evet viyanadayim. valla su ana kadar ictigim en hafifleri nakla blueberry ve al waha kahve aromaliydi. digerlerini yarim saatten fazla icemezken 1 saate yaklastim belki de aromalardan dolayidir yeni sayilirim nargile isinde.kömur hindistan cevizi cinsinden olani kullandim hepsinde. kömürden epey memnunum.
O kadar da değil aslında tatlar aynı da tadı biraz kolay kaybediyor aromayı öyle bir gariplik var. belki çakma denk gelmiş olabilir size.
Burada adalya yok da o açıdan merak etmiştim, doğru aroma bazında da değişebiliyor. nakhla blueberry yeni seride var ancak denemek kısmet olmadı onu da![]()
Orijinal kutusunda Social Smoke ya da Tangiers bulabilen var mıdır?
Al fakher 50 gram tütünü nereden bulabiliriz İzmir de? Hiç bir yerde bulamıyorum. İnternette de alabileceğimiz bir site varsa tavsiye ederseniz sevinirim...
güvenilir ve orjinal ürün
Al fakher Uzum 50 gr Nargile Tutunu | evdeNargile - NargileTR | Nargilede Kalite ve Uygun Fiyat
buda gold üzümü stokda gorunmuyor ama ararsanız gönderirler
Al fakher Gold Uzum 50 gr Nargile Tutunu | evdeNargile - NargileTR | Nargilede Kalite ve Uygun Fiyat
birde izmirde önkol nargile var web sitesini yazıyım internet sitelernden nargile tütünü satısı yok
ama sitedeki telefonu ararsanız veya dukkana giderseniz %100 bulursunuz
ONKOL NARGİLE (İZMİR) 0232-4254051
855 Sk N:2/1 P16 Kemeraltı/İzmir
Tel: 0232-4254051
GSM: 0507-4119090
e-posta: onkol@onkolnargile.com
Pazar günleri hariç her gün
09:00-18:30 açığız
özür dilerm arkadaşlar mesaj editlemesi olmadıgı icin yeni mesaj atıyorum
al fakher sevenler özellikle üzüm bagımlıları bu alltaki al fakher special edition virgin grape yi içmeden
ölmesinler
![]()
nargilesatis ve nargiletr yi gördüm ama, kredi kartı ile satış olmadığı için güvenipte havale yapmadım açıkçası. kapıda ödemeli de göndermediler. daha önce alışveriş yaptıysanız, güvenilirse bir çeşit yapayım
nargiletr eskiden evdenargile instagram sayfası vardı sonra malzeme ürün satısına basladılar
hatta ben zamanında starbuzz almıstım adam ürünü yolladı al iç dene kardeşim paranın acelesi yok demisti
geldikden 2-3 gun sonra parayı geçmiştim tam esnaflar ben cok severek alısveriş yapıorm
starbuz un yanona 50 gr lık al fakher üzüm hediye etmislerdi kargo dahildi![]()
İstanbulda anadolu yakasında, tavsiye edebileceğiniz güzel nargile yapan bir yer var mı ?
Avrupa yakasında da olabilir ...
...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)