüşe duyarlı aydınlatması var direksyonu sola kırınca sisi yandı die ceza kestiler okadar vahim durumları xenonlara kesmelerinin sebebide ayarsız olup göz almalarıymış geniş tabanların sebebini ögrenemedim daha
![]()
1997 İndividual M BMW
Haberden anladığım kadarı ile polis cihazı tamamen tesadüf eseri bulmuş, radarın yanından geçerken şöför göğüslükten cihazı alıp koltuğa koymuş, radar ekibi de bunu görmüş... gibi anlıyorum ben..
Salaklığına doymasın o herif...
Yurtdışında yeni teknoloji radar dedektörlerinin kesinlikle radar ekipleri tarafından fark edilemediklerini duymuştum.. ?
istanbulda da Yeşilköyden havalanına giden yeni yolda tam viraja koyuyolar
bde flyinn den beşyola giderken sabit hergun orda olan bi connect var
gecen sene antalyaya giderken 3kere radar'a girmiştim 77 harbi çok yavaş ya(şehirlerarası hız sınırım 70 minibüs olduğumdan)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)