Mangal kömürünün arasında nargile kömürü yaksam sorun olurmu acaba, olur diye düşünüyorumda bilgisi olan varmı
Mangal kömürünün arasında nargile kömürü yaksam sorun olurmu acaba, olur diye düşünüyorumda bilgisi olan varmı
mangal kömürü yandıkdan sonra arasına tel koyucam ufak telim var ocakda yakmak için kullanıyodum onu koyup üstünede nargile kömürlerini yakmayı düşünüyorum karışmaz ama sinermi sinmezmi o konuda tereddütüm var yarın denedikden sonra görücez artık sagolun yorumlar için
Mangal kömürüyle nargile içmişliğim var. Gerçi bana olmadı sana da olmaz hayde diyerek yaklaşmak istemiyorum fakat bana hatta bize olmadı.
İçim süremiz 1 saat falandı. Ufak 1-1.5 karışlık nargilelerden içmiştik.
Onun dışında kömürün alışması için yanına atmanda sakınca yok gibi. zarar vereceğini düşünmüyorum.
Adanada biskuvi modasi basladi, el yapimi, karisimla yapiyorlar. Sanki biskuviyi cekmiyosunda yiyosun gibi bisey adamlar yok satiyor. 1 kilo bulana kadar alnimin damari catladi. Yeni favorim alti süt ustu biskuvi. Birde bi nargilecide ictim kod 66 diye biseymis adi. Mentollu tadi var cektikce icin ferahliyor guzel biseydi
komple yeni bir nargile takımı düzdüm kendimeiftardan sonra evde güzel gidiyor.
Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport
Gecmise donuk postlari okudum, bu paketlerin sahte olmasi konusunda muhabbetler donmus ben de fotograflarini cekip paylasmak istedim distan anlasilabiliyor mu ? Sahte mi bunlar ? 10 aydir kendim yaparak nargile iciyorum ve bu paketlerden kullaniyorum. Sir ak silopideyim aldigim sahis irak tarafindan tircilara getirtiyor bu aralar da tutun sıkıntısı oldugunu soyledi gelmiyormus. Hepsinin tadi gizel aromalarini tadabiliyorsunuz ve tutunleri de serbetli oluyor
![]()
orjin bunlar piyasa su an sıfır tutun gibi birşey geçen izmir den yapan bi arkadas buldum dnemek için bi iki aroma aldım bende dediğine göre virgina tütün kullanıyor
Pakedinden anlayamazsın orijinal mi değil mi..
Dubai'den getirttiğim ile 1e1 aynı pakette sahte var bende![]()
bisküvili tütünüm geldi arkadaşlar dumanosman12 isimli arkadaştan aldım yol göstermek adına biraz uzun bir yazı olabilir.
Nargileye üniversite döneminde başladım 1 sene civarı arkadaşlarla ortak bir nargile kafe çalıştırdık, sonraları kafelerde içmeye başladım Kayseri'deki en büyük eğlencemiz olduğu için belli bir damak tadı yakaladık, hoş hala adam gibi bir tütün toptancısı ile tanışamadım
konudan sapmadan;
*Öncelikle tütünde çerçöp yok, fakat tütün imalatçısı arkadaşımız içine azıcık bisküvi (bence petibör - petibör her yerden tanırım) koymuş. unutmayın şirede ve tütünde ne kadar çok şeker var ise o kadar çabuk yanar ve tadı o kadar çabuk gider. - direk folyoya köz koyan arkadaşlar bu maddeyi gözden kaçırmasın.
* Tütünün kokusu harika, buradayım diyor, kesinlikle iştah açıyor.
* Tütünün yapısı fena değil daha önce mazaya içtiyseniz yaprak yapısı aynı diyebilirim.
* Tütünün şiresi bol, bunu peçetede hafif şiresini almadan koyarsanız güzel pişmanlık olur, bu arada ben tütünü dinlendirmediğim için böyle bir process e ihtiyaç oldu.
* Tütünde esansiyel az, yani verdim şireyi, şekeri, şurubu yok, kesinlikle bisküvi ile dinlendirilmiş - yani emek harcanmış, El yapış yapış olmuyor kolay temizleniyor.
* Tütün oldukça hafif, yani ben kapüço tayfasından olamadım hep nane- meyve- otantik meyveci oldum, benim damak tadıma uygun.
* Duman 6.5 ila 7 arası 10 arasında.
* Süre 35 dk den sonra boyun bükülüyor, gececi tayfa iseniz 2. lüle hazır dursun.
* Fiyat / performans = orta - yarım kilosu 75 kayme. kısacası her gün içebileceğiniz bir tütün değil ama kesinlikle arşivde bulunması gereken bir tütün, özellikle eşe dosta farklı olsun diye yapılır sağda solda bulunacak bir tütün değil.
* Ambaj = berbat, çok kötü 1 tllik market meze kabında geliyor, arkadaş koli bandını bedavaya aldığından öyle bir sarmış ki, köz oldu ben nargileyi hazırlayana kadar. hava geçirmeyen kap almanız farz.
----
esnaflık= iyi kargo zamanında verildi hesap anında kontrol edildi, Adana aksanı hakim arkadaşla ters düşmemeye özen gösterin
--
Donanım: buzlu marpuç, son susturucu, soğutulmuş su, 0 lüle, harbi ile temizlenmiş nargile, folyo üstüne 1mm ızgara.
burdan bakınca orj gibi duruyor ama evren abinin dediği gibi birebir aynı kutu olup sahte olanda cıkıyo ist.da
bir de hocam resımlerde en altta soldaki renkli olandan elinizde fazla varmı? 1-2 içimlik bile olur.
veya elinde olan baska arkdşlar varsa ücreti karşılığı veya 1 içimlik o tütünden arıyorum. 50 lık bulamadık, 1000gr lık var ama alıpta hosuma gitmezse boşuna almış olmıyım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)