User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Hız limiti 77 km/h yi geçene 270 TL (haşırt)

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ana yollarda 70 ile gitmek ızdıraptan başka birşey değil ya..

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saçmalık bence hız limitini 90kmh yapsınlar bari
    geçmiş olsun bu arada

tazmaniac
    Misafir
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende izmirde sabahın körü ekmek almaya giderken evimin onundeki otoyolda 222 lira yemistim o aciyi iyi bilirim kanka gecmis olsun ..
    gecenlerde bende karatastan gecerken aksam ustu yaklasik 40-45 km hizla denizi falan izliyorum,bi arkadasim gecti beni fark etmedi selam vereyim diye arkasindan gaza dokundum inciralti istikametine dogru,yetisip bi selam werdim sonra yine eski hizima dusup gezmeye dewam,g.yali radarinin cevirmesinden gecince benide durdurdular. herhalde plakam takili olmadigi icin durdurdular dedim ama adam radar demezmi yaa dedim ben butun yol ince ince geldim, vali konaginin ordaki radar megersem karsi istikameti de alabiliyormus ve tam o an arkadasa yetiscem diye gazladigim yere denk gelip 88 km hizla girmisim bundan sonra okan a selam wermiyorum ve ters yone giden araclari radar alma yetkisine sahipmi acaba bileniniz varmi arkadaslar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağolun..

da oraya radar konması nasıl iyi anlamadım. bana trafik polisi de buralar hala şehir içi olarak geçiyor malesef diyor. şimdi şehirin nasıl içi oluyor orası ? yaya geçebilecek bir yer mi ? hayır. bunu trafik polisine de dedim. biz bile bel fıtığıyız ama yapacak birşey yok diyor tabi haklı olarak.

ama işte bak mantık hepimizde böyle; orada basmıyorum! yani başka yerde basıyorum yani bu radar cezası millete sadece patlıyor. çünkü ben de dahil cezayı yedikten sonra herkes limitörde ayrıldı oradan. e hadi bir daha kes cezayı ?? yok işte saçmalık diz boyu malesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gaziemirde emlakbankası konutlarinin onundeki havaalanina giden yol , gaziemirin icine giderken araba surtuyor diye havaalani kavsagindan donup gaziemirin icine gidiyodum emlakbankasi evlerinden , havalaani kavsagina gelmeden koseye koymuslardi radari gormemisin cokta hizli degildim ama siniri yuzde elliden fazla asmisiz.
    bizim dükkan kısık sanayide olduğu için artık o yollarda radarı anlıyoruz... genellikle kırmızı doğan duruyo kimsenin anlayamayacağı tipden veya R19 europa duruyor...

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hüsor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim dükkan kısık sanayide olduğu için artık o yollarda radarı anlıyoruz... genellikle kırmızı doğan duruyo kimsenin anlayamayacağı tipden veya R19 europa duruyor...
    saka gibi bi sure sonrada donuste gaziemir vergi dairesinin orda honda plazayi gecince radardan ceza yemistim radar araci fln gorememistim sahin falan olabilir bide bazen koyuyolardi bazen koymuolardi dikkatli olmakta fayda var.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alın bi radar tespit eden cihaz.sorunu kökten çözün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alın bi radar tespit eden cihaz.sorunu kökten çözün
    radar tesbit cihazlarının tesbit edildiğini biliyorsun umarım. cezas(mahkemeye sevk ve 3740 tl)ını da

http://www.polis.web.tr/article_view.php?aid=7221

burakN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun bende çok korkarak gidiyorum artık trafikte saat 10:30 12:00 arası ve 13:30 16:00 saatleri arasında günü belli olmadan ankara tren garı ve ankaragücü tesislerinin arasına karşılıklı yatıyolar çekicilerle çok sakat bir yer kesinlikle kaçacak yer yok bide bahçeli 7. cadde sonuna yatıyolar bilginize ortaköyün ordan dönmenizi tavsiye ederim bana xenondan 61tl yazdı gerisini siz düşünün 2010 volvo s80 de benimle aynı sebepten yedi bide fabrikasyon iyice zıvanadan çıktılar devlet açıklarını kapatıyolar bizim üzerimizden. gölbaşı tarafındada mobese oldugunu duydum istanbul yolu çiftlik kavşagının ordada kuruldu diyolar onun harici mobese kurtuluş göbektede var ve aktif

kellepaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı r0xone/JDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun bende çok korkarak gidiyorum artık trafikte saat 10:30 12:00 arası ve 13:30 16:00 saatleri arasında günü belli olmadan ankara tren garı ve ankaragücü tesislerinin arasına karşılıklı yatıyolar çekicilerle çok sakat bir yer kesinlikle kaçacak yer yok bide bahçeli 7. cadde sonuna yatıyolar bilginize ortaköyün ordan dönmenizi tavsiye ederim bana xenondan 61tl yazdı gerisini siz düşünün 2010 volvo s80 de benimle aynı sebepten yedi bide fabrikasyon iyice zıvanadan çıktılar devlet açıklarını kapatıyolar bizim üzerimizden. gölbaşı tarafındada mobese oldugunu duydum istanbul yolu çiftlik kavşagının ordada kuruldu diyolar onun harici mobese kurtuluş göbektede var ve aktif
    Celal Bayar bulvarına epeydir radar kuruyorlar. Eksoz muayene istasyonu girişinde de olabiliyor dikkat etmek lazım. İstanbul yolunda Ankara istikametinde giderken Yenimahalle köprüsüne gelmeden kameralı sistem kurdular.
    Four wheels move the body, two wheels move the soul.

