Asıl soru nereden temin ediyoruz![]()
sizler için türkiye disbiritörünü buldumm
bu nargile taşı ice rokz çeşitleri
STEAM PRODUCTS - Aladin Nargile
buda nargile jeli çeşitleri
STEAM PRODUCTS - Aladin Nargile
iletişim bilgileri
Odabaşı mah., Atatürk BLV.
Apt. No. 127 iç kapı No.1
Antakya / Hatay / Turkey
Tel: +90 326 50 20 293
Fax: +90 326 50 20 294
Email: info@aladin-nargile.com
ayrıca instagram adresinden de alabilirsiniz güvenilirdir
Aladin Nargile Turkiye (@aladin_nargile) • Instagram photos and videos
yalnız normal lüle ile içmeyin dememin sebebi su toprak lülelede taşlar kucuk oldugu için deliklerden dusuyor
onun çözümüde o deliğe bulasık teli veya ufak i parça sineklik teli koyarsanız dusmez kullanırsınız
ayrıca jeldede yine o aynı deliklerden jel eriyip suya karısabiliyor ziyan oluyor onda telde kurtarmıyor
phunnel lüleler pahalı bişey değil alın kullanırsınız
örneğin
Kefo Nargile
Phunnel tip Buyuk Porselen Lule | evdeNargile - NargileTR | Nargilede Kalite ve Uygun Fiyat
phunnel sistem özetle sudur
ve phunnel folyosu su sekılde delinir ortası boş dairesel olarak
phunnel demek ne kadar duman o kadar randuman demektir arkadaşlar yeni teknoloji lüle phunneldir
Jel ve taş mevzusunun sağlık açısından durumunu merak ediyorum ben
Tütün mü daha zararlı acaba yoksa bunlar mı
Amatör bir nargileci olarak duman osman'dan bisküvili (elden) alarak bende bu kervanına katıldım.
Bende çok beğendim. Her cümleye +1
Adana aksanına hatta +2
Ben dumana 10 üzeri 8 diyebilirim. Tek farkım folyo üstü ızgara da yeterli dumanı alamadım ama direk folyo üstü közde hemen dumana kavuştum. Acemiliğimden de olabilir.
Sütün etkisi bu kadar ilk defa hissettim diyebilirim.
Genel olarak elde bulunması gereken bir tütün![]()
Teşekkür ederim. İleriye dönük deneyebilirim.
Şuan "Al aseel molasses" diye bir markanın çift elmasına başladım. İçimi uzun ve rahat. Güzel. TR de var mı bilmiyorum. Fasdan geldi tütün. Ben beğendim.
Bu kadar iyimi bu tütün. Bayram dönüşü biraz da ben deneyim o zaman.![]()
Dün vatandaş hepimizi gruba ekledi yarım kiloya 250 gr gibi bir kampanya düzenledi herhalde ihtiyacı var düşünülebilir.
Bu arada eklemeden geçemeyeceğim, bunun için kesinlikle ayrı bir takım lazım, çikolata kapüçüno gibi bir takım, nargile kafeye kendi tütünümü götürdüm benim takımımın daha iyi, setup daha düzgün olmasına rağmen kafedeki takımda daha lezzetli oldu.
Bu arada nargile jeli ve taşını tavsiye etmiyorum, jelin esas mevzusu duman zaten ve direkt olarak gliserin, glikozu yaktığınızı düşünün, nikotinsiz ancak farklı yönlerden zararlı. Nargile taşı da benzer. Ben Amerika'da satılan herballardan denedim duman performansı muazzam, nikotin yok, aroma yoğun ancak doyurmuyor nargileye.
çift elma anason sevenler bugun içtim güzeldi türkiyede rahatlıkla bulunabiliyor anason altarnatif isteyenlere duyurulur
250 GR BİSKÜVİ TÜTÜNÜ BU ARKADASIN YAPTIGI KARISIMDA 25 TL MİŞ
FİYAT UYGUN VE BU COCUK DA GÜZEL KARISIMLAR YAPIYORMUS
BİSKÜVİ SEVENLERE DUYURULUR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)