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xenondan ceza mı yok artık.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun
    çevirmeler arttı heryerde
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kellepaca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celal Bayar bulvarına epeydir radar kuruyorlar. Eksoz muayene istasyonu girişinde de olabiliyor dikkat etmek lazım. İstanbul yolunda Ankara istikametinde giderken Yenimahalle köprüsüne gelmeden kameralı sistem kurdular.
    ya ben ordan fix 100 le falan gidiyorum hep kesin gelecek bana tşkler bilgilendirme için bu yaz çok sıkı denetimden geçecez hadi hayırlısı.

Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xenondan ceza mı yok artık.
    evet yazacak hiçbirşey bulamayınca farların orginal değil yazdım söktür onları dedi 61tl elimdeydi ödemedim polis bi abim vardı söledim iptal ettirdi bu neki adamlar mezroyla geniştaban lastik ölçümü yapıolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet yazacak hiçbirşey bulamayınca farların orginal değil yazdım söktür onları dedi 61tl elimdeydi ödemedim polis bi abim vardı söledim iptal ettirdi bu neki adamlar mezroyla geniştaban lastik ölçümü yapıolar
    asfaltı geniş taban lastikle eskitme cezası mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asfaltı geniş taban lastikle eskitme cezası mı
    sıyırmışlar artık e30 cuları durdurup borbet ölçümü yapıyolar 2 kez denk geldim araçta yay olsa bu nie böle alçak diye ceza yazıyolar xenonlara angellara ceza ledli stopa ceza eksoza ceza dandik çeki demirlerine ceza eklere ceza sislere ceza herşeye ceza çıkardılar eklere ve spoilerlara ceza yazma sebepleri düşüp trafikte kazaya sebebiyet verebilecek konumda olmalarıymış çeki demirleride süste olsa ruhsata işletip parasını ödememiz lazımmış kısaca adamlar aracta orginal olmayan herşeye yazabiliyolarmış arkadaşımdaki doblo premio ya yazdılar fabrikadan cıkma sis var sonradan yapım diye yazdı leon tsi dönüşe duyarlı aydınlatması var direksyonu sola kırınca sisi yandı die ceza kestiler okadar vahim durumları xenonlara kesmelerinin sebebide ayarsız olup göz almalarıymış geniş tabanların sebebini ögrenemedim daha

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuh ya muhabbete bak.Uçmuşlar resmen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıyırmışlar artık e30 cuları durdurup borbet ölçümü yapıyolar 2 kez denk geldim araçta yay olsa bu nie böle alçak diye ceza yazıyolar xenonlara angellara ceza ledli stopa ceza eksoza ceza dandik çeki demirlerine ceza eklere ceza sislere ceza herşeye ceza çıkardılar eklere ve spoilerlara ceza yazma sebepleri düşüp trafikte kazaya sebebiyet verebilecek konumda olmalarıymış çeki demirleride süste olsa ruhsata işletip parasını ödememiz lazımmış kısaca adamlar aracta orginal olmayan herşeye yazabiliyolarmış arkadaşımdaki doblo premio ya yazdılar fabrikadan cıkma sis var sonradan yapım diye yazdı leon tsi dönüşe duyarlı aydınlatması var direksyonu sola kırınca sisi yandı die ceza kestiler okadar vahim durumları xenonlara kesmelerinin sebebide ayarsız olup göz almalarıymış geniş tabanların sebebini ögrenemedim daha
    xenon merceksizse eyvallah ama ona gelene kadar tek farı tek stobu yanan araçlara ceza kessinler.

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    radar tesbit cihazlarının tesbit edildiğini biliyorsun umarım. cezas(mahkemeye sevk ve 3740 tl)ını da

http://www.polis.web.tr/article_view.php?aid=7221
    Haberden anladığım kadarı ile polis cihazı tamamen tesadüf eseri bulmuş, radarın yanından geçerken şöför göğüslükten cihazı alıp koltuğa koymuş, radar ekibi de bunu görmüş... gibi anlıyorum ben..

Salaklığına doymasın o herif...

Yurtdışında yeni teknoloji radar dedektörlerinin kesinlikle radar ekipleri tarafından fark edilemediklerini duymuştum.. ?

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda da Yeşilköyden havalanına giden yeni yolda tam viraja koyuyolar
    bde flyinn den beşyola giderken sabit hergun orda olan bi connect var

gecen sene antalyaya giderken 3kere radar'a girmiştim 77 harbi çok yavaş ya (şehirlerarası hız sınırım 70 minibüs olduğumdan)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